Hepsi çok güzel tatlım ,hayırlısı olsun güzel günlerde mutlulukla kullanın
Canım çok güzel hepsiÇoğuda bitmiş maşallah
Hepsine ayrı ayrı bayıldım
Güle güle aşkla huzurla mutlulukla kullan inşallah canım
canım benim hepsi harika seçimler, birkaçı bende de var hatta;
ama nacizane fikrimi söylemem gerekirse gelen çiçekler biraz dandik gibi; kullanılamaz değil ama bence dha şık çiçeklerle daha güzel bir dekorasyon oluşturulabilir kuzum
bunlarda migrostansadece 2 tanecik olan baharat takımım sonunda tamamlandı 6 tane daha aldım 8 oldular ve tepsilerim parisli olan migros diğeri a101 den
markafoni artık bu ürünlerden getirmesin yoksa ben batacağımmkızlar yeni cicilerim bunlar
bunlarda migrostansadece 2 tanecik olan baharat takımım sonunda tamamlandı 6 tane daha aldım 8 oldular ve tepsilerim parisli olan migros diğeri a101 den
tesekkurler canim 2 tanesini indirimle 4.90 a aldim 6 tanesini 7.90 a aldim indirim bitince cikarmislar galibacupcake serisi süperr olmuş canım genelde hepsi çoooook güzel ama cupcakelere ayrı bayıldım :) 7.90 dan mı aldın canım sende ben öyle almıştım
Canım çok güzeller güle güle kullan
Canımm bayıldımmm cupcakelilere yaaa çok tatlılar yerim ki ben onları yerimm
aşkla kullan canım.. rabbim utandırmasın :)Herkesin olduğu gibi benimde önceleri ne gerek var deyip sonradan heveslenerek başlayınca içinden çıkamadığım bi çeyiz telaşım var. Kısmetse düğünüm 2015 yazında olacak. İnşallah o zamana kadar aldığım çeyizlerimi burada sizinle paylaşacağım ve tamamlayacağım. burdaki hemen herkesten bi kaç fikir aldım o yüzdn hepinize çookk teşekkür ediyoruminşallah aldıklarımı beğenirsiniz fikirleriniz benimiçin çok önemli
işte benim cicilerimm
ferforje çift taraflı masa saatimm
bornoz takımım ve havlularımm
bunlarda kanca evlerimin devamı
cupcake kupalarımm cupcake kutularımm ve migros demliğimm
aşkla kullan canım.. rabbim utandırmasın :)
canım son aldığın çeyizlerinde çok şeker güle güle aşkla kullan
Tğçecim aldıkların çoook güzel güle güle kullan
ve işte peçetelerimmresimlemek aklıma gelmemişti hiç edoşum ve damlam'dan özenerek resimliyorum daha çok var ama kolilere koydum resmini çekmem diye
tesekkur edrim canimKuzum bunlar çok güzelll
hangisi canimAllah'ımm o nevresimin güzelliği ne öyle.bayıldım