bebegm tesekkur ederTugcemmmm daha önce kapanmıstı sanki bu dosya :44: neyse ama cok güzellerilk sen kullan
tesekkur ederm tatlimhepsi miss gibi canım mutlu günlerde kullanın inş :)
canim oncelikle tesekkur ederm begenmene sevindim
canım hepsi cok güzel mutfak tekstilini nerden aldın nettenmi bana önerecegin bir site varmı bende yavas yavas almayabasladım bide benimkide besiktaslı ya o pijama ttakımını falan nerden aldın site adı veririmisin canım
tesekkur ederm ayseegulcmcanım nevresim takımların çok güzel sen ve misafirlerin güle güle kullan:)
tesekkur ederm bebegmGüle güle kullan tatlım renkler çok güzell
tesekkur edrm canim daha guzelleri senin olsunYaa seçimlere bayıldımmBenim zevkime çok uygun şeyler almışsın. Allah mutlu etsin
Hayirli olsun cok guzeller:)
Güzel bir çeyiz dolu doluuu inşallah mutlulukla kullanırsın hepsini canımm
her bir parçayı özenle seçip aldığın o kadar belli oluyor ki, hepsi birbirinden güzel. zevklerimiz benziyor. bende hayatımda ilk defa bu sene heveslenip bir şeyler aldım. aldıkça alasım geldi. her aldığım şeyde sevdiğimle kuracağım yuvamı düşünüp bir an önce o günlerin gelmesini ve kullanmayı diledim. ama 1.5 ay önce ayrıldık ve aldığım hiçbir şeyi görmek istemiyorum çünkü hepsinde hayallerim vardı( yinede Rabbimin her işte bir hayırı vardır diyorum. seni de rabbim bir an önce sevdiğine kavuşturur inşallah çeyizlerin gibi pespembe pamuk şekeri bir yuvan olur da aşkla kullanırsın cicilerini :))
tesekkur ederim canım benimcanım herşeyin çok güzel aşkla kullan herşeyini:)
hepsi çoook güzel yaaa
Evet kizlaar yeni cicilerim
2 adet aldigim askım ve 1 nihalem
:Eki Görüntüle 821082 Eki Görüntüle 821083
Herkesin olduğu gibi benimde önceleri ne gerek var deyip sonradan heveslenerek başlayınca içinden çıkamadığım bi çeyiz telaşım var. Kısmetse düğünüm 2015 yazında olacak. İnşallah o zamana kadar aldığım çeyizlerimi burada sizinle paylaşacağım ve tamamlayacağım. burdaki hemen herkesten bi kaç fikir aldım o yüzdn hepinize çookk teşekkür ediyoruminşallah aldıklarımı beğenirsiniz fikirleriniz benimiçin çok önemli
BİSMİLLHİRRAHMANİRRAHİM
önce mutfak cicilerimi görelim
Mutfak Tekstil
şimdide böceğim ve benim aşk dolu yatak odamız için aldığım ciciler
nevresimlerimiz
pike takımlarımız
yatak örtülerimiz
çocukluğumdan beri hayalini kurduğum cibinliğimiz
yastık yorgan
askılarımız
bunlarda bohçalara koyacağım 2 adet erkek mendil seti (biri kayın pederime diğeri böceğime) ve 1 adet bayan mendil seti (kayınvalideme)
Güzel olacak evimizin şirin aksesuarları
Evimiz mis koksun diye
kırlentlerimiz
banyo grubuna geçelim
bornozlarımız ve havlu setlerimiz
yüz havlularımız(dantellilerimide en yakın zamanda fotograflayacağım)
el havlularımız(bunları mutfakta kullanmayı planlıyorum)
ayak havlularımız ve banyo terliklerimiz
plaj havlularımız
liflerimiz, çamaşır ve çorap torbalarımız, sabunlarımız
bunlarda kıyafetlerimiz ve gecelikler(TAMAMI EKLEYEMEDİM EN YAKIN ZAMANDA EKLEYECEĞİM )
Ozaman aski kardesi olduk aysegulcumcanım yeni cicilerin çok güzel güle güle kullan. o askılıktan bende 1 tane aldım çok güzel aşk yaşıyorum şuan kendisiyle
Tesekkur ederim canim daha guzelleri senin olsunçok güzel hepsii nazar değmesinn
Senin çeyiz bitmiş ki...
Bu arada düğün 2015 yazı demişsin, Allah kısmet ederse benim de öyle.
Mayıs 2015 düşünüyoruz hayırlısı..
Ozaman aski kardesi olduk aysegulcumbu arada gercekten harika ya cok sirin zaten biliyorum senin aldigini ben bakiyordum internet sitesinden bi baktim tukenmis dedim kesin klupten biri almistir dedim bide baktim aysegul almis :)
Tesekkur ederim canim daha guzelleri senin olsun
Evet bebegim bitti sukur darisi basinabizde 2015 yazinda yada eylul gibi olabilir hayirlisi olsun bi sevdigim gelsinde askerden konusup karar vercez artik