Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

benim o kadar alacak varmı aynı yerden diye düşündüm ama yok canım enn fazla elektrikli ev aletlerimide oradan alabilirim o kadar

benim o kadar alacak varmı aynı yerden diye düşündüm ama yok canım enn fazla elektrikli ev aletlerimide oradan alabilirim o kadar

oyle bir pazarlık yap canım bak bı belkı olur. ben ınternetten baktım en uygun fiyatları buldum onlar bana o fiyat uzerınden bile indirim yaptılar o yüden tercih ediyorum birde nerdeyse butun markalar var elktrıklı zuccacıye tekstıl oyle bır yer bulursan kacırma sakın

Çok iyi olmuş böyle bir yer bulman canım..
Bende bulurum inşallah..ayy zaten şeytan diyorki elektrikli olanlarıda al :26:

ben foto bakamadimm acmadiii
bilmiyorumki canim ben acinca gozukuyor kizlarda goruyor tekrar bi bak istersen
Çok iyi olmuş böyle bir yer bulman canım..
Bende bulurum inşallah..ayy zaten şeytan diyorki elektrikli olanlarıda al :26:

valla al canim bak ben aldim taksitleri bitti bile ve hala benim aldigim.modeller tercih ediliyor sonradan ben butce ayitamam onlara kaliteli almak istiyorum obur turlu kaliteden ödün vermek zorunda kalirim sende al canim benim tavsiyem hem son 2 yil diyosun en fazla rahat rahat odersin ama sen bilirsin yinede

kizlaar bugun aldigim 4 mikrofiber(tanesi 17.5 tl misafirlerim icin) ve 2 silikon yastigim(5 tl yatak ortumun kullanilmayan yastiklari icin aldim), patchwork 4 mevsim setim (95 tl) ve pembe pamuk saten nevresim takimimm(140 tl)
[hepsi karaca home]

Eklentiler

• $Karaca-Home-Yorgan-Yastik-cift-K_225013_1.jpeg
    62,2 KB · Görüntüleme: 92
  • $FB_1115_12_karaca-home-petra-ranforce-complete-set-ranforse-complete-set-karaca-home-petra.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 103
  • $cicek-desenli-karaca-home-nevresim-modelleri.jpeg
    59,3 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
tencerelerine bayıldım harika görnüyorlar ve karaca setlerin çok güzel güle güle kullan canım

tencerelerine bayıldım harika görnüyorlar ve karaca setlerin çok güzel güle güle kullan canım

cok tesekkur ederim tatlim cok sevindim begenmene bu arada tencerelerim emsan -aragon bende cok severek aldim

Aldıkların çok güzell karacanın o nevresim takımında benim de gözüm var :) galiba yemek yakımın tencerelerin kalmış geriye büyük olarak

Aldıkların çok güzell karacanın o nevresim takımında benim de gözüm var :) galiba yemek yakımın tencerelerin kalmış geriye büyük olarak

aldim canim.onlarda var resimlerde ilk sayfada bitek gunluk yemek takimim ve seramik fencerelerim kaldi bide evet canim karaca home cok kaliteli duruyor ya cok begeniyorum baska pek begendigim kalmadi yoksa alcaktim onlarida durduramiyorum kendimi

Şimdi gördüm canım ya çok zarif yemek takımın da güle güle kullan evliliğe kadar zaten ancak yetişiyo hepsi

Şimdi gördüm canım ya çok zarif yemek takımın da güle güle kullan evliliğe kadar zaten ancak yetişiyo hepsi

cok tesekkur ederim cnm evet haklisin o yuzden hizla almaya devam esiyorum birinin borcu bitiyo oburunu aliyorumbi sekilde bittigini gorecegim insallah bigun ya

ay her şeyini mutlulukla kullan. baya hallediyorsun masallah bu kadar zaman olmasına rağmen. aynı dönemlerde evlenicez gibi :)
ben şimdilik para biriktiriyorum :)

takip edicem aldıklarını :)

ay her şeyini mutlulukla kullan. baya hallediyorsun masallah bu kadar zaman olmasına rağmen. aynı dönemlerde evlenicez gibi :)
ben şimdilik para biriktiriyorum :)

takip edicem aldıklarını :)

cok tesekkur ederim tatlim sık sık beklerim topigime

Haklısın canım..yok modelden degil zaten ben begenince vazgecmem ama garanti süresi sorun kafamda

Haklısın canım..yok modelden degil zaten ben begenince vazgecmem ama garanti süresi sorun kafamda

canım benimkilerin garantisini başlatmadılarki evlenince başlatcaklar öyle yerler yapıyor sadece kağıtları götüreceğim imzalayacaklar okadaarr

canım benimkilerin garantisini başlatmadılarki evlenince başlatcaklar öyle yerler yapıyor sadece kağıtları götüreceğim imzalayacaklar okadaarr

He bulduysan öyle bir yer güzel canım
Ben korkarım ya dükkan kapanırsa diye

kapanırsa bayidende yapılıyormuş servisten onu düşündüm canım :84:

Heh canım onu ögrendiysen çok güzel..bu arada tost makinesi için ne kadar verilir ? arada bir tost yapıldıgını düşün
korkmaz tostkoligi begendim ama biraz pahalı geldi

Heh canım onu ögrendiysen çok güzel..bu arada tost makinesi için ne kadar verilir ? arada bir tost yapıldıgını düşün
korkmaz tostkoligi begendim ama biraz pahalı geldi
canım ben tost mkinmi 170 e aldım ama hem ızgara gibi hem ıstmk için kullanılıyo fırın temizlemektense tost makinesi bana ızgarada daha pratik geliyor o yüzden daha büyük ve kullanışlı birşey aldım ama sen daha uygun düşünüyorsan arzum düşünebilirsin tost makinasında iyi arzum kuzenim kullanıyor çok memnun.120 tl ye kadar düşün canım çokta ucuza kaçma ilerde çocugun olcak çok işe yarıyor tost makinası en pratik kahvaltı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…