Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

haklsıın kız köpük falan süpersin valla :KK1::KK1: kırılmaz dimi ohh ohhh begendigim model olursa kacırmam artıkkk :KK76:güzel fikirli arkadasım :KK54:
canım ben cıkıyorum sabah kalkamıcam iyi geceler :KK54::KK3:

tamam canım iyi uykularr :KK76:

albümlerin ve tepsin çok şık canım mutlu günlerde kullan inş :KK16:

yatak örtülerine bayıldım. çözemediğim şey elin altında uğur böcüüü ve koyun fotosu vardı o nekine?

albümlerin ve tepsin çok şık canım mutlu günlerde kullan inş :KK16:
çok teşekkür edermm tatlmm :KK16:
yatak örtülerine bayıldım. çözemediğim şey elin altında uğur böcüüü ve koyun fotosu vardı o nekine?

tesekkurler cnmm :KK16: kız onlar kumbaralarım kuzu benim böcekte sevdigim öyle hitabediyoruz birbirimize o resim ters yüklenmiş düzeltemedim :KK1:

çok teşekkür edermm tatlmm :KK16:

tesekkurler cnmm :KK16: kız onlar kumbaralarım kuzu benim böcekte sevdigim öyle hitabediyoruz birbirimize o resim ters yüklenmiş düzeltemedim :KK1:

ahah ne güldüm şimdi:KK9:

yalnız geceliklerde pek bi seksii :KK17:

yeni migros cicilerim kaselerden 4 adet daha olmalıydıı :KK50: sadece 2 tane vardı :KK50:

Nevresimlere bayildimmmmmmm, bir cok londra temali nevresim gordum ama bu puantiyeli olan cokkkkk guzel:KK66: asik oldummmm:KK66:

Herkesin olduğu gibi benimde önceleri ne gerek var deyip sonradan heveslenerek başlayınca içinden çıkamadığım bi çeyiz telaşım var. Kısmetse düğünüm 2015 yazında olacak. İnşallah o zamana kadar aldığım çeyizlerimi burada sizinle paylaşacağım ve tamamlayacağım. burdaki hemen herkesten bi kaç fikir aldım o yüzdn hepinize çookk teşekkür ediyorum :KK16: inşallah aldıklarımı beğenirsiniz fikirleriniz benimiçin çok önemli :KK16:

işte benim cicilerimm :KK16:

bunlarda kateaspen ve kanca evlerimm :KK16:

Nevresimlere bayildimmmmmmm, bir cok londra temali nevresim gordum ama bu puantiyeli olan cokkkkk guzel:KK66: asik oldummmm:KK66:

ayy canim cok mutlu oluyorum benim de cok begenerek aldigim ceyizciklerimi baskalarida begenince :KK16: coook tesekkur ederim :KK16: bu arada almak istersen markasi city in bad hepsiburada.com 59 tl suan fiyati

yeni aşklarım :KK16: gelin damat çay kaşıklarımm,, 2 takım aldığım uzun dondurma kaşıklarımm(toplam 8 tan oldular yeter diye düşünüyorum) ve ikişer tane aldığım kupalarım :KK16: :KK16:

Canımm mutlu günlerde, sağlıkla, huzurla kullanın inşallah aldığın birbirinden güzel çeyizlerini. :KK16:

Canımm mutlu günlerde, sağlıkla, huzurla kullanın inşallah aldığın birbirinden güzel çeyizlerini. :KK16:
teşekkur ederim simgecimm :KK16:
Ayy çok tatlılaaaaaaar :nazar:
dimi ya dayanamadım bende alıverdim :KK16:
yerimmm ben onları :KK16:

:KK16: bakalım nasıl gelecekler evim netten ve bonvagondan aldım bonvagondan ilk değil ama evim netten ilk siparişim umarım bardaklarım kırılmadan gelir

teşekkur ederim simgecimm :KK16:

dimi ya dayanamadım bende alıverdim :KK16:

:KK16: bakalım nasıl gelecekler evim netten ve bonvagondan aldım bonvagondan ilk değil ama evim netten ilk siparişim umarım bardaklarım kırılmadan gelir

inşallah canım :KK16:ama benim canım dondurma cekti senin bu seker dondurma kasıkların sayesinde :KK53:

X