• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuğçe'nin Çeyizcikleri...

Küçük ev aletlerim; :nazar::16:

$IMG_2974.webp

$IMG_2975.webp

$IMG_2976.webp

$IMG_2972.webp

$IMG_2973.webp

heer bişeyin çok güzel canım güle güle ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin rabbim :) çay bardakları için olan mandallarına ve banyo takımlarına ayrıca bayıldım :) :16:

heer bişeyin çok güzel canım güle güle ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin rabbim :) çay bardakları için olan mandallarına ve banyo takımlarına ayrıca bayıldım :) :16:

Çok teşekkür ederim canım. Aminn...
sen de çeyizlerini güzel günlerde kullan inşallah canım. mutlulukla, sağlıkla...
Beğendiğine sevindim. :16:

her şeyin tek marka olması çok hoşuma gitti canım bende tek markadan düşünüyorum.umarım hepsinden memnun kalırsın, güle güle eskit :61:

her şeyin tek marka olması çok hoşuma gitti canım bende tek markadan düşünüyorum.umarım hepsinden memnun kalırsın, güle güle eskit :61:

Çok teşekkür ederim canım.
küçük ev aletlerimi ve beyaz eşyalarımı tek bir markadan aldım dediğin gibi.
İnşallah canım. :16:

Merhaba kızlar... :16:
Sizlerle paylaşmak istiyorum aldıklarımı.
Hem fikir alışverişi de yaparız.
Çeyiz alılşverişime ara vermiştim bir süre. Şimdi tekrar başladım.
Allah hepimizim gönlüne göre versin inşallah. :16::nazar:
Eki Görüntüle 874317
Kahvaltı saklama kaplarımEki Görüntüle 874316 Eki Görüntüle 874313 Eki Görüntüle 874312 Eki Görüntüle 874311 Eki Görüntüle 874308 Eki Görüntüle 874307 Eki Görüntüle 874305 Eki Görüntüle 874309 Eki Görüntüle 874310

hepsi çok uyumlu çok güzel güzel günlerde kullanın inşallah :16:

Canım çeyizlerini çok beğendim :16: sende benim gibi pembe sevenlerdensin sanırım :1: eğer istersen topiğimede beklerim :16:

Tuğçemmmm selam :3:
Ayyy hepsi çok güzel
Güzel günlerde kullan
Fillere bayıldım özellikle
:34: :54:

Back
X