ayy canım beni ilk gunlerim cok kotu geçmişti hep ağlıyordum inşallah seninki öyle geçmez benim az kaldı şafak 9Benim hayalim mayıs, ama olmazsa bizim de eylül olur herhalde.
Allah kavuştursun canım, ben kasım da yeni göndereceğim daha.
teşekkür ederim canım kısmetse kendi evimizi alacağız önümüzdeki yıl bulacağımı düşünüyorum.maşallah. bıkmadan usanmadan ne çok alışveriş yapmışsınız. iyi günlerde güle güle kullanın hepsi birbirinden güzel.
umarım evde hepsini koyabilecek bir yer bulursunuz
evet canım yanlış görmedin 5 tane ama 4 tanesi set diğeri sadece masa örtüsü ben mutfakta değişikliği seviyorum yatak odasıda aynı şekilde ruhum daralıyo 5. gün aynı nevresimi yada aynı masa örtüsünü görünce annemde öyledir ondan kalsa gerek bu alışkanlıgımbakarken ilk aklıma gelen inş kendi evin olur ve bol bol dolabın olur dedim...
hepsi çok güzeller ama çok fazla yahuuu
nasıl sığdıracaksın bunları eve..
hepsi tek tek çok güzel amaaa
yalnıl görmediysem 5 tame mutfak setin var aman yarabbiiii
son aldıklaırn çok güzel hayatım bak aldıklaırnı takip ediyorum ama 2015 yazına çok var doldurma böyle evin gneişmi darmı olucak belli değil englısh home her allahın günü kendini yeniliyor keza bütün mağazalar lütfen gerksiz harcama yapma tut kendini beyaz eşyan için biriktir
bak 2 senedir çeyiz yaptım daha bu haftasonu yemek takımın aldım öyle bitti birkaç eksikte var sona birşeyler bırak sürekli yenileniyor mağazala rinternet o yüzden ilerde onları isteme
askılık alıyorsunuz yaa bende aldım ama sonra kızdım kendime hiçbir ev sahibi evine çivi çakılmaısnı istemiyor bak sana tavsiyem alma yaaa mutfağın banyon son derece modern dizayn edilmiş yeni bir mutfak olursa bunları düşün
ben şu anda bazı gereksiz aldıklarımı görünce üzülüyorum benim gibi üzülme, kendi evimizde yaşıcam eski tip mutfak vardı beyaza boyaylım dedim ailem kırmadı dolaplar azdı tüh sığmaz çeyiz dedim , sonra bir baktım sırf çeyizim çok var güzel bir mutfak olsun diye yeni mutfak yaptılar bembeyaz ama modern tarzada yakın diğerinede hade bu olmasaydı aldıklarım elimde kalıcaktı kaç ügnlerdir dert ediyordm evi hgörünce süpriz oldu
bak ben böle açıdan bakıyorum beni dinle at kenara cidden çok pişman olmanı istemem tupçe bazı aldıkların çok fazla lütfen canım iyiliğini üdşünüyorum tüm kızlara bu sözüm aslında kendimde dahilim
biliyorum dayanamıyorsun ama senide seviyorum uyarmak istedim
bide bide yazdıklaırm snei kırmadı demi sen beni çok açılırsam uyarın demiştin valla içimden geldi iyiliğin için dedim yoksa başka bişi değil 2 sene önceki aldıklarımı çok beğenyorm ne çıkarsa çıksın bak o kadar englsh home mutfak setleri almadım ama ben çok sabit fikriliyim diye almıyorum o yüzden sıklmıyorm ya sen sıkılırsan bunları düşün
bana sakın kırılma emi uzun uzunda yazmışım vay anam vay
ayy canım beni ilk gunlerim cok kotu geçmişti hep ağlıyordum inşallah seninki öyle geçmez benim az kaldı şafak 9
Evet bebegim haklisin onlar burda olunca olmuyor. Bocegim burdayken ben sadece uorgan yastik aldim onlarida annemin zoruyla bide o askerde olunca hep onu dusunerek ona duydugum askla aldim hepsiyle hayal kurdum aldigim tuzluklari bile sevdigimin elinde hayal ettim ben aslinda özlemimi ceyizlerimle giderdimİnşallah canım, 6 ay Allahtan, bende kendimi bu tür işleri bitirmeye adayacağım sevdiceğim dönene kadar napalım.
