Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

güle güle günlerde kullan canim cok güzeller hepsi ama koyu bir kartalice oldugum icin BESIKTASLI ürünlerine bayildimmmm cay bardaklarindan bende aldim nevresim takiminida cok istiyorum ama malesef bizimki fanatik cimbomlu

aldıklarının hepsi çok güzel :) aşk dolu günlerde kullanırsın inş
çok teşekkür ederim canım nşallah hepimiz aşkla kullanalımm :KK16:
güle güle günlerde kullan canim cok güzeller hepsi ama koyu bir kartalice oldugum icin BESIKTASLI ürünlerine bayildimmmm cay bardaklarindan bende aldim nevresim takiminida cok istiyorum ama malesef bizimki fanatik cimbomlu

teşekkürler tatlım:KK16: ben fenerliydim sonradan bjk oldum zorla umarım sende cimbomlu olmazsın :KK1: aslında ben şimdi sevdim bjk yi en azından renkleri sarı lacivertten daha güzel :KK1: maçlara götüryo beni bjk nin çay bardaklarımla çay bile içti annemle tanışmya geldiğinde hatta 1 tanesi çatladı nazar dedim artık :KK1: atmadım ama yine koydum yerine eksik çıkmasın çeyize diye sonradan atarım :KK52:

canım ben tost mkinmi 170 e aldım ama hem ızgara gibi hem ıstmk için kullanılıyo fırın temizlemektense tost makinesi bana ızgarada daha pratik geliyor o yüzden daha büyük ve kullanışlı birşey aldım ama sen daha uygun düşünüyorsan arzum düşünebilirsin tost makinasında iyi arzum kuzenim kullanıyor çok memnun.120 tl ye kadar düşün canım çokta ucuza kaçma ilerde çocugun olcak çok işe yarıyor tost makinası :KK1: en pratik kahvaltı :KK52:

Mesajını şimdi gördüm canım :26:
Arzum düşünmem canım :KK31: bizde bir ürünü var pek memnun degiliz :KK31: sizin tost makinesi çok güzel canım fiyatıda güzelmiş..
o kısmı hiç düşünmedim kız sadece ikimizi düşünerek gereksiz gördüm ama haklısın :KK1:

Mesajını şimdi gördüm canım :26:
Arzum düşünmem canım :KK31: bizde bir ürünü var pek memnun degiliz :KK31: sizin tost makinesi çok güzel canım fiyatıda güzelmiş..
o kısmı hiç düşünmedim kız sadece ikimizi düşünerek gereksiz gördüm ama haklısın :KK1:

evet tatlım sonucta uzun zaman kullanılıyor bende sırf görüntüsü için aldım desem yeri var önce görüntüye sonra özelliklere baktım özellikleride iyiymiş aldım gitti :KK1: beğendiysen al sende kullananlar çok memnun yada tefalde bakabilirsin oda çok iyi

uzun zamandir istedigim ve bugun english home %25 indirimden aldigim nevresimlerim ve hepsinin ikili yastiklari (4 nevresim ve 4 ikili yastik kilifi toplam 184 tl )

Eklentiler

• $3b2b51ad-60da-4049-a855-43d7df65967b.jpg
    $3b2b51ad-60da-4049-a855-43d7df65967b.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 51
  • $f41aeddd-ad2e-44bf-9524-de2f0d9c6b81.jpg
    $f41aeddd-ad2e-44bf-9524-de2f0d9c6b81.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 55
  • $8dcdbab6-707b-4041-b0a0-f763edefc435.jpg
    $8dcdbab6-707b-4041-b0a0-f763edefc435.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 55
  • $4b9a1a46-b2fd-4f7d-8b68-22143d670ade.jpg
    $4b9a1a46-b2fd-4f7d-8b68-22143d670ade.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 67
ve buda hepsiburadadan az once aldigim nevresim takimimm 50 yl indirim cekimle beraber kargo dahil 15 tl ye geldi :KK14: :KK16:

Nevresim aşkı bu olsa gerek:KK16: Hepsi çok hoş güle güle kullan canım...:KK16:16:

evet tatlım sonucta uzun zaman kullanılıyor bende sırf görüntüsü için aldım desem yeri var önce görüntüye sonra özelliklere baktım özellikleride iyiymiş aldım gitti :KK1: beğendiysen al sende kullananlar çok memnun yada tefalde bakabilirsin oda çok iyi

tefal biraz tuzlu olabilir canım :26: ben taktım ya korkmaza birşey begenmiyorum heee :KK1: ama onada 340 dedi kız bayisinde o kadar verilmez ki :KK53:

uzun zamandir istedigim ve bugun english home %25 indirimden aldigim nevresimlerim ve hepsinin ikili yastiklari (4 nevresim ve 4 ikili yastik kilifi toplam 184 tl )

