Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

haklsıın kız köpük falan süpersin valla kırılmaz dimi ohh ohhh begendigim model olursa kacırmam artıkkk güzel fikirli arkadasım
canım ben cıkıyorum sabah kalkamıcam iyi geceler

tamam canım iyi uykularr

albümlerin ve tepsin çok şık canım mutlu günlerde kullan inş

yatak örtülerine bayıldım. çözemediğim şey elin altında uğur böcüüü ve koyun fotosu vardı o nekine?

albümlerin ve tepsin çok şık canım mutlu günlerde kullan inş
çok teşekkür edermm tatlmm
yatak örtülerine bayıldım. çözemediğim şey elin altında uğur böcüüü ve koyun fotosu vardı o nekine?

tesekkurler cnmm kız onlar kumbaralarım kuzu benim böcekte sevdigim öyle hitabediyoruz birbirimize o resim ters yüklenmiş düzeltemedim

çok teşekkür edermm tatlmm

tesekkurler cnmm kız onlar kumbaralarım kuzu benim böcekte sevdigim öyle hitabediyoruz birbirimize o resim ters yüklenmiş düzeltemedim

ahah ne güldüm şimdi

yalnız geceliklerde pek bi seksii

yeni migros cicilerim kaselerden 4 adet daha olmalıydıı sadece 2 tane vardı

Nevresimlere bayildimmmmmmm, bir cok londra temali nevresim gordum ama bu puantiyeli olan cokkkkk guzel asik oldummmm

Nevresimlere bayildimmmmmmm, bir cok londra temali nevresim gordum ama bu puantiyeli olan cokkkkk guzel asik oldummmm

ayy canim cok mutlu oluyorum benim de cok begenerek aldigim ceyizciklerimi baskalarida begenince coook tesekkur ederim bu arada almak istersen markasi city in bad hepsiburada.com 59 tl suan fiyati

yeni aşklarım gelin damat çay kaşıklarımm,, 2 takım aldığım uzun dondurma kaşıklarımm(toplam 8 tan oldular yeter diye düşünüyorum) ve ikişer tane aldığım kupalarım

Canımm mutlu günlerde, sağlıkla, huzurla kullanın inşallah aldığın birbirinden güzel çeyizlerini.

Canımm mutlu günlerde, sağlıkla, huzurla kullanın inşallah aldığın birbirinden güzel çeyizlerini.
teşekkur ederim simgecimm
Ayy çok tatlılaaaaaaar
dimi ya dayanamadım bende alıverdim
yerimmm ben onları

bakalım nasıl gelecekler evim netten ve bonvagondan aldım bonvagondan ilk değil ama evim netten ilk siparişim umarım bardaklarım kırılmadan gelir

teşekkur ederim simgecimm

dimi ya dayanamadım bende alıverdim

bakalım nasıl gelecekler evim netten ve bonvagondan aldım bonvagondan ilk değil ama evim netten ilk siparişim umarım bardaklarım kırılmadan gelir

inşallah canım ama benim canım dondurma cekti senin bu seker dondurma kasıkların sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…