canim ben bakarim oldugunda haber veririm sanaCanım ya öyle inidirime giren siteler varmı ? aslında uyguna aldıklarım oldu canım nakit alamayıp ancak taksitle alacagım şeylerde normale göre uyguna alabildim.. tabi nakit alsan daha da uygun olur heralde
tuğçe en son nevresimine bayıldım rengi modeli çok güzel aşkla kullan
Havlularını sevsinler tuğçe güle güle kullan canım
Havluların pek bir güzel canım maşallah bir sürü havlun oldu
tesekkurler canim halularim 35 oldu edacimyter daha almicam
alma alma canım baya baya varmaşallah
evet canim mutfak icin alcam 10 tane falan sonra havlu faslini kapatiyorum
Benim bir süre sonra beynim donuyor baska ne alıcaz
Canım ya herbir parçan çok hoşuma gitti nevresimler felen çok hoşşş
canım sana liste paylaşayım bak ordan ben burdan takip ediyorum sırada seramik tencere tava (sette alabilirim karar vermedim daha) sonra günlük yemek takımımı bi anda olan kırmızı antipatim yüzünden geri verdim yeni bitane alacağım ve ütü bide elektrikli süpürgem kaldı büyük olarak sonrasınada bakcam artık bilmiyorumben almayacaklarımı siyahla çizdim aldıklarımı kırmızıyla gerçi bayadır çizmiyorum ama yardımcı olur sana umarım
Canım bu liste bendede var ama nedense detaylı gelmiyor banatırnak makası yok mesela günlük yemek takımı bende düşünüyorum ama kütahyanın falan hep üstü acık görüyorum Allah korusun kırılırlar falan alan dar oldugundan ama dur bende alıyım çiziyim tekrar en azından görürüm sağol canımmmm
nasıl üstü açık kız anlamadım vallarica ederim canım ne demek bide öbür eksikleri gördükçe alırım canım ya burda olmayan daha çok şey vardır mutlaka bu kabataslak büyük parçaları almış
Eki Görüntüle 652259
bunun gibi canım..bunun üstüne birşeyde koyamammalum evde dar olunca risk benim için evet canım en çok minik parcalar unutuluyormuş çeyizde
simdi anladım kız korkma bi koli alıverirsin biyerden o boyda yerleştirisin içine . boş kalan yerlere gazete tıkaa kapagını sıkıca bantlaaaa tamamdırr