Canım ya süperler aslında bizimde gecen hoşumuza giden oldu çok iyi fiyatları.. magazalarından aldın dimi internet degil canım ? bide çarşam dahil fiyat mı haric mi

cnm bu takımın linkini bana yollarmısın bende alim :KK16:

canim link veremiyorum ya hepsiburada.com dan aldim nevresim takimlarina gir hemen cikiyor zaten bulamazsan yarin atarim simdi telefondan girdim

Nevresim aşkı bu olsa gerek:KK16: Hepsi çok hoş güle güle kullan canım...:KK16:16:
tesekkur ederim canim :KK16:
tefal biraz tuzlu olabilir canım :26: ben taktım ya korkmaza birşey begenmiyorum heee :KK1: ama onada 340 dedi kız bayisinde o kadar verilmez ki :KK53:

canim cok demis korkmaz ben sormustum 156 tl di magazasindan bakma baska biyere bak yada internetten al canim okadar verilmez bi tost makinesine :84:
Canım ya süperler aslında bizimde gecen hoşumuza giden oldu çok iyi fiyatları.. magazalarından aldın dimi internet degil canım ? bide çarşam dahil fiyat mı haric mi
canim internetten aldim kargo bedava oldu 100 tl yi gecince sadece nevresimler ve yastik kiliflari canom carsaf yok icinde malesef iyi geldi fiyati zaten lastikli carsaf almayi dusunuyorum ben o yuzden cok umursamadim begendinmi sen
Hayırlısı olsun cnm..hepsi çok güZel:))iyi günlerde kullan işallah

Süpermiş güle güle kullan cnm:))
tesekkur ederim canim benim :KK16:

tesekkur ederim canim :KK16:

canim internetten aldim kargo bedava oldu 100 tl yi gecince sadece nevresimler ve yastik kiliflari canom carsaf yok icinde malesef iyi geldi fiyati zaten lastikli carsaf almayi dusunuyorum ben o yuzden cok umursamadim begendinmi sen

tesekkur ederim canim benim :KK16:

evet canım çok güzeller güle güle kulllanın inşallah :KK16:
offf internetten alışveriş yapamıyorum kredi kartım yok cıkarmakta istemiyorum ama bak ne uyguna geliyor :KK31:

evet canım çok güzeller güle güle kulllanın inşallah :KK16:
offf internetten alışveriş yapamıyorum kredi kartım yok cıkarmakta istemiyorum ama bak ne uyguna geliyor :KK31:

canim herseyi pesinmi aliyorsun nasil yapiyorsun ya ben yapamiyorum oyle cok tutuyor yetistiremiyorum cikartmadan nasil yapcaksin gercekten internetten cok uyguna geliyor yada kucuk spot magzalarda pazarlikla hemen hemen ayni fiyata alirsin

canim herseyi pesinmi aliyorsun nasil yapiyorsun ya ben yapamiyorum oyle cok tutuyor yetistiremiyorum cikartmadan nasil yapcaksin gercekten internetten cok uyguna geliyor yada kucuk spot magzalarda pazarlikla hemen hemen ayni fiyata alirsin

Canım yemek takımını,bornoz,tencereleri, nevresimleri falan evkur gibi magazalardan taksitle aldım bakıyorum arada haftasonu indirimleri oluyor uyguna geliyor öyle taksit yapıyorum yoksa nakit :KK31: bide aşkımla biz söz vermiştik kredi kartlarına hiç bulasmayacagız diye söz sözdür :KK1:

Canım yemek takımını,bornoz,tencereleri, nevresimleri falan evkur gibi magazalardan taksitle aldım bakıyorum arada haftasonu indirimleri oluyor uyguna geliyor öyle taksit yapıyorum yoksa nakit :KK31: bide aşkımla biz söz vermiştik kredi kartlarına hiç bulasmayacagız diye söz sözdür :KK1:

ozaman sen para biriktirip internetten kapida odemelide alabilirsin canim cogu sitede var oyle sòz sözdür :KK16: evkur vs yerler ucuz gibi hozuksede pahali kucuk yerlerde var elden taksit yapan yerler

msj tekrari olmus :KK1:

Son düzenleme:
ozaman sen para biriktirip internetten kapida odemelide alabilirsin canim cogu sitede var oyle sòz sözdür :KK16: evkur vs yerler ucuz gibi hozuksede pahali kucuk yerlerde var elden taksit yapan yerler

Canım ya öyle inidirime giren siteler varmı ? aslında uyguna aldıklarım oldu canım nakit alamayıp ancak taksitle alacagım şeylerde normale göre uyguna alabildim.. tabi nakit alsan daha da uygun olur heralde :KK1:

X