Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

Hepsi çok güzel tatlım ,hayırlısı olsun güzel günlerde mutlulukla kullanın

tesekkurler canim insallah en guzel gunlerde kullanalim hepimiz seninde dugune cok az kalmis simdiden hayirli ugurlu olsun bol askli bitmek tukenmek bilmeyen bi sevgi yuvan olsun

Canım çok güzel hepsi Çoğuda bitmiş maşallah
Hepsine ayrı ayrı bayıldım
Güle güle aşkla huzurla mutlulukla kullan inşallah canım

markafoni artık bu ürünlerden getirmesin yoksa ben batacağımm kızlar yeni cicilerim bunlar

canım benim hepsi harika seçimler, birkaçı bende de var hatta;
ama nacizane fikrimi söylemem gerekirse gelen çiçekler biraz dandik gibi; kullanılamaz değil ama bence dha şık çiçeklerle daha güzel bir dekorasyon oluşturulabilir kuzum

bunlarda migrostan sadece 2 tanecik olan baharat takımım sonunda tamamlandı 6 tane daha aldım 8 oldular ve tepsilerim parisli olan migros diğeri a101 den

evet canım bende kullanmayı düşünmüyorum zaten anneme sana vercem diyorum kızıyor bana yandan komple istiyo aksesuarla birlikte

bunlarda migrostan sadece 2 tanecik olan baharat takımım sonunda tamamlandı 6 tane daha aldım 8 oldular ve tepsilerim parisli olan migros diğeri a101 den

cupcake serisi süperr olmuş canım genelde hepsi çoooook güzel ama cupcakelere ayrı bayıldım :) 7.90 dan mı aldın canım sende ben öyle almıştım

markafoni artık bu ürünlerden getirmesin yoksa ben batacağımm kızlar yeni cicilerim bunlar

Canım çok güzeller güle güle kullan

Canımm bayıldımmm cupcakelilere yaaa çok tatlılar yerim ki ben onları yerimm

cupcake serisi süperr olmuş canım genelde hepsi çoooook güzel ama cupcakelere ayrı bayıldım :) 7.90 dan mı aldın canım sende ben öyle almıştım
tesekkurler canim 2 tanesini indirimle 4.90 a aldim 6 tanesini 7.90 a aldim indirim bitince cikarmislar galiba toplamda 57 tlye geldi
Canım çok güzeller güle güle kullan

Canımm bayıldımmm cupcakelilere yaaa çok tatlılar yerim ki ben onları yerimm

bende cok severek aldim tatlim daha guzelleri senin olur insallah

aşkla kullan canım.. rabbim utandırmasın :)

canım son aldığın çeyizlerinde çok şeker güle güle aşkla kullan

ve işte peçetelerimm resimlemek aklıma gelmemişti hiç edoşum ve damlam'dan özenerek resimliyorum daha çok var ama kolilere koydum resmini çekmem diye

Eklentiler

• $20130204_162201.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…