Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

teşekkürler canım bende 2015 yaz gelini olacağım inşallah senin çeyiz topiğinide görürüz inşallah baktım profiline ama yok sanırım göremedim

yeni cicilerr 2 adet aldığım kuşlu mumluğum ve 1 fener mumluğumm

Eklentiler

• $b98a8593bc8ec_0.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 57
  • $e7dc078b763dc_0.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 57
özellikle tencere takımını cok beğendim bide karaca nevresimlerının fiyatını hatırlıyor musun acaba? Güle güle kullan inşallah hepsini

özellikle tencere takımını cok beğendim bide karaca nevresimlerının fiyatını hatırlıyor musun acaba? Güle güle kullan inşallah hepsini

teşekkürler canım karacanınkileri hatırlıyorum yeni aldım zaten ama ben indirim yaptırdım tanıdıktı ama demekki inilebilecek fiyatlar belki yaptırabilirsin sende
canım şimdi fiyatlar söyle:
love battaniyeli nevresim tk.:130
dört mevsim setler:95
saten nevresim takımı:140
nevresim takımı almadım ama oda 70-80 arası birseydi sanırım benim ihtiyacım kalmadığı için almadım başka

Canım her şeyine bayıldım ya harika mükemmel güle güle kullan

İlk sayfadaki masa saatini nerden aldın ben de almak isterim çok beğendimm

Canım her şeyine bayıldım ya harika mükemmel güle güle kullan

İlk sayfadaki masa saatini nerden aldın ben de almak isterim çok beğendimm
tatlımmm çokk teşekkür edeerimm
canım markafoniden aldım şuan satışta hala al istersen tükenmemişse

tatlımmm çokk teşekkür edeerimm
canım markafoniden aldım şuan satışta hala al istersen tükenmemişse

ayy sorma canım daha edeceğim birsürü aksesuar var istediğim ve yatak örtüsüde var tabi bakalım daha benden yitecek ekmekleri var

Tamam canım ya bakayım hemen

English Home ürünlerine ben de bayılıyorum.. Annem erken filan diyor daha ama ben çeyiz alıp baskı yapmayı düşünüyorum

Oh sağol tatlım.. bu arada sen de anneyi iyi ikna etmişsin :)
canim kusura bakma gec cevap veriyorum sana vaka cikti da gidip geldik simdi icip icip sapitiyorlar töbe töbe ya uzuluyorum hir yandan hastalara bir yandanda kendileri yapiyorlar bu arada evet anneyi ikna ettim biraz cabaladim ama jocegime fok alisti eve bile cagirdi yemege geldi canim sevgilim bize
bu markafoni de ne güzel şeyler varmış böyleeee

evet ya dayanamiyor insan aliveriyorum hemen

Hepsi çok güzel tatlım ,hayırlısı olsun güzel günlerde mutlulukla kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…