bende inş 2014 de evlenicem karacahomedan ve keramikadan aldıklarımız english homedan alışveriş yapman kısacası canım zevklerimiz yakın ve beğendim güzel mutlu günlerde kullanırsınız eşinle inş :)
Çok güzeller güle güle kullanyeni cicilerr2 adet aldığım kuşlu mumluğum ve 1 fener mumluğumm
özellikle tencere takımını cok beğendim bide karaca nevresimlerının fiyatını hatırlıyor musun acaba? Güle güle kullan inşallah hepsini
tatlımmm çokk teşekkür edeerimmCanım her şeyine bayıldım ya harika mükemmel güle güle kullan
İlk sayfadaki masa saatini nerden aldın ben de almak isterim çok beğendimm
Bu arada english home'u zengin etmişsin canım
tatlımmm çokk teşekkür edeerimm
canım markafoniden aldım şuan satışta hala al istersen tükenmemişse
ayy sorma canım daha edeceğim birsürü aksesuar var istediğim ve yatak örtüsüde var tabi bakalım daha benden yitecek ekmekleri var
Bu arada english home'u zengin etmişsin canım
Tamam canım ya bakayım hemen
English Home ürünlerine ben de bayılıyorum.. Annem erken filan diyor daha ama ben çeyiz alıp baskı yapmayı düşünüyorum
tugçe güle güle kullan.hepsi çok güzel....
canımm yap yap bende çeyiz ürünlerini alıp baskı yaptım ama oda ikna oolmuyor 2015 te tamam dedi bakalım oda zorla
canım masa saatini markofoninin hangi kategorisinde aramalıyım.. bulamadım bir türlü
ay canım kusura bakma hemen cvp veremedim markafonide en altta kitchen falan diye biyer var orda tabak çanak falan var en altta bak link paylaşıyorum
http://www.markafoni.com/product/3656259/
canim kusura bakma gec cevap veriyorum sana vaka cikti da gidip geldik simdi icip icip sapitiyorlar töbe töbe ya uzuluyorum hir yandan hastalara bir yandanda kendileri yapiyorlarOh sağol tatlım.. bu arada sen de anneyi iyi ikna etmişsin :)
bu markafoni de ne güzel şeyler varmış böyleeee