- 21 Eylül 2012
- 1.165
- 9
haklsıın kız köpük falan süpersin valla kırılmaz dimi ohh ohhh begendigim model olursa kacırmam artıkkk güzel fikirli arkadasım
canım ben cıkıyorum sabah kalkamıcam iyi geceler
tamam canım iyi uykularr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklsıın kız köpük falan süpersin valla kırılmaz dimi ohh ohhh begendigim model olursa kacırmam artıkkk güzel fikirli arkadasım
canım ben cıkıyorum sabah kalkamıcam iyi geceler
çok teşekkür edermm tatlmmalbümlerin ve tepsin çok şık canım mutlu günlerde kullan inş
yatak örtülerine bayıldım. çözemediğim şey elin altında uğur böcüüü ve koyun fotosu vardı o nekine?
çok teşekkür edermm tatlmm
tesekkurler cnmm kız onlar kumbaralarım kuzu benim böcekte sevdigim öyle hitabediyoruz birbirimize o resim ters yüklenmiş düzeltemedim
ahah ne güldüm şimdi
yalnız geceliklerde pek bi seksii
Herkesin olduğu gibi benimde önceleri ne gerek var deyip sonradan heveslenerek başlayınca içinden çıkamadığım bi çeyiz telaşım var. Kısmetse düğünüm 2015 yazında olacak. İnşallah o zamana kadar aldığım çeyizlerimi burada sizinle paylaşacağım ve tamamlayacağım. burdaki hemen herkesten bi kaç fikir aldım o yüzdn hepinize çookk teşekkür ediyorum inşallah aldıklarımı beğenirsiniz fikirleriniz benimiçin çok önemli
işte benim cicilerimm
bunlarda kateaspen ve kanca evlerimm
Nevresimlere bayildimmmmmmm, bir cok londra temali nevresim gordum ama bu puantiyeli olan cokkkkk guzel asik oldummmm
Ayy çok tatlılaaaaaaaryeni aşklarım gelin damat çay kaşıklarımm,, 2 takım aldığım uzun dondurma kaşıklarımm(toplam 8 tan oldular yeter diye düşünüyorum) ve ikişer tane aldığım kupalarım
teşekkur ederim simgecimmCanımm mutlu günlerde, sağlıkla, huzurla kullanın inşallah aldığın birbirinden güzel çeyizlerini.
dimi ya dayanamadım bende alıverdimAyy çok tatlılaaaaaaar
yerimmm ben onları
teşekkur ederim simgecimm
dimi ya dayanamadım bende alıverdim
bakalım nasıl gelecekler evim netten ve bonvagondan aldım bonvagondan ilk değil ama evim netten ilk siparişim umarım bardaklarım kırılmadan gelir
ayy canım ya kıyamam kız bu saatte nasıl bulcaz sana dondurmainşallah canım ama benim canım dondurma cekti senin bu seker dondurma kasıkların sayesinde
ayy canım ya kıyamam kız bu saatte nasıl bulcaz sana dondurma