- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
canım ben diğer herşeyimi ordan aldım 5 bın tl lik alışveris yaptım o yüzden indirim yapıyorlar herseyden diğer esyalarımıda oradan alacagım öyle indirimli sende öyle yaparsan ıdırım yakalarsın
benim o kadar alacak varmı aynı yerden diye düşündüm ama yok canım enn fazla elektrikli ev aletlerimide oradan alabilirim o kadar
oyle bir pazarlık yap canım bak bı belkı olur. ben ınternetten baktım en uygun fiyatları buldum onlar bana o fiyat uzerınden bile indirim yaptılar o yüden tercih ediyorum birde nerdeyse butun markalar var elktrıklı zuccacıye tekstıl oyle bır yer bulursan kacırma sakın
bilmiyorumki canim ben acinca gozukuyor kizlarda goruyor tekrar bi bak istersenben foto bakamadimm acmadiii
Çok iyi olmuş böyle bir yer bulman canım..
Bende bulurum inşallah..ayy zaten şeytan diyorki elektrikli olanlarıda al :26:
tencerelerine bayıldım harika görnüyorlar ve karaca setlerin çok güzel güle güle kullan canım
Aldıkların çok güzell karacanın o nevresim takımında benim de gözüm var :) galiba yemek yakımın tencerelerin kalmış geriye büyük olarak
Şimdi gördüm canım ya çok zarif yemek takımın da güle güle kullan evliliğe kadar zaten ancak yetişiyo hepsi
ay her şeyini mutlulukla kullan. baya hallediyorsun masallah bu kadar zaman olmasına rağmen. aynı dönemlerde evlenicez gibi :)
ben şimdilik para biriktiriyorum :)
takip edicem aldıklarını :)
bilmiyorumki canim ben acinca gozukuyor kizlarda goruyor tekrar bi bak istersen
valla al canim bak ben aldim taksitleri bitti bile ve hala benim aldigim.modeller tercih ediliyor sonradan ben butce ayitamam onlara kaliteli almak istiyorum obur turlu kaliteden ödün vermek zorunda kalirim sende al canim benim tavsiyem hem son 2 yil diyosun en fazla rahat rahat odersin ama sen bilirsin yinede
Haklısın canım..yok modelden degil zaten ben begenince vazgecmem ama garanti süresi sorun kafamda
canım benimkilerin garantisini başlatmadılarki evlenince başlatcaklar öyle yerler yapıyor sadece kağıtları götüreceğim imzalayacaklar okadaarr
He bulduysan öyle bir yer güzel canım
Ben korkarım ya dükkan kapanırsa diye
kapanırsa bayidende yapılıyormuş servisten onu düşündüm canım :84:
canım ben tost mkinmi 170 e aldım ama hem ızgara gibi hem ıstmk için kullanılıyo fırın temizlemektense tost makinesi bana ızgarada daha pratik geliyor o yüzden daha büyük ve kullanışlı birşey aldım ama sen daha uygun düşünüyorsan arzum düşünebilirsin tost makinasında iyi arzum kuzenim kullanıyor çok memnun.120 tl ye kadar düşün canım çokta ucuza kaçma ilerde çocugun olcak çok işe yarıyor tost makinasıHeh canım onu ögrendiysen çok güzel..bu arada tost makinesi için ne kadar verilir ? arada bir tost yapıldıgını düşün
korkmaz tostkoligi begendim ama biraz pahalı geldi