Gitsin gelsin istiyorum bir an önce, ya hiç birşey olmasa bile her konuda askerlik büyük engel. Girdiği işyerinden çıkamıyor mesela, başka yerler de genel de askerlik engeli olmayan istiyorlar çünkü.
bende müdahele ediyorum parmak atıyorum yani :) benide alın aranıza şimdi tuğçe çok almış kendide kabul etmiştir mutlaka ama hepsi çok şirinler yahu alınmıcak gibi değilki benimde borçlarım olmasaydı eminimki Tuğçeyle yarışırdım :) birde kendisi memur alıdğı para benimkine göre çokdaha güzel malesef hiç iyi maaş almıyorum şuan çalıştığım iş yerinden hep aklımın hayalimin kaldığı şeyleri aldın bu zamana kadar pişman olucağını düşünmüyorum sadece zamanla mutfak tekstilindekileri almasaymışım bu kadar dersin ki çok para vermemişsin indirimden almışsındır çoğunu amann canım saolsun der geçersin çünkü evliyken bu tarz şeylere para ayırılmıyo kim ne derse desin o zaman geçim sıkıntısına düşüyosun giz de benim gibi gözü korkanlardan mesela yemek takımını almayı hep erteliyorum o yüzden ama illaki alıcam birgün para birikmiyo ailem o kadar baskı yapıyo biriktir diye ama olmuyo işteartık küçük evleri hayal ettikçe biraz daha duruldum ya sığdıramazsam o zaman çok üzülürüm diye ama almasanda olmuyo hep aklın kalıyo.En iyisi neyi yapabileceğine inanıyorsan onu yapmak gerçekten bende çok konuştum farkındayım öptüm hepinizi :)
Bebegim bende evet bazi seyleri almasamda olurdu diyorum ama aldigimada pisman olmuyorum insallah benden daha iyilerini daha guzellerini alirsin hr istedigine sahip olursun bidahami gelecegiz dunyaya 3 tane nevresim 2 tane mutfak onlugunu koycak yer mutlaka bulurum diye dusunuyorum dedigin gibi hepsini %50 indirimden aldim onlukleri 7 eldivenler 4 tutaclar 4 oyoe fiyatlara aldim bide benim kiz kardesimde var cok cok gelirse ona veririm ceyizine koyar yada abimde evlencek onumuzdeki sene ona hediye ederim illa bulurum biyer annecigime veririmama gizime kizma bebegim beni dusundugu icin soyluyo ben demistim ona beni uyarin cok kaptiriyorum bazen diye sagolsun cok cokk opuyorum ikinizide seviyorum
ayy canım beni ilk gunlerim cok kotu geçmişti hep ağlıyordum inşallah seninki öyle geçmez benim az kaldı şafak 9
teşekkür ederim canım kısmetse kendi evimizi alacağız önümüzdeki yıl bulacağımı düşünüyorum.
evet canım yanlış görmedin 5 tane ama 4 tanesi set diğeri sadece masa örtüsü ben mutfakta değişikliği seviyorum yatak odasıda aynı şekilde ruhum daralıyo 5. gün aynı nevresimi yada aynı masa örtüsünü görünce annemde öyledir ondan kalsa gerek bu alışkanlıgımkendi evimiz olacağı için sorun olacağını düşünmüyorum kısmetse dublex büyük bir evimiz olacak planlarımız o doğrultuda tabi Allah izin verirse tesekkür ederim canımcım
bebeğim hiç sana kırılırmıyım ben ne zamandır aklımdaydı askılar kendi evimiz olacağı için banyoda ve mutfakta kullanacağım bende senin gibiyim fikirlerim değişmiyor evet yenilerini görünce hepsini alasım geliyor ama aldıklarımın hiçbirinde keşke almasaydım demedim bende 2 yıldır ceyiz hazırlıyorum bu sene bitirmem gerekiyordu tatlım artık para biriktiriyorum 3 bilezik yapacağım annemlerede 10 tane falan altın yapıp bırakmam lazım tabi bide yatak odası 1 bucuk yıl var düğüne anca bitiririm eger sırrım askerdeyken yapmasaydım bunları asla tamamlayaöazdım çünkü o burdayken hiçbişeye bakmıyorum bütün vaktimi onunla geçiriyorum farkettiysen gelmesi yaklaştıkça aldıklarım azaldı ve sonunda bitti bide biliyorum size çok geliyor çeyizim ama ben hala çok göremiyorum sadece nevresimlerde 2 yada 3 tane az alabilirdim diyorum oda mutlaka lazım olur pişman değilim aldığım modellerin hepsine aşığımkesinlikle hiçbir nevresime değişmem kendi evimiz olacağı için yer sorunumuzda olmayacak inşallah ayak ucuma sandık yaptıracağım onun içine dolacak mutfaktada bebeğim ben gerçekten çok sıkılıyorum aynı şeyleri görmekten hep değişsin istiyorum dönüşümlü kullanacağım 4 takımımı önlüğümde hep kirlenir maximum 2 gün kullanabilirim çok kirlettiğim için o yüzden şart okadar olması sadece eldivenlerini tutaçlarını falan almasamda olurdu ama zaten çokda pahalı değiller diye aldım pişmanda olmam heralde toplasa 20 lira vermemişimdir eldiven ve tutaclara masam hep farklı olsun istiyorum aşkla yaptığım yemekleri aşkla sunayım istiyorum o yüzden masa örtülerimde okadar çok gerçi 2 tanesinin masa örtüsü var toplam 4 oluyo dışardan aldıklarımla
ayy bende ne çok konuştum yahuteşekkürler canımmcımm beni düşündüğünü biliyorum ama artık gerçekten alacak bişeyim kalmadığı için bakmıyorum bile mağazalara
bende müdahele ediyorum parmak atıyorum yani :) benide alın aranıza şimdi tuğçe çok almış kendide kabul etmiştir mutlaka ama hepsi çok şirinler yahu alınmıcak gibi değilki benimde borçlarım olmasaydı eminimki Tuğçeyle yarışırdım :) birde kendisi memur alıdğı para benimkine göre çokdaha güzel malesef hiç iyi maaş almıyorum şuan çalıştığım iş yerinden hep aklımın hayalimin kaldığı şeyleri aldın bu zamana kadar pişman olucağını düşünmüyorum sadece zamanla mutfak tekstilindekileri almasaymışım bu kadar dersin ki çok para vermemişsin indirimden almışsındır çoğunu amann canım saolsun der geçersin çünkü evliyken bu tarz şeylere para ayırılmıyo kim ne derse desin o zaman geçim sıkıntısına düşüyosun giz de benim gibi gözü korkanlardan mesela yemek takımını almayı hep erteliyorum o yüzden ama illaki alıcam birgün para birikmiyo ailem o kadar baskı yapıyo biriktir diye ama olmuyo işteartık küçük evleri hayal ettikçe biraz daha duruldum ya sığdıramazsam o zaman çok üzülürüm diye ama almasanda olmuyo hep aklın kalıyo.En iyisi neyi yapabileceğine inanıyorsan onu yapmak gerçekten bende çok konuştum farkındayım öptüm hepinizi :)
kuzum cevap vermişsin şimdi gördüm 2014 yazı evlenceğini düşünüyorum hissim bu şekilde yani yaza gidersen şaşırmayacağım, bitti çeyiz acık para koycan ve çok güzel olucak herşey
benim gibi sende farklılığı sevip ama aylar önce aldığın şeylerden sıkılmıyorsun, canım hem kendi eviniz olucakmış o zaman çok sevindim diğer türlü olsa çok zor olurdu
canım tuci kendiside kabul ediyor zaten,ki ben ondan 2014 yazı için bir atak bekliyorum ne kadar 2 yıl desede, hattaha tuci beyaz eşya kampanyalaırnı takip etsin ve alsın diyorum :)çünkü birikim yapsa çeyiz bitti diye arta kalanı kıyafete yatırabilir şu anda ben öyle yapıyorum
bak 5 yıldır çalışıyorum ve iyi birikim yaptım ama hem biriktirip hem kıyafet alıyordum, 2011 yazından beri ise kıyafetleri ihtiyaca göre alıyorum hem param birikiyor hem arta kalanıyla çeyize birşeyler alıyordum.
ayyyy bu arada beyaz eşya ekim kataloğu yakında yayına girecekmiş canım bunu benim topikte yazacağım sana
tuci artık bişi almaz zaten oda benim gibi sıkılgan değilmiş burçlarnız ne yahu sizin :)
teşekkürler canım .çok hoş ve şık ve güzel
Güle güle kullan, hepsi çok güzel. English Home konusunda zevkimiz aynıymış, epeyce ortak bişeylerimiz var:)
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsunçeyizini inceledim seninde cicilerin çok güzel
maşallah canım ceyızlerın harıka bı kere daha hayran kaldım bakınca bırde sana ne sorucam karacanın anıssa nevresımınden sende almıssın hanı fıncan hedıyelı olan bende onu cok begenıyrm almak ıstyrm ama kuması hakında bıraz kararsızım ben hep pamuk saten aldım onun kuması tam olarak nasıl sate degıl sanırım ama ranforce da degıl dıye tahmın edıyorum %100 pamuk dıyo ama tam olarak anlayamadım uzerınde ne yazıo ve dokununca nasıl bır kuması var canım