aaa tuhaf kız sen İstanbulda oturuyomuşssunneresinde
Benimde bir farkım yok canım ya. O verdiğim kiloları aylardır diyete başla bırak başla bırak öyle verdim. Bende abur cubur krizine giriyorum. Kendime sinir oluyorum. Bugün doğum günüm, akşam pasta yiyeceğiz. Yarında sıkı sıkı bir diyetle geri döneceğiiim. Varım tatlım vallahi varım. Bu kez çok kararlıyım. 1 Haziran da en az 5 kilo vermiş olacağım.
uzaaktaaaa Kartal bu arada tuhaf kız demek tuhaf oluyoŞişli de canım sen?
Ben yarın sabah tam kilom öğreneceğim canım. Çok iyi anlıyorum seni..İnsanın kendinden nefret edebilmesi ne kötü...Hadi bakalım yarışmaya başlıyoruz canım.Senin bu ay ki hedefin ne?Ama krizlere geçit yok değil miSen mi sinir oluyorsun ben kendimden nefret ediyorum tüm gün dayan akşamleyin bırak bütün yaptığım spor diyet bir yemek için gidiyor. Doğum günün kutlu olsun . İyiki doğdun ye kız bir dilim pasta ama fazlası yok yatmadan öncede spor yap eritirsin o kadar kilo vermişsin buda hediyen olur . Tamam bakalım kim daha fazla kilo vericek ben 70,700 'üm haftada bir sonuçları söyleriz.
uzaaktaaaa Kartal bu arada tuhaf kız demek tuhaf oluyoadın ? ben özlem
Dilara ben canım. Senin yaşın kaç, boyun kaç bakalım?
Bende 20yim yahu ne ablasıablayım ben abla23 yaşındayım boy 1,63
Ben yarın sabah tam kilom öğreneceğim canım. Çok iyi anlıyorum seni..İnsanın kendinden nefret edebilmesi ne kötü...Hadi bakalım yarışmaya başlıyoruz canım.Senin bu ay ki hedefin ne?
Dilara ben canım. Senin yaşın kaç, boyun kaç bakalım?
Ben tam karar verince az çok bir süre psikolojik olarak engelliyorum. Yolun 4'de 1'ini geçince hemen şımarıp bırakıyorum, bu kez özellikle dikkat edicem. Ve yemeklerin kimyasından yararlanıcam. Tok tutucu besinler tüketicem tehlikeli anlarda66 ile 65 arası birşey hele bir 65 olayım bayram yapıcam evdeOndan sonra durmak yok tabi çıtır olana kadar devam Yani ben bu foruma bir başarı öyküsü yazıcam. Beraber yazıcaz başarı öykülerimizi Peki sen kendini böyle yeme krizlerinde filan nasıl engelliyorsun benim beynim çalışmıyor. Bazen durdurabiliyorum çoğu zaman durduramıyorum onları verebilmek içinde fazladan spor yapıyorum
bunun için leblebiyi tavsiye ediyorum aynı zamanda ayça kayanın da önerisidirBen tam karar verince az çok bir süre psikolojik olarak engelliyorum. Yolun 4'de 1'ini geçince hemen şımarıp bırakıyorum, bu kez özellikle dikkat edicem. Ve yemeklerin kimyasından yararlanıcam. Tok tutucu besinler tüketicem tehlikeli anlarda
Sağol tatlıııııımboyuna yaptığım beğeni tütü maşşallah süphanalllah anlamı taşımaktadır
bunun için leblebiyi tavsiye ediyorum aynı zamanda ayça kayanın da önerisidir
Canım harika beslenmişsin bugün bi kuru kayısıdan ne olcak :13:ben tüm yediklerimi yazayım bugünlük
1 büyük havuç
160 gr tob balığı yağını süzünce bence 100 gr kalmıştır
marul ve taze soğandan oluşan yağsız limonlu ufacık tuzlu salata
dayanamadım isveçimi deldim 1 kuru kayısı
Ne oldu tatlıııım:26::26:kız tuhaff
Ne oldu tatlıııım:26::26:
Tatlııım Şişli'de kaç tane Dilara varsen miydin deşifre olmaktan korkan?
Tatlııım Şişli'de kaç tane Dilara varAma bizim okulun bir bölümünde kaç Dilara var ondan yani Kızma ortak yaaa
Doğru düzgün yiyip içmiyorum tatlım ondan yazmıyorum. Yarından sonra en düzgün şekilde yazacağım. Hemen bakıyorum linkeay aman peki öyle olsunneden yazmıyorsun sen ne yyip içtiğini tatlm yoksa ben mi görmüyorumm? bak bir günlüğüme bir link koydum kalk birlikte yapalım
Doğru düzgün yiyip içmiyorum tatlım ondan yazmıyorum. Yarından sonra en düzgün şekilde yazacağım. Hemen bakıyorum linke
Evet yaaa evdeyken kontrol etmek daha kolay oluyor canım. Bakalım yarın birde gezmeye çıkıcam edicem ama kontrol edicem kendimi..ben de canm ya ama olmyor boyle.oyuzden ben kalori hesabı da yapıyorun ve en azında evdeyken yedklerime dkkat ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?