Kızlar arada bir bloguma da beklerim.Hayallerime giden yolda bir seyir defteri tutuyorum. Kendimi geliştirmek ve hayalimdeki mükemmel ben olmak için planlarımı paylaşıyorum. Neler yapabileceğimi hep beraber göreceğiz...
Blogum için tıklayın " Büyük Düşünen.. "
Ay çok duygulandım canım yaaa Yakınlarımla rahat rahat konuşamıyorum, çekiniyorum. Ama buarada içim dışım tamamen bir o yüzden buradaki insanlar ayrı bir değerli benim için yahuSeni ilerde ccok iyi yerlerde göreceğiz bunu biliyorum ve daha önce kimseden bu kadar emin olmamıştım
Ay çok duygulandım canım yaaa Yakınlarımla rahat rahat konuşamıyorum, çekiniyorum. Ama buarada içim dışım tamamen bir o yüzden buradaki insanlar ayrı bir değerli benim için yahu
2.5 neysede 3 litre su muuuuuuuuuuuuuuu
bardakla bitmez ama şişeden içince hiç anlamıyorsun nasıl bittiğini :))
Benimde 1 litrelik sporcu suluğum var onunla içiyorum. Hiiiiç anlamıyorum bilebardakla bitmez ama şişeden içince hiç anlamıyorsun nasıl bittiğini :))
Başaracağım inşallah canım mesleğim için de oldukça yetenekliyim allah bana azim versingerçekten öyle oluyor
ama görüyorum ki çok isteklisin ve basarmalısın gerci hangi alanda egitim aldıgını bilmiyorum ama alanının en iyisi olmanı diliyorum
Canım bardakla içme ozaman 0.5lik şişelerden doldur yanında taşı, baş ucuna koy sürekli için. Diyette ne kadar önemli oluyor tahmin edemezsinben bardakla içmeye kalkınca günde 3 bardak bile içmiyorum aklma gelmiyoren iyisi 0.5 litrelik şişeden günde 5 tane doldurmak.
Benimde 1 litrelik sporcu suluğum var onunla içiyorum. Hiiiiç anlamıyorum bile
Başaracağım inşallah canım mesleğim için de oldukça yetenekliyim allah bana azim versin
Canım bardakla içme ozaman 0.5lik şişelerden doldur yanında taşı, baş ucuna koy sürekli için. Diyette ne kadar önemli oluyor tahmin edemezsin
Psikolog sayılırım canım evetbiliyorum sırf içmediğim için verememiştim bir zamanlar. bilemiyorumm ki psikolog mu olacksn acabaa
spor yapıyor musun hem sen?
Psikolog sayılırım canım evetSporu asıyorum vallahi. Yarından itibaren 20dk yürüyeceğim. Ben çok zorlanıyorum sporla vallahi:26:
Vakit bulamıyorum ve yoruluyorum canım. Okul, iş vs..gazeteci mi yoksa20dk yürüsen de yürümesen de ayni canm. bana bir diyetisyen söylemişti vücüt 20.dkdan sonra yağ yakmaya başlıyormuş egzersiz yaparken.yani 30 40 dk yürümrk şart en az.zor ama
neden zorlanıyorzsun hem vakit açısından mı yoksa ciğerlrin mi yetmiyor?
Vakit bulamıyorum ve yoruluyorum canım. Okul, iş vs..Yok canım gazeteci falan değilim Sende varyaaa
Yorum yoookhaklısın zor..napym sozel dyorsun tarih okyan bir insanın da bu kadar kendini geliştrmeye yönelk br hedefi olamaz hani.psikolog sayılıyoruz madem sosyoloğuz
Teşekkür ederim canıııımcanim benim yasinin verdigi avantajla, kisa zamanda saglikla hedefine ulasacagina inaniyorum. diyete baslayali mi verdin 3 kiloyu. süpersin valla msallah sanaallah hepimizin yardimcisi olsun
Ayyy resmen gelecek kış çektireceğim boy boy fotoğrafları hayal ediyorum sürekli canım ya. Allahım bana sabır versin de başarayım bu kez. Aklım başıma gelsin artıııııkMerhaba canım :) Bende geldim desteğe inşallah hep beraber birdaha almamak üzere kurtulucaz şu kilolardan kışın incecik olucaz hepimiz
Ayyy resmen gelecek kış çektireceğim boy boy fotoğrafları hayal ediyorum sürekli canım ya. Allahım bana sabır versin de başarayım bu kez. Aklım başıma gelsin artııııık
Benimde bir farkım yok canım ya. O verdiğim kiloları aylardır diyete başla bırak başla bırak öyle verdim. Bende abur cubur krizine giriyorum. Kendime sinir oluyorum. Bugün doğum günüm, akşam pasta yiyeceğiz. Yarında sıkı sıkı bir diyetle geri döneceğiiim. Varım tatlım vallahi varım. Bu kez çok kararlıyım. 1 Haziran da en az 5 kilo vermiş olacağım.Bende poz vermeyi çok seviyorum ama kilolu olunca fotoğraf çektirmektende soğudum. Zayıflayınca acısını çıkartıcamVerirsin sen o kiloları neredeyse 10 kilo vermişsin. Ben dayanıksız bir insanım pek ümidim yok. Akşamları çok abur cubur krizine giriyorum. Bir bıraksam bir haftada alırım bu kiloları fazlasıyla. Ben böyle yarışta çok kilo veriyorum. Var mısın baya baya yarışına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?