Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

yeni aşklarım gelin damat çay kaşıklarımm,, 2 takım aldığım uzun dondurma kaşıklarımm(toplam 8 tan oldular yeter diye düşünüyorum) ve ikişer tane aldığım kupalarım

AYNILARI bendede var canım güle güle kullan cok tatlılar

tuğçeciğim cupcakelerin bir harika aşkla kullan bence sen bu yaz bütün çeyizlrini bitirirsin 2015 e kadar rahat rahat gezer tozarsın

Yeni aldığın çay kaşıkları ve kupaların çok tatlı canım

yeni eklediklerin çok tatlı canım aşkla kullan
teşekkürler damlacımm
çeyizindekiler çok tatlı güle güle kullan:)en çok yeşil nevresimi beğendim:))
teşekkürler tatlım yeşil nevresim english home bende vurulup almıştım normalde yeşille pembeyi hiç yakıştırmam ama bunda çok güzel kombinlemişler
AYNILARI bendede var canım güle güle kullan cok tatlılar
ozaman güle güle kullanalımm
tuğçeciğim cupcakelerin bir harika aşkla kullan bence sen bu yaz bütün çeyizlrini bitirirsin 2015 e kadar rahat rahat gezer tozarsın
teşekkurler kansucum valla bu giişle öyle olcak ama zaten pilanım o doğrultuda canım en geç kasıma kadar alcaklarımı bitirmem lazım sonra altınlarımı almaya başlayacağım 1 senedede altınları bitirip son sene çok sıkışmadan yatak odamı alcam inşallah
Yeni aldığın çay kaşıkları ve kupaların çok tatlı canım

teşekkürler canım benimm :!6:

inşallah hayatım tez zamanda çeyizlerini bitirip altınarını alırsın

inşallah hayatım tez zamanda çeyizlerini bitirip altınarını alırsın
inşallah canım bitireyim sonra 2 ayda 1 bilezik almaya başlıcam gerçi bilezik fiyatlarını bilmiyorum aylık 1000 tl kenara atabiliyorum 2 ayda 2 bin oluyor yetermiki bileziğe bilmiyorum

Son düzenleme:
yeni aşklarımm markafoni cicilerim

ateşe dayanıklı fırın kaplarımm sanırım ocaktab yemek ısıtmak içinde kullanabilirimm

buda seramik kek kalıbı denemek için aldım silikn kek kalıbı alamak istemiyorum kanserojen diye bakalım bu nasıl pişiriyormuş

porselen tepsimmm

vee son olaraaaakkk ferforje çift taraflı masa saatimm

Yeni aldıklarında çok güzel canım.
Mutlulukla güle güle kullanmak nasip olsun inşallah
Özellikle porselen tepsiye çok beğendim.

kk da çok çeyiz gördüm ama seninklier bi başka
hepsi ayrı güzel
güzel günlerde kullanın inşallah

Yanlış mesajj pardon canım ....

Son düzenleme:
Yeni aldıklarında çok güzel canım.
Mutlulukla güle güle kullanmak nasip olsun inşallah
Özellikle porselen tepsiye çok beğendim.
onu anneciğim beğendi çok şık dedi bende beğendim sonradan gerçekten güzelmiş alıverdim
kk da çok çeyiz gördüm ama seninklier bi başka
hepsi ayrı güzel
güzel günlerde kullanın inşallah
ayyyy canım benimm çokk teşekkür ederimm çok mutlu oldum

cok cok begendım canım huzurla mutlulukla kullan ınsallah :)) bırde bısey sorcam canım seramık kek kalıbı gordum onda kek denedın mı hıc ?? bırde porselen yumurta tavası var yenı cıkan aldın mı bılmıyorum da onu hıc denedın mı merak ettım ???

Çok çok çok şık canım
teşekkür ederim tatlımm

teşekkürler canım

canım kek kalıbını zaten şimdilik denemek için aldım eğer beğenirsem devamını alcam benimde hiç yok etrafımda kullanan en iyisi kendim denemek galiba ,,, diğerinide görmüssündür eklediğim 3 lü olanlar ateşe dayanıklı porselen fırın kabı sanırım aynı işi görür onunda küçük boyuyla deneyeceğim yumurta falan seni haberdar ederim

ayyy canım cok sagol yaa :)) ya nette bıcok alısverıs sıtesınde göruyorum cok hosuma gıttı de hıc kullanan bırıne denk gelmedım kı ( neyse artık senden alcam haberlerı :)) porselen daha sık duruyor yaa..gule gule kullan canımmm

teşekkürler canım kargo 25 inde çıkacakmış heralde 27 falan elimde olur hemen deneyim haber veririm sana

teşekkürler canım kargo 25 inde çıkacakmış heralde 27 falan elimde olur hemen deneyim haber veririm sana

tesekkur ederım canım :)) netten mı aldın hangı sıteden aldın memnun kalırsan bende alayım

tesekkur ederım canım :)) netten mı aldın hangı sıteden aldın memnun kalırsan bende alayım

canım ben markafoniden aldım ama her siteye geliyor bir çoğunda gördüm bakayım bende beğenirsem alacağım bir kaç çeşidini ozaman buluruz yine

canım ben markafoniden aldım ama her siteye geliyor bir çoğunda gördüm bakayım bende beğenirsem alacağım bir kaç çeşidini ozaman buluruz yine

favorı sıtem benım zaten markafonı:) bende yavastan alıyorum ufak tefek seylerde aklıma yatmayan seylerı ertelıyorum ya...saol tatlım yardımcıoldugun ıcın :))

bende inş 2014 de evlenicem karacahomedan ve keramikadan aldıklarımız english homedan alışveriş yapman kısacası canım zevklerimiz yakın ve beğendim güzel mutlu günlerde kullanırsınız eşinle inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…