Tuğçe'nin Çeyizcikleri...

Bunu çok severek aldım kızlar. bunun hem türk kahvesi fincanını hem de normal fincanını aldım.

Eklentiler

• $kelebek serim 2.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
Hepsi birbirinden güzel, şık.
Huzur , mutluluk ve ağız tadıyla kullan inşallah tuğçecancan

tuğçecimm canım benimm nasıl tatlılar bayıldım pembe rengi çok severim sende seviyorsun sanırım allah gülerek huzurla sevgiyle kullanmayı nasip etsin nasıl özendimm yaa işallah darısı bizlere olsun hayırlısıyla

öncelikle topiğin hayırlı olsunn canım.hepsi birbirinden güzell içim açıldı bakarkençay tabaklarını çook beğendim yaa onlar nerden

Kuzum hepsi çok çok güzeller aşkla huzurla kullan inşallah ah o bernardo çay setin varya aklım hep onda alamadım ama belki birgünÇay setimiz aynı canım jumbonun benimki parlak sadece zevklerimiz aynı

Güle güle mutlu günlerde kullan canım çeyizlerini çok güzeller. Havlularımız aynı bu arada hem de adaşız.

Son düzenleme:
Tuğçeciğim,
Konu arkadaşım.
Canım.
Çok güzel her şey!
İyi günlerde kullanman nasip olsun inşallah... Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla melek arkadaşım.

Tuğçecim ,

Hepsi birbirinden güzel şık ve asil, tıpkı senin gibi.

Güzel günlerde, huzurla, aşkla kullanmanı nasip etsin rabbim.

Tuğçemm ne şeker cicilerinn var senin öylee hepsini güle güle aşkla kullann canımm

Darısı isteyen herkesin başına inşallah canım...
Aminn...
Sen de eklersin çeyizlerini bakarsın yakında. :)

Kuzum hepsi çok çok güzeller aşkla huzurla kullan inşallah ah o bernardo çay setin varya aklım hep onda alamadım ama belki birgünÇay setimiz aynı canım jumbonun benimki parlak sadece zevklerimiz aynı

Amin canım...
Huzurla kullanalım inşallah.
Evet canım ben hepsine baktım mağazada ama ilk bu gözüme çarptı.
Bernardonun çay seti hala satışta canım.
İnşallah alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…