yeni aşklarımgelin damat çay kaşıklarımm,, 2 takım aldığım uzun dondurma kaşıklarımm(toplam 8 tan oldular yeter diye düşünüyorum) ve ikişer tane aldığım kupalarım
teşekkürler damlacımmyeni eklediklerin çok tatlı canım aşkla kullan
teşekkürler tatlımçeyizindekiler çok tatlı güle güle kullan:)en çok yeşil nevresimi beğendim:))
ozaman güle güle kullanalımmAYNILARI bendede var canım güle güle kullan cok tatlılar
teşekkurler kansucum valla bu giişle öyle olcak ama zaten pilanım o doğrultuda canım en geç kasıma kadar alcaklarımı bitirmem lazım sonra altınlarımı almaya başlayacağım 1 senedede altınları bitirip son sene çok sıkışmadan yatak odamı alcam inşallahtuğçeciğim cupcakelerin bir harika aşkla kullan bence sen bu yaz bütün çeyizlrini bitirirsin 2015 e kadar rahat rahat gezer tozarsın
Yeni aldığın çay kaşıkları ve kupaların çok tatlı canım
inşallah canım bitireyim sonra 2 ayda 1 bilezik almaya başlıcam gerçi bilezik fiyatlarını bilmiyorum aylık 1000 tl kenara atabiliyorum 2 ayda 2 bin oluyor yetermiki bileziğe bilmiyoruminşallah hayatım tez zamanda çeyizlerini bitirip altınarını alırsın
onu anneciğim beğendi çok şık dedi bende beğendim sonradan gerçekten güzelmiş alıverdimYeni aldıklarında çok güzel canım.
Mutlulukla güle güle kullanmak nasip olsun inşallah
Özellikle porselen tepsiye çok beğendim.
ayyyy canım benimm çokk teşekkür ederimmkk da çok çeyiz gördüm ama seninklier bi başka
hepsi ayrı güzel
güzel günlerde kullanın inşallah
onu anneciğim beğendi çok şık dedi bende beğendim sonradan gerçekten güzelmiş alıverdim
ayyyy canım benimm çokk teşekkür ederimmçok mutlu oldum
teşekkür ederim tatlımmÇok çok çok şık canım
cok cok begendım canım huzurla mutlulukla kullan ınsallah :)) bırde bısey sorcam canım seramık kek kalıbı gordum onda kek denedın mı hıc ?? bırde porselen yumurta tavası var yenı cıkan aldın mı bılmıyorum da onu hıc denedın mı merak ettım ???
teşekkür ederim tatlımm
teşekkürler canım
canım kek kalıbını zaten şimdilik denemek için aldım eğer beğenirsem devamını alcam benimde hiç yok etrafımda kullanan en iyisi kendim denemek galiba,,, diğerinide görmüssündür eklediğim 3 lü olanlar ateşe dayanıklı porselen fırın kabı sanırım aynı işi görür onunda küçük boyuyla deneyeceğim yumurta falan seni haberdar ederim
ayyy canım cok sagol yaa :)) ya nette bıcok alısverıs sıtesınde göruyorum cok hosuma gıttı de hıc kullanan bırıne denk gelmedım kı( neyse artık senden alcam haberlerı :)) porselen daha sık duruyor yaa..gule gule kullan canımmm
teşekkürler canımkargo 25 inde çıkacakmış heralde 27 falan elimde olur hemen deneyim haber veririm sana
tesekkur ederım canım :)) netten mı aldın hangı sıteden aldın memnun kalırsan bende alayım
canım ben markafoniden aldım ama her siteye geliyor bir çoğunda gördüm bakayım bende beğenirsem alacağım bir kaç çeşidini ozaman buluruz yine