• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuğçe'nin Çeyizcikleri...

canım iyi günlerde kullann hepsini.. yanlız bişeyi merak ettim ütü masası indirimle kaça geldi sana? bende aynısından almıştım da indirimden merak ettim sen kaça aldın diye çünkü sürekli fiyatında oynama yapıyorlar

canım iyi günlerde kullann hepsini.. yanlız bişeyi merak ettim ütü masası indirimle kaça geldi sana? bende aynısından almıştım da indirimden merak ettim sen kaça aldın diye çünkü sürekli fiyatında oynama yapıyorlar

Teşekkür ederim canım.
Ben indirimle 148 e aldım canım.
sen kaça almıştın?
Nasıl memnunmusun ütü masandan?

hersey cok güsell canım iyi günlerde kullan
cok mutlu ve saglıklı bi ömür nasip etsin güsell allahım....

Teşekkür ederim canım.
Ben indirimle 148 e aldım canım.
sen kaça almıştın?
Nasıl memnunmusun ütü masandan?

bende 120 ye almıştım canım ama daha kullanmadım çeyizime aldım bende :) fakat benimle beraber bir arkadaşım aldı o kullanmış. kılıfının üstünde geyik resimleri var ya onlar biraz çıkmış kıyafetin üstüne o yüzden kullanmaya başlamadan bir örtü serip üstünde ütüyü gezdirmek gerektigini düşündüm bende yeni oldugu için.

tuğçem sen sevgilinle mi barıştın? bi ara daha sormuştum ama cevabını okuyamamıştım sanırım...:44:

bende 120 ye almıştım canım ama daha kullanmadım çeyizime aldım bende :) fakat benimle beraber bir arkadaşım aldı o kullanmış. kılıfının üstünde geyik resimleri var ya onlar biraz çıkmış kıyafetin üstüne o yüzden kullanmaya başlamadan bir örtü serip üstünde ütüyü gezdirmek gerektigini düşündüm bende yeni oldugu için.

Söylediğin için teşekkürler canım.
Ütü yapmadan önce bez serip ütüyü gezdirelim dediğin gibi.
Sen de güle güle kullan. :34:

Kızlar Arçelikten aldığım ankastre eşyalarım;

$IMG_2760.webp

$IMG_2759.webp

$IMG_2757.webp

$IMG_2756.webp

Canım Mutlulukla Kullanın Herşeyin Çok Güzel :nazar:
Bulaşık Makinesi ve Fırın Setinide Almışsın :nazar:, İnsan büyük eşyalar alınınca büyük bir yükten kurtuluyor :16:

Canım Mutlulukla Kullanın Herşeyin Çok Güzel :nazar:
Bulaşık Makinesi ve Fırın Setinide Almışsın :nazar:, İnsan büyük eşyalar alınınca büyük bir yükten kurtuluyor :16:

Çok teşekkür ederim canım. :16:
Evet canım büyük eşyalar alınınca dediğin gibi insan daha bir rahatlıyor.

Canım,

kelebek şeklindeki çerezliklerini nerden ve ne kadara aldığını öğrenebilir miyim?:16:

canım bernardodan almıştım 1,5 yıl önce ama artık aynısını üretmiyorlar.
Ama bunun benzeri vardı bernardoda en son canım.
Fiyatını şu an tam hatırlıyamıyorum ama tanesi 15 yada 20 lira arasındaydı.

Back
X