Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

canım yeni cicilerin çok şeker ne güzel takım yapmışsın. insanın baktıkça içi açılıyor

Tuğçem cupcake kavanoz serisini tamamladın kuzucum vatana millete hayırlı olsun

Hiç aklımda yokken sana bakmaya diye gittiğim gün mor olanından aldım küçük boy geçen de pembenin orta boyunu sipariş ettim

Daha almam diyorum inşallah tutarım kendimi, annem artık bacaklarımı kıracak, yüz kere tembihledi artık birşey alma evde koyacak yer kalmadı diye ama yeminle bağımlılık yapıyor bu çeyiz alışverişi bırakamıyorum

Artık cüzdanımda çok cüzi paralar taşıycam kredi kartımı evde bırakıcam ama kk numaramı ezbere biliyorum internet üzerinden yaparım yine durmam ben

Artık birikim moduna geçsem iyi olur diyorum ama icraat sıfır

bende aynen bide dönem dönem değişiyor takıntılarım şu aralar saklama kaplarına sardım ondan önce su bardağına
kız saklama kaplarına bende birazdaldım ama 6 tane ar su bardağımda 6 büyük 6 küçük var lmamam lazım başka engellemeliyim kendimi
canım yeni cicilerin çok şeker ne güzel takım yapmışsın. insanın baktıkça içi açılıyor
teşekkür ederim ayşegülcüm çok uğraştım sonunda başardım
herşeyin çok güzel tatlım allah hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin...
teşekkür ederim tatlım daha güzelleri senin olsun

oy bebeğim biliyorum ya bloğundada yazmışsın bi arkadaşıma bakarken buldum kavanozlarımı diye güle güle kullanalım kardeş kaanozlarımızı pembişlerind hayırlı olsun tatlım benim sorma annem benide öldürcek balkonum bazalar gardolapları heryer doldu valla ben artık pek bişey almıyorum farketmişsindir alcaklarım bitti artık böceğiminde gelmesine az kaldı o yüden çok mutluyum alışverişte yapmam o burdayken biriktirmiş olurum bide delet memurlarına 8 bin tl evlilik yardınmı çıkıyormuş inşallah çıkarda yatak odası paramız çıkar ordan

bende kk mı evde brakmam lazım yada evd brakmak kar etmiyor anneme vermem lazım tabi internet alışverişine kapaıtpta

Oooh hadi hayırlısı olsun takım tamamlanmış çok güzel görünüyorlar

canım benim ben 4 yıllık evliyim evimde herşeyim var ama gözüm doymuyor kadınız biz bardak çanak kavanoz gördük mü hiç yokmuş gibi saldırırız oyüzden annenin tembihi lafta kalır kendileride durmaz alırlar
inan tuğçenin kırmızı tabaklarını bulsamda alsam diye yanıyorum ama herif!!!

tuğçe canım şu topigini kaldır tatlım evdeki eşyaları atıp bunlardan alıcam diye korkuyorum evligim ama burada 1 - 2 kişinin ceyiz topigini takip ediyorum birincisi sensin

hangi tabaklar tatlım hemen söylym yerini öyle valla ya eskiden kıyafet ayakkabı çanta diye yanardım şimdi kavanoozz tabakk yatak örtüsü nevresim diye yanıyorum çeyiz ne zor şeymiş çok zevkli alması ama ipin ucunu kaçırınca zor oluyo toparlaması bukadar çeyizim nereye sığcak bilmiyorum gerçekten herkes çok diyor aslında bana göre ideal fazla değil diyorum ama benimde kafamı karıstırdılar senin esyaların sığdımı rahat rahat merak ettim geleceğimi
bunu nereden bulabiliriz canım
tatlım kusura bakma gec cevap veriyorum bakamadımda 1 haftadır keramika bu tabakları online satış sitesi var oraya bakabilirsin bide sevgililer gününde a101 e gelmişti ordan almıştım ben
tuğçe canım şu topigini kaldır tatlım evdeki eşyaları atıp bunlardan alıcam diye korkuyorum evligim ama burada 1 - 2 kişinin ceyiz topigini takip ediyorum birincisi sensin

canımm benim çok teşekkür ederim beğenmene gercekten çok sevindim ama fikir olsun yeni başlayanlara diye kaldırmıyım ben siz beğenince aldıklarım benim içime daha çok siniyor sen ne güzel evlenmişsin kullanıyorsun ceyizciklerini kocişinle bende evlensem keske bian önce kullansam eşyalarımı can atıyorum resmen kullanmak için

Karaca Home ikili bambu banyo paspasım rengi ekru beyaza yakın burdakinden daha şık duruyor ve fiyatı 89 dan 49 a duşmuş

inşallah canım allahım agzınızın tadını bozmadan kullandırsın herşeyin rabbim

Eveet kızlaarr bunlarda nevresim dosyasını kapatan misafir için alınan days in colours 4 mevsim setlerim yaz aylarında pike kış aylarında nevresim olarak kullanacağımm

canım hepsi cok güzel mutfak tekstilini nerden aldın nettenmi bana önerecegin bir site varmı bende yavas yavas almayabasladım bide benimkide besiktaslı ya o pijama takımını falan nerden aldın site adı veririmisin canım

Son düzenleme:
canım nevresim takımların çok güzel sen ve misafirlerin güle güle kullan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…