• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuğçe'nin Çeyizcikleri...

ooo canım ne güzel şeyler almıssın öyle ve kuslarımız benziyor kardeşler :1:Rabbim güle güke kullanmak nasip etsin inşallah :16:

ooo canım ne güzel şeyler almıssın öyle ve kuslarımız benziyor kardeşler :1:Rabbim güle güke kullanmak nasip etsin inşallah :16:

Ne güzel sen de benim gibi kuşları seviyorsun demek ki.
Amin inşallah Edacım. sen de aldıklarını güzel günlerde kullan inşallah. :16:

Ne güzel sen de benim gibi kuşları seviyorsun demek ki.
Amin inşallah Edacım. sen de aldıklarını güzel günlerde kullan inşallah. :16:

Aslında :26: sevmem daha dogrusu komik gelebilir ama korkuyorum kuş tavuk vs :25::26: ama bunları cok sevdim :9:
Amin inşallah canım :16:

Uğur getirsin hepsi sana çok güzeller mint yeşili çay setine bayılıyorum ama yeşil diye cesaret edemiyorum en sevmediğim renk:P pembesi de çıkmış ama desenleri bunun gibi güzel değil

Uğur getirsin hepsi sana çok güzeller mint yeşili çay setine bayılıyorum ama yeşil diye cesaret edemiyorum en sevmediğim renk:P pembesi de çıkmış ama desenleri bunun gibi güzel değil

çok teşekkürler canım.
evet pembesi de var o da güllü. ama ben de yeşilin desenini beğeniyorum. :34:

merhaba tuğçe; nasılsın.. çeyizlerine takrar göz attım. hepsi çok güzel.. huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin rabbim.. Fillere bayıldımm :16: yazmadan geçemezdim canım :9: bunlar aksesuar mı tuzluk filan mı merak ettim :44:

İyiyim canım sen nasılsın?
teşekkür ederim. aminnn... :16:
aksesuar canım.

Mutfağımdan bir kaç aksesuar, baharatlıklarım ve sürahim;

$IMG_3279.webp

$IMG_3277.webp

$IMG_3278.webp

$IMG_3273.webp

Back
X