Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

Benim daha evlenmeme çok var( hoş sevgilim bile yok :)))) ama okuma listeme ekledim . Bence mukemmel ceyiz budur. Ay ben bayıldım

belliki cıvıl cıvıl bir kişiliğin var pembe hastası seni herşeyn çok güzel çok özenilmiş olduğu her halinden belli oluyo zaten bayıldım herşeye mutluluklar dilerim şimdiden Koyu beşiktaşlı olduğunuzdan gözümden kaçmadı

çoğusu internette gördüğüm şeyler özelliklede mutfağın için seçtiklerin :) güle güle kullan canım hepsine bayıldım harikalar gercekten. en baştaki ilk 3 tanesi nereden aldın çok beğendim ya :)

Benim daha evlenmeme çok var( hoş sevgilim bile yok :)))) ama okuma listeme ekledim . Bence mukemmel ceyiz budur. Ay ben bayıldım
tatlım benim çok teşekkür ederim daha güzelleri daha iyileri senin olur inşallah çok sevindim beğenmene
teşekkür ederim tatlım evet pembeyi çok seviyorum içimi açıyor inşallah pembe ve beyaz bir evim olacak geçenlerde böceğim e sen herşeyi pembe alıyosun deyince farkettim bende gerçekten herşey pembeye dokunmuş artık oda idare etsin napalım bende onun için Beşiktaşlı çeyizcikler alıyorum inşallah aşkla kullanırız
tatlım teşekkür ederim o en baştakı sos tavalarını soruyorsun sanırım markaları mudo canım ama hala varmı bilmiyorum ben alalı 1 yıl oldu yakından dahada şirinler

maşallah , bir beyaz eşya ve mobilyalar kalmış ne kadarda yaptın bunları canım .hepsi kaliteli şeyle rgüle güle kullan.

maşallah , bir beyaz eşya ve mobilyalar kalmış ne kadarda yaptın bunları canım .hepsi kaliteli şeyle rgüle güle kullan.

teşekkür ederim canım evet bitti şükür birkaç şey kaldı sadece onlarıda sona bıraktım beğenemiyorum ben bunları yaklalık 1 buçuk yılda yaptım tam olarak borçları 6 aya kadar bitcek inşallah bakalım artık hayırlısı sonra yatak odası için para biriktircem

Canım merhaba,
Öncelikle güle güle aşkla kullan çeyizlerini hepsi birbirinden güzel
Bişeyi merak ettim ben..
Tekstil ürünlerinde mutfak önlüklerinden niye o kadar çok aldın :26:
Hepsini çok beğendiğin için mi :26:

canım sos tencerlerini intternetten mı yoksa dırek magazasından mı aldın

Tuğce gerçekten abartmışsın önlük işini ya english home plaket vermedimi tebrik ediyoruz tüm önlük serilerimizi alan tek müşterimizsin diye

evet canım onları sormuştum teşekkur ederim internet sitesi varsa ordan bi bakarım :) eminim yakından daha şirinlerdir şunlara baksana ya ayyy yeriim :)

Herşeyin çok güzel canım:)Rabbim ağız tadıyla kullandırsın inşallah:))Nazar boncuğu ekleyecektim internetimde sorun var olmadı:))Maşallah diyeyim sana:)

Maşallah yavrum ya annem görse senin çeyizleride al bi tane daha der bana hep kızar kızım alma artık evde yer kalmayacak eşyaları döşediğinizde diye güle güle huzurla sağlıkla kullan inş hepsi çok güzeller ama bu kızların çeyizi yok mu benim daha hala bitmedi evleneli 2 buçuk sene oldu eşimin ailesi ile oturuyoruzda şuan bakalım daha eksik çok

tatlım teşekkür ederim beğenmene sevindim mutfak teksile gelince ben mutfakta değişikliği çok seviyorum şuan evimizdede renk renk mutfak önlükleri ve masa örtüleri ar ben 4 tane aldım 2 sini böceğim takar ikisini ben takarım önlüklerin bide inanılmaz su ve yemek sıçralıyorum üzerime o yüzden önlüksüz çalışamam asla o yüzden bukadar çoklar ama başka almayacağım
Tuğce gerçekten abartmışsın önlük işini ya english home plaket vermedimi tebrik ediyoruz tüm önlük serilerimizi alan tek müşterimizsin diye
yok gizemcim vermediler valla bide kız ben dediğim gibi çok pis calışıyorum bulaşık yıkarken o yüzden şart mutfak önlüğü
Herşeyin çok güzel canım:)Rabbim ağız tadıyla kullandırsın inşallah:))Nazar boncuğu ekleyecektim internetimde sorun var olmadı:))Maşallah diyeyim sana:)
teşekkür ederim canım çok sevindim beğenmene
Hepsi çok özenli ve güzel. Mutlulukla kullan.
teşekkür ederim canım

teşekkür edeerim tatlıum evet çeyizim biraz çok ama hiçbişey eksik olmasın istiyorum o yüzden sanırım bijraz detaycıyım benden bitane daha olmasına sevinmedim değil sanada mutluluklar canım benim

tatlım teşekkür ederim beğenmene sevindim mutfak teksile gelince ben mutfakta değişikliği çok seviyorum şuan evimizdede renk renk mutfak önlükleri ve masa örtüleri ar ben 4 tane aldım 2 sini böceğim takar ikisini ben takarım önlüklerin bide inanılmaz su ve yemek sıçralıyorum üzerime o yüzden önlüksüz çalışamam asla o yüzden bukadar çoklar ama başka almayacağım
yok gizemcim vermediler valla bide kız ben dediğim gibi çok pis calışıyorum bulaşık yıkarken o yüzden şart mutfak önlüğü
teşekkür ederim canım

teşekkür edeerim tatlıum evet çeyizim biraz çok ama hiçbişey eksik olmasın istiyorum o yüzden sanırım bijraz detaycıyım benden bitane daha olmasına sevinmedim değil sanada mutluluklar canım benim

teşekkür ederim canım

aynen bende çok detaycıyım off bazen kendimden sıkılıyorum ya yoruluyorum detay düşünürken

aynen bende çok detaycıyım off bazen kendimden sıkılıyorum ya yoruluyorum detay düşünürken

o banada oluyor canım ya engelleyemiyorum ama