Herkesin olduğu gibi benimde önceleri ne gerek var deyip sonradan heveslenerek başlayınca içinden çıkamadığım bi çeyiz telaşım var. Kısmetse düğünüm 2015 yazında olacak. İnşallah o zamana kadar aldığım çeyizlerimi burada sizinle paylaşacağım ve tamamlayacağım. burdaki hemen herkesten bi kaç fikir aldım o yüzdn hepinize çookk teşekkür ediyoruminşallah aldıklarımı beğenirsiniz fikirleriniz benimiçin çok önemli
BİSMİLLHİRRAHMANİRRAHİM
önce mutfak cicilerimi görelim
Mutfak Tekstil
şimdide böceğim ve benim aşk dolu yatak odamız için aldığım ciciler
nevresimlerimiz
pike takımlarımız
yatak örtülerimiz
çocukluğumdan beri hayalini kurduğum cibinliğimiz
yastık yorgan
askılarımız
bunlarda bohçalara koyacağım 2 adet erkek mendil seti (biri kayın pederime diğeri böceğime) ve 1 adet bayan mendil seti (kayınvalideme)
Güzel olacak evimizin şirin aksesuarları
Evimiz mis koksun diye
kırlentlerimiz
banyo grubuna geçelim
bornozlarımız ve havlu setlerimiz
yüz havlularımız(dantellilerimide en yakın zamanda fotograflayacağım)
el havlularımız(bunları mutfakta kullanmayı planlıyorum)
ayak havlularımız ve banyo terliklerimiz
plaj havlularımız
liflerimiz, çamaşır ve çorap torbalarımız, sabunlarımız
bunlarda kıyafetlerimiz ve gecelikler(TAMAMI EKLEYEMEDİM EN YAKIN ZAMANDA EKLEYECEĞİM )
tatlım benim çok teşekkür ederim daha güzelleri daha iyileri senin olur inşallah çok sevindim beğenmeneBenim daha evlenmeme çok var( hoş sevgilim bile yok :)))) ama okuma listeme ekledim . Bence mukemmel ceyiz budur. Ay ben bayıldım
teşekkür ederim tatlımbelliki cıvıl cıvıl bir kişiliğin var pembe hastası seni herşeyn çok güzel çok özenilmiş olduğu her halinden belli oluyo zaten bayıldım herşeye mutluluklar dilerim şimdidenKoyu beşiktaşlı olduğunuzdan gözümden kaçmadı
tatlım teşekkür ederimçoğusu internette gördüğüm şeyler özelliklede mutfağın için seçtiklerin :) güle güle kullan canım hepsine bayıldım harikalar gercekten. en baştaki ilk 3 tanesi nereden aldın çok beğendim ya :)
maşallah , bir beyaz eşya ve mobilyalar kalmış ne kadarda yaptın bunları canım .hepsi kaliteli şeyle rgüle güle kullan.
Tuğce gerçekten abartmışsın önlük işini ya english home plaket vermedimi tebrik ediyoruz tüm önlük serilerimizi alan tek müşterimizsin diyeCanım merhaba,
Öncelikle güle güle aşkla kullan çeyizlerini hepsi birbirinden güzel
Bişeyi merak ettim ben..
Tekstil ürünlerinde mutfak önlüklerinden niye o kadar çok aldın :26:
Hepsini çok beğendiğin için mi :26:
tatlım benim çok teşekkür ederim daha güzelleri daha iyileri senin olur inşallah çok sevindim beğenmene
teşekkür ederim tatlımevet pembeyi çok seviyorum içimi açıyor inşallah pembe ve beyaz bir evim olacak geçenlerde böceğim e sen herşeyi pembe alıyosun deyince farkettim bende gerçekten herşey pembeye dokunmuş artık oda idare etsin napalım bende onun için Beşiktaşlı çeyizcikler alıyorum inşallah aşkla kullanırız
tatlım teşekkür ederimo en baştakı sos tavalarını soruyorsun sanırım markaları mudo canım ama hala varmı bilmiyorum ben alalı 1 yıl oldu yakından dahada şirinler
tatlım teşekkür ederim beğenmene sevindimCanım merhaba,
Bişeyi merak ettim ben..
yok gizemcim vermediler vallaTuğce gerçekten abartmışsın önlük işini ya english home plaket vermedimi tebrik ediyoruz tüm önlük serilerimizi alan tek müşterimizsin diye
teşekkür ederim canım çok sevindim beğenmeneHerşeyin çok güzel canım:)Rabbim ağız tadıyla kullandırsın inşallah:))Nazar boncuğu ekleyecektim internetimde sorun var olmadı:))Maşallah diyeyim sana:)
teşekkür ederim canımHepsi çok özenli ve güzel. Mutlulukla kullan.
Maşallah yavrum ya annem görse senin çeyizleride al bi tane daha der bana hep kızar kızım alma artık evde yer kalmayacak eşyaları döşediğinizde diye güle güle huzurla sağlıkla kullan inş hepsi çok güzeller ama bu kızların çeyizi yok mu benim daha hala bitmedi evleneli 2 buçuk sene oldu eşimin ailesi ile oturuyoruzda şuan bakalım daha eksik çok
Bişeyi merak ettim ben..
yok gizemcim vermediler vallaTuğce gerçekten abartmışsın önlük işini ya english home plaket vermedimi tebrik ediyoruz tüm önlük serilerimizi alan tek müşterimizsin diye
teşekkür ederim canım çok sevindim beğenmeneHerşeyin çok güzel canım:)Rabbim ağız tadıyla kullandırsın inşallah:))Nazar boncuğu ekleyecektim internetimde sorun var olmadı:))Maşallah diyeyim sana:)
Maşallah yavrum ya annem görse senin çeyizleride al bi tane daha der bana hep kızar kızım alma artık evde yer kalmayacak eşyaları döşediğinizde diye güle güle huzurla sağlıkla kullan inş hepsi çok güzeller ama bu kızların çeyizi yok mu benim daha hala bitmedi evleneli 2 buçuk sene oldu eşimin ailesi ile oturuyoruzda şuan bakalım daha eksik çok
Bişeyi merak ettim ben..
tatlım teşekkür ederim beğenmene sevindimmutfak teksile gelince ben mutfakta değişikliği çok seviyorum şuan evimizdede renk renk mutfak önlükleri ve masa örtüleri ar ben 4 tane aldım 2 sini böceğim takar ikisini ben takarım önlüklerin bide inanılmaz su ve yemek sıçralıyorum üzerime o yüzden önlüksüz çalışamam asla o yüzden bukadar çoklar ama başka almayacağım
yok gizemcim vermediler vallabide kız ben dediğim gibi çok pis calışıyorum bulaşık yıkarken o yüzden şart mutfak önlüğü
teşekkür ederim canım çok sevindim beğenmene
teşekkür ederim canım
teşekkür edeerim tatlıum evet çeyizim biraz çok ama hiçbişey eksik olmasın istiyorum o yüzden sanırım bijraz detaycıyımbenden bitane daha olmasına sevinmedim değil sanada mutluluklar canım benim
aynen bende çok detaycıyım off bazen kendimden sıkılıyorum ya yoruluyorum detay düşünürken
o banada oluyor canım ya engelleyemiyorum ama kendimi annem sığmayacak eşyaların evine diyor :) eşyalar yüzünden büyük ev bulmak zoruna kalcakmışım :) ama ben hala ısrarla abartmadığımı düşünüyorum