kız saklama kaplarına bende birazdaldım ama 6 tane ar su bardağımda 6 büyük 6 küçük var lmamam lazım başkabende aynen bide dönem dönem değişiyor takıntılarım şu aralar saklama kaplarına sardım ondan önce su bardağına
teşekkür ederim ayşegülcüm çok uğraştım sonunda başardımcanım yeni cicilerin çok şeker ne güzel takım yapmışsın. insanın baktıkça içi açılıyor
teşekkür ederim tatlım daha güzelleri senin olsunherşeyin çok güzel tatlım allah hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin...
Tuğçem cupcake kavanoz serisini tamamladın kuzucum vatana millete hayırlı olsun
Hiç aklımda yokken sana bakmaya diye gittiğim gün mor olanından aldım küçük boy geçen de pembenin orta boyunu sipariş ettim
Daha almam diyorum inşallah tutarım kendimi, annem artık bacaklarımı kıracak, yüz kere tembihledi artık birşey alma evde koyacak yer kalmadı diye ama yeminle bağımlılık yapıyor bu çeyiz alışverişi bırakamıyorum
Artık cüzdanımda çok cüzi paralar taşıycam kredi kartımı evde bırakıcam ama kk numaramı ezbere biliyorum internet üzerinden yaparım yine durmam ben
Artık birikim moduna geçsem iyi olur diyorum ama icraat sıfır
Oooh hadi hayırlısı olsun takım tamamlanmış çok güzel görünüyorlar
Tuğçem cupcake kavanoz serisini tamamladın kuzucum vatana millete hayırlı olsun
Hiç aklımda yokken sana bakmaya diye gittiğim gün mor olanından aldım küçük boy geçen de pembenin orta boyunu sipariş ettim
Daha almam diyorum inşallah tutarım kendimi, annem artık bacaklarımı kıracak, yüz kere tembihledi artık birşey alma evde koyacak yer kalmadı diye ama yeminle bağımlılık yapıyor bu çeyiz alışverişi bırakamıyorum
Artık cüzdanımda çok cüzi paralar taşıycam kredi kartımı evde bırakıcam ama kk numaramı ezbere biliyorum internet üzerinden yaparım yine durmam ben
Artık birikim moduna geçsem iyi olur diyorum ama icraat sıfır
kızlar bu yardımcı olur sanırım bende de var o kaselerden ve sitede paylaşan bi arkadaştan resmi kopyalamıştım paylaşayım bütününü görünEki Görüntüle 663218
çoğusu internette gördüğüm şeyler özelliklede mutfağın için seçtiklerin :) güle güle kullan canım hepsine bayıldım harikalar gercekten. en baştaki ilk 3 tanesi nereden aldın çok beğendim ya :)
hangi tabaklar tatlım hemen söylym yerinicanım benim ben 4 yıllık evliyim evimde herşeyim var ama gözüm doymuyor kadınız biz bardak çanak kavanoz gördük mü hiç yokmuş gibi saldırırız oyüzden annenin tembihi lafta kalır kendileride durmaz alırlar
inan tuğçenin kırmızı tabaklarını bulsamda alsam diye yanıyorum ama herif!!!
tatlım kusura bakma gec cevap veriyorum bakamadımda 1 haftadırbunu nereden bulabiliriz canım
tuğçe canım şu topigini kaldır tatlım evdeki eşyaları atıp bunlardan alıcam diye korkuyorum evligim ama burada 1 - 2 kişinin ceyiz topigini takip ediyorum birincisi sensin
Tğçe güle güle kullan çok kibarKaraca Home ikili bambu banyo paspasımrengi ekru beyaza yakın burdakinden daha şık duruyor ve fiyatı 89 dan 49 a duşmuş
Eki Görüntüle 807549
hangi tabaklar tatlım hemen söylym yeriniöyle valla ya eskiden kıyafet ayakkabı çanta diye yanardım şimdi kavanoozz tabakk yatak örtüsü nevresim diye yanıyorum çeyiz ne zor şeymiş çok zevkli alması ama ipin ucunu kaçırınca zor oluyo toparlaması bukadar çeyizim nereye sığcak bilmiyorum gerçekten herkes çok diyor aslında bana göre ideal fazla değil diyorum ama benimde kafamı karıstırdılar senin esyaların sığdımı rahat rahat merak ettim geleceğimi
tatlım kusura bakma gec cevap veriyorum bakamadımda 1 haftadırkeramika bu tabakları online satış sitesi var oraya bakabilirsin bide sevgililer gününde a101 e gelmişti ordan almıştım ben
canımm benim çok teşekkür ederim beğenmene gercekten çok sevindim ama fikir olsun yeni başlayanlara diye kaldırmıyım bensiz beğenince aldıklarım benim içime daha çok siniyor sen ne güzel evlenmişsin kullanıyorsun ceyizciklerini kocişinle bende evlensem keske bian önce kullansam eşyalarımı can atıyorum resmen kullanmak için
canım teşekkür ederim beğenmene sevindimTğçe güle güle kullan çok kibar
inşallah canım allahım agzınızın tadını bozmadan kullandırsın herşeyin rabbim
Eveet kızlaarr bunlarda nevresim dosyasını kapatan misafir için alınan days in colours 4 mevsim setlerim yaz aylarında pike kış aylarında nevresim olarak kullanacağımm
Eki Görüntüle 810714 Eki Görüntüle 810713
Herkesin olduğu gibi benimde önceleri ne gerek var deyip sonradan heveslenerek başlayınca içinden çıkamadığım bi çeyiz telaşım var. Kısmetse düğünüm 2015 yazında olacak. İnşallah o zamana kadar aldığım çeyizlerimi burada sizinle paylaşacağım ve tamamlayacağım. burdaki hemen herkesten bi kaç fikir aldım o yüzdn hepinize çookk teşekkür ediyoruminşallah aldıklarımı beğenirsiniz fikirleriniz benimiçin çok önemli
BİSMİLLHİRRAHMANİRRAHİM
önce mutfak cicilerimi görelim
Mutfak Tekstil
şimdide böceğim ve benim aşk dolu yatak odamız için aldığım ciciler
nevresimlerimiz
pike takımlarımız
yatak örtülerimiz
çocukluğumdan beri hayalini kurduğum cibinliğimiz
yastık yorgan
askılarımız
bunlarda bohçalara koyacağım 2 adet erkek mendil seti (biri kayın pederime diğeri böceğime) ve 1 adet bayan mendil seti (kayınvalideme)
Güzel olacak evimizin şirin aksesuarları
Evimiz mis koksun diye
kırlentlerimiz
banyo grubuna geçelim
bornozlarımız ve havlu setlerimiz
yüz havlularımız(dantellilerimide en yakın zamanda fotograflayacağım)
el havlularımız(bunları mutfakta kullanmayı planlıyorum)
ayak havlularımız ve banyo terliklerimiz
plaj havlularımız
liflerimiz, çamaşır ve çorap torbalarımız, sabunlarımız
bunlarda kıyafetlerimiz ve gecelikler(TAMAMI EKLEYEMEDİM EN YAKIN ZAMANDA EKLEYECEĞİM )
Eveet kızlaarr bunlarda nevresim dosyasını kapatan misafir için alınan days in colours 4 mevsim setlerim yaz aylarında pike kış aylarında nevresim olarak kullanacağımm
Eki Görüntüle 810714 Eki Görüntüle 810713