Tuhaf Kız'ın Diyet Günlüğü

Ama krizlere geçit yok değil mi Sen mi sinir oluyorsun ben kendimden nefret ediyorum tüm gün dayan akşamleyin bırak bütün yaptığım spor diyet bir yemek için gidiyor. Doğum günün kutlu olsun . İyiki doğdun ye kız bir dilim pasta ama fazlası yok yatmadan öncede spor yap eritirsin o kadar kilo vermişsin buda hediyen olur . Tamam bakalım kim daha fazla kilo vericek ben 70,700 'üm haftada bir sonuçları söyleriz.

Ben yarın sabah tam kilom öğreneceğim canım. Çok iyi anlıyorum seni..İnsanın kendinden nefret edebilmesi ne kötü...Hadi bakalım yarışmaya başlıyoruz canım.Senin bu ay ki hedefin ne?
uzaaktaaaa Kartal bu arada tuhaf kız demek tuhaf oluyo adın ? ben özlem

Dilara ben canım. Senin yaşın kaç, boyun kaç bakalım?

66 ile 65 arası birşey hele bir 65 olayım bayram yapıcam evde Ondan sonra durmak yok tabi çıtır olana kadar devam Yani ben bu foruma bir başarı öyküsü yazıcam. Beraber yazıcaz başarı öykülerimizi Peki sen kendini böyle yeme krizlerinde filan nasıl engelliyorsun benim beynim çalışmıyor. Bazen durdurabiliyorum çoğu zaman durduramıyorum onları verebilmek içinde fazladan spor yapıyorum

Ben tam karar verince az çok bir süre psikolojik olarak engelliyorum. Yolun 4'de 1'ini geçince hemen şımarıp bırakıyorum, bu kez özellikle dikkat edicem. Ve yemeklerin kimyasından yararlanıcam. Tok tutucu besinler tüketicem tehlikeli anlarda

boyuna yaptığım beğeni tütü maşşallah süphanalllah anlamı taşımaktadır

bunun için leblebiyi tavsiye ediyorum aynı zamanda ayça kayanın da önerisidir

ben tüm yediklerimi yazayım bugünlük
1 büyük havuç
160 gr tob balığı yağını süzünce bence 100 gr kalmıştır
marul ve taze soğandan oluşan yağsız limonlu ufacık tuzlu salata
dayanamadım isveçimi deldim 1 kuru kayısı

boyuna yaptığım beğeni tütü maşşallah süphanalllah anlamı taşımaktadır

bunun için leblebiyi tavsiye ediyorum aynı zamanda ayça kayanın da önerisidir
Sağol tatlıııııımYarın iş başı artık bakalım

Canım harika beslenmişsin bugün bi kuru kayısıdan ne olcak :13:

Tatlııım Şişli'de kaç tane Dilara var Ama bizim okulun bir bölümünde kaç Dilara var ondan yani Kızma ortak yaaa

ay aman peki öyle olsun neden yazmıyorsun sen ne yyip içtiğini tatlm yoksa ben mi görmüyorumm? bak bir günlüğüme bir link koydum kalk birlikte yapalım

ay aman peki öyle olsun neden yazmıyorsun sen ne yyip içtiğini tatlm yoksa ben mi görmüyorumm? bak bir günlüğüme bir link koydum kalk birlikte yapalım
Doğru düzgün yiyip içmiyorum tatlım ondan yazmıyorum. Yarından sonra en düzgün şekilde yazacağım. Hemen bakıyorum linke

Doğru düzgün yiyip içmiyorum tatlım ondan yazmıyorum. Yarından sonra en düzgün şekilde yazacağım. Hemen bakıyorum linke

ben de canm ya ama olmyor boyle.oyuzden ben kalori hesabı da yapıyorun ve en azında evdeyken yedklerime dkkat ediyorum.

ben de canm ya ama olmyor boyle.oyuzden ben kalori hesabı da yapıyorun ve en azında evdeyken yedklerime dkkat ediyorum.
Evet yaaa evdeyken kontrol etmek daha kolay oluyor canım. Bakalım yarın birde gezmeye çıkıcam edicem ama kontrol edicem kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…