Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

Peçetelere bayıldım bndede var ama bu kadar yooook
canim.ben pecete olayini biraz abarttim 35 olmustur bunlar sadece bir kismi digerlrrini kaldirdigim icin resim cekemiyorum artik almamaya calisiyorum ama dayanamiyorum bazen aliveriyorum yine bocegimde alisti senin yuzunden pecetelere bakiyorum hep diyor

ve işte peçetelerimm resimlemek aklıma gelmemişti hiç edoşum ve damlam'dan özenerek resimliyorum daha çok var ama kolilere koydum resmini çekmem diye

3. yerde yazıyorum ama hepsi çok güzel canım en cok 1 ve 4 ü sevdimm

ALLAH iyi günlerde kullanmayı nasip etsin cnm herşeyin çok güzel bornoz takımı hangi marka çok hoşuma gitti

3. yerde yazıyorum ama hepsi çok güzel canım en cok 1 ve 4 ü sevdimm
tesekkur ederm edosum bende en cok kalpli pembe olani seviyorum yakindan dahada guzeller renkleri daha canli
ALLAH iyi günlerde kullanmayı nasip etsin cnm herşeyin çok güzel bornoz takımı hangi marka çok hoşuma gitti
tesekkur ederim canim bornozum jua tatlim bjk lo olan tac
yenı cıcılerın cok guzelcanım gule gule kullan :))

tesekkurler tatlimm daha guzelleri senin olsun

tesekkur ederm edosum bende en cok kalpli pembe olani seviyorum yakindan dahada guzeller renkleri daha canli

tesekkur ederim canim bornozum jua tatlim bjk lo olan tac

tesekkurler tatlimm daha guzelleri senin olsun

aMIN TATLIM INSALLAH :))

bugün çok fazla çeyiz topiklerinde gezdiğim içinmidir bilemem. canım nişanlanmak istedi iyi mi ortadada ne sevgili var ne sevgili adayı ot gibi yaşayıp gidiyorum.

bugün çok fazla çeyiz topiklerinde gezdiğim içinmidir bilemem. canım nişanlanmak istedi iyi mi ortadada ne sevgili var ne sevgili adayı ot gibi yaşayıp gidiyorum.

ayyy canim benim yainsallah en kisa zamanda bi sevgili nasip etsin Rabbim sana ama kiz oyle ceyiz topigi gorunce nisanlanilirmiii

Aaaaaaaaaaaaaaa kızlaaaarrr böceğime kavuşmama son 2 günn çooooookk heycanlıyım ya :52 düşünün nöbete gidiyorum vee çoooooooookkk mutluyum haha

Hepsi cok güzel ama Eyfelliye ayri bittim

ayy canım bende onu çok beğenerek aldım markası city in bad hepsi buradada 59 tl fiyatı renkleri yakından dahada güzel tavsiye ederim gerçekten düşünürsen daha hiç yıkamadım ama baskı gibi durmuyor annem solmaz kumaşı çok güzel dedi ben pek anlamamda

ayyy canim benim yainsallah en kisa zamanda bi sevgili nasip etsin Rabbim sana ama kiz oyle ceyiz topigi gorunce nisanlanilirmiii

şöyle bi durum var. 1,5 yıldır kimse yok hayatımda onun verdiği boşluk,bahar cıvıltısı,arkadaşlarımın çoğunun evli/nişanlı olması,düğün sezonunun açılması.ve dee hergün sabahladığım için genelde nişan,çeyiz topiklerinde buluyorum kendimi senin gibi çeyiz yapan arkadaşların heyecanlarını okumak. heves yapıyor işte yoksa istediğimden değill yani. :113::113::113::113: feminist yetiştiriyorum ben ruhumu

bu arada yaşım 21 . 22 ye çok az kalmasına rağmen hala çeyizimin Ç si yok. 2 sebepten ötürü. 1.si ablam 30 yaşına geldi hala evlenmedi her yer onun çeyiziyle dolu hemde modası geçer diye ufak tefek şeylerdende başlamak istemedim. bide elektronik ürünlerin garanti süreleri vs. geçiyor kim bilir ne zaman evlenicem. çeyiz konusu açılınca ablan çeyizini sana verir diyorlar ama istemiyorum ben. hem zevklerimiz uyuşmuyor hemde kendi özenip beğenerek almış sonuçta.

unutmadan sakın burdan üyeliğini iptal etme. olurda çeyiz yapacak olursam. çok beğendiğim eşyaların markasını vs. öğrenirim senden

anladım canım ama öyle yapma ya feminist olma bak ben böceğimi iyiki bulmuşumm dünyalaar kadar çok seviyorum onu inşallah Allah'ım kısmet ederse hayat arkadaşım eşim ömrümü adadığım tek adam olacak darısı senin başına en yakın zamanda inşallah bu arada uzun zaman kimseyle olmayınca sonra beğenemiyormuş evde kalan bütün arkadaşlarım aynı şeyi söylüyor aman hee
olsun canım haklısın tabiki onlar onun sen kendine tamamen kendi zevkine göre şeyler alırsın ablanda inşallah en yakın zamanda bulur hayat arkadaşını ben çeyiz konusunda kimse bana karışınca deliriyorum o yüzden bende kabul etmezdim senin gibi herşeyimi kendim seçtim şimdiye kadar ve içime okadar siniyorki aldıklarım üstünden 1 sene geçti ama hiçbirinden soğumadım bir an önce evlensemde kullansam diyorum bu arada silmem tabiki kuzum hem benim düğünüm 2015 yazında olcak sen o zamana kadar bulursun sevdiceğini inşallah yardımcı olurum tabiki her zaman
hepside çok güzel güle güle kullanın ağız tadıyla
teşekkür ederim canımm
maaşallah hepsi çok güzel canım güle güle kullan

teşekkürler tatlımm

ve işte peçetelerimm resimlemek aklıma gelmemişti hiç edoşum ve damlam'dan özenerek resimliyorum daha çok var ama kolilere koydum resmini çekmem diye

canım diğer çeyizlerin gibi peçetelerin de göz kamaştırıcı gerçekten bayıldıımmm
sen benden de önce dalya diyeceksin sanırım
sıcacık aşk dolu sofralarda kulan inş hepsini

Hepsini Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
canım diğer çeyizlerin gibi peçetelerin de göz kamaştırıcı gerçekten bayıldıımmm
sen benden de önce dalya diyeceksin sanırım
sıcacık aşk dolu sofralarda kulan inş hepsini

evet damla bugün bir tane daha aldım artık çok beğenmesemde alıyorum durduramıyorum kendimi peçete bağımlısı oldumm aaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…