- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi AngelHeart
aldıklarını çok beğendim canım mutlulukla kullanın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldıklarını çok beğendim canım mutlulukla kullanın![]()
Almak istedigim milyon tane seyden biri daha:)) offf alirken bernardoda calisan adam kurabiyelik ve kahve fincanı da alin almayanlar pisman oluyo demistide inanmamistim simdi cok pismanim:))))Bunu çok severek aldım kızlar. bunun hem türk kahvesi fincanını hem de normal fincanını aldım.
Eki Görüntüle 874579
Cok begendim ki ben bu ceyiziiii:) ortak noktamlarimizda cokmus gercekten bernardodan bikac sey sonra benim almak istedigim nevresimden almissin:) gri siyah gibi cizgili olan:) esyalarin zaten harika:) masallah hepsi cok guzel
Almak istedigim milyon tane seyden biri daha:)) offf alirken bernardoda calisan adam kurabiyelik ve kahve fincanı da alin almayanlar pisman oluyo demistide inanmamistim simdi cok pismanim:))))
Evet canim yakinmis baya suan her sayfani inceleme asamasindayim:))) kelebek seklindeki cerezliklerin porland elbezlerin bayildimmmmm:) devam ediyorum banyo takiminada sira gelcek:))Çok teşekkür ederim canım. seninkiler de çok güzel. zevklerimiz aynı valla.
en son banyo takımımı aldım.
onları gördün mü? :)
pembişleri. :)
Yemek Takımını Beğenmedim Bide Kahve Makinası Gereksiz Geldi Bana Onun Harici Gerisi Zevkli Seçimler Tebrikler Güle Güle Kullan Meleğim
Evet canim yakinmis baya suan her sayfani inceleme asamasindayim:))) kelebek seklindeki cerezliklerin porland elbezlerin bayildimmmmm:) devam ediyorum banyo takiminada sira gelcek:))
salon cok güzelmiş tatlım mutluluk içinde kullan canım inşallah :)
gene alabilirsin canım. satılıyor hala. :)
bence takım yap.
çok güzel bir takım bence de.![]()
Evet canim malesef calisanlarini biktirdim o yuzden uretmicek misiniz diye sormaktan:))) banyo takiminada bayildim canim herseyin cok guzelmis takipcinim artik:))tamam canım bak o zaman sen. :)
kelebek çerezliklerim de bernardodan.
fakat şuan bunu üretmiyorlar.
üretseler bence tutulur yine.
Bence kahve makinesini almakla cok iyi yaptin biz eve tefal aldik cig gibi oluyo sanki pismiyo kahve kafelerde hep bundan var cok lezzetli oluyp kahvesimisafirlik yemek takımı mı canım?
onu 4 sene önce bernardodan almıştım.
tabi şimdi daha farklı modeller çıktı haliyle.
kahve makinası aldım çünkü köpüklü kahveyi çok kişi gelince yapamıyorum.
bunda yüzde yüz köpüklü olma garantisi var.
teşekkür ederim canım.
Kızlar banyom için Çakradan aldıklarım;
Eki Görüntüle 954866
Eki Görüntüle 954868
Eki Görüntüle 954871
Eki Görüntüle 954880
Eki Görüntüle 954868
misafirlik yemek takımı mı canım?
onu 4 sene önce bernardodan almıştım.
tabi şimdi daha farklı modeller çıktı haliyle.
kahve makinası aldım çünkü köpüklü kahveyi çok kişi gelince yapamıyorum.
bunda yüzde yüz köpüklü olma garantisi var.
teşekkür ederim canım.
Evet canim malesef calisanlarini biktirdim o yuzden uretmicek misiniz diye sormaktan:))) banyo takiminada bayildim canim herseyin cok guzelmis takipcinim artik:))