Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

Hepsi çok güzel tatlım ,hayırlısı olsun güzel günlerde mutlulukla kullanın:KK16:

tesekkurler canim :KK16: insallah en guzel gunlerde kullanalim hepimiz :KK16: seninde dugune cok az kalmis simdiden hayirli ugurlu olsun :KK16: bol askli bitmek tukenmek bilmeyen bi sevgi yuvan olsun :KK16:

Canım çok güzel hepsi :KK16: Çoğuda bitmiş maşallah :KK69:
Hepsine ayrı ayrı bayıldım :KK69:
Güle güle aşkla huzurla mutlulukla kullan inşallah canım :KK16:

markafoni artık bu ürünlerden getirmesin yoksa ben batacağımm :KK1: :KK52: kızlar yeni cicilerim bunlar :KK16:

canım benim hepsi harika seçimler, birkaçı bende de var hatta;
ama nacizane fikrimi söylemem gerekirse gelen çiçekler biraz dandik gibi; kullanılamaz değil ama bence dha şık çiçeklerle daha güzel bir dekorasyon oluşturulabilir kuzum :KK34:

bunlarda migrostan :KK1: sadece 2 tanecik olan baharat takımım sonunda tamamlandı 6 tane daha aldım 8 oldular :KK1: ve tepsilerim parisli olan migros diğeri a101 den:KK16:

canım benim hepsi harika seçimler, birkaçı bende de var hatta;
ama nacizane fikrimi söylemem gerekirse gelen çiçekler biraz dandik gibi; kullanılamaz değil ama bence dha şık çiçeklerle daha güzel bir dekorasyon oluşturulabilir kuzum :KK34:

evet canım bende kullanmayı düşünmüyorum zaten anneme sana vercem diyorum kızıyor bana yandan komple istiyo aksesuarla birlikte :KK1:

bunlarda migrostan :KK1: sadece 2 tanecik olan baharat takımım sonunda tamamlandı 6 tane daha aldım 8 oldular :KK1: ve tepsilerim parisli olan migros diğeri a101 den:KK16:

cupcake serisi süperr olmuş canım genelde hepsi çoooook güzel ama cupcakelere ayrı bayıldım :) 7.90 dan mı aldın canım sende ben öyle almıştım

markafoni artık bu ürünlerden getirmesin yoksa ben batacağımm :KK1: :KK52: kızlar yeni cicilerim bunlar :KK16:

Canım çok güzeller güle güle kullan :KK16:

Canımm bayıldımmm cupcakelilere yaaa çok tatlılar yerim ki ben onları yerimm :KK69:

cupcake serisi süperr olmuş canım genelde hepsi çoooook güzel ama cupcakelere ayrı bayıldım :) 7.90 dan mı aldın canım sende ben öyle almıştım
tesekkurler canim 2 tanesini indirimle 4.90 a aldim 6 tanesini 7.90 a aldim indirim bitince cikarmislar galiba :KK1: toplamda 57 tlye geldi :KK16:
Canım çok güzeller güle güle kullan :KK16:

Canımm bayıldımmm cupcakelilere yaaa çok tatlılar yerim ki ben onları yerimm :KK69:

:KK16: bende cok severek aldim tatlim daha guzelleri senin olur insallah :KK16:

Herkesin olduğu gibi benimde önceleri ne gerek var deyip sonradan heveslenerek başlayınca içinden çıkamadığım bi çeyiz telaşım var. Kısmetse düğünüm 2015 yazında olacak. İnşallah o zamana kadar aldığım çeyizlerimi burada sizinle paylaşacağım ve tamamlayacağım. burdaki hemen herkesten bi kaç fikir aldım o yüzdn hepinize çookk teşekkür ediyorum :KK16: inşallah aldıklarımı beğenirsiniz fikirleriniz benimiçin çok önemli :KK16:

işte benim cicilerimm :KK16:

ferforje çift taraflı masa saatimm :KK16: :KK16: :KK16:

bornoz takımım ve havlularımm :KK16:

bunlarda kanca evlerimin devamı :KK16:

cupcake kupalarımm cupcake kutularımm ve migros demliğimm :KK16:

aşkla kullan canım.. rabbim utandırmasın :)

canım son aldığın çeyizlerinde çok şeker güle güle aşkla kullan:KK16:

ve işte peçetelerimm :KK16: resimlemek aklıma gelmemişti hiç edoşum ve damlam'dan özenerek resimliyorum daha çok var ama kolilere koydum resmini çekmem diye :KK16:

Eklentiler

• $20130204_162201.jpg
    $20130204_162201.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 85
X