• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuğçe'nin Çeyizcikleri...

AngelHeart

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
27.901
3.687
448
Merhaba kızlar... :16:
Sizlerle paylaşmak istiyorum aldıklarımı.
Hem fikir alışverişi de yaparız.
Çeyiz alılşverişime ara vermiştim bir süre. Şimdi tekrar başladım.
Allah hepimizim gönlüne göre versin inşallah. :16::nazar:
$osmanlý kahve fincaný.webp
Kahvaltı saklama kaplarım$IMG_2374.webp$telve kahve makinam.webpEki Görüntüle 874312 $çeyizim.webp$634567255124996094.webp$platinum_lace1.webp$yemek takımım.webp$cayseti.webp$bıçaklarım.webp

Son düzenleme:
Merhaba kızlar... :16:
Sizlerle paylaşmak istiyorum aldıklarımı.
Hem fikir alışverişi de yaparız.
Çeyiz alılşverişime ara vermiştim bir süre. Şimdi tekrar başladım.
Allah hepimizim gönlüne göre versin inşallah. :16:
Eki Görüntüle 874317 Eki Görüntüle 874316 Eki Görüntüle 874313 Eki Görüntüle 874312 Eki Görüntüle 874311 Eki Görüntüle 874308 Eki Görüntüle 874307 Eki Görüntüle 874305 Eki Görüntüle 874309 Eki Görüntüle 874310
çok tatlılarrr :))):nazar: güle güle iyi günlerde kullanın canııım :) darısı başımıza :16:

Bazı çeyiz resimlerimi ekliyemiyorum. Ünlem işareti oluyor yanında. neden acaba kızlar?

Ne kadar Güzel Çeyizlerin Canım Maşallah :nazar:
Hepsi çok güzel, şık ve uyum içersindeler...
Mutlulukla Kullanmanız Nasip olsun İnşallah:16:

Çoook güzel her şeyin. Güle güle kullan canım.
Kahvaltı için saklama kaplarına ba-yıl-dım. Daha önce görmüştüm bi sitede ama 40 liraydı.Sen nerden ve kaça aldın diye sorsam ayıp olmaz umarım:26:
Bu güzel çeyizi aşkla kullanırsın inşallah canım.:16:

Çoook güzel her şeyin. Güle güle kullan canım.
Kahvaltı için saklama kaplarına ba-yıl-dım. Daha önce görmüştüm bi sitede ama 40 liraydı.Sen nerden ve kaça aldın diye sorsam ayıp olmaz umarım:26:
Bu güzel çeyizi aşkla kullanırsın inşallah canım.:16:

Ay teşekkür ederim canım.
Bugün aldım o saklama kaplarını.
Esseden aldım canım. 49 liraydı.
inşallah canımm... :16:
Hepiniz çeyizlerimizi güzel günlerde, sevdiklerimizle kullanalım inşallah. :16:

Arçelik kahve makinesi gerçekten çok güzel,kısa sürede kahve yapabiliyorsun. Güle güle kullan. Hepsi çok hoş.

Son düzenleme:
her şey çok güzel.:nazar::nazar::nazar: hayırlı olsun, güle güle huzurla sağlıkla sevdiklerinle beraber kullan inşallah canım.:16:

Back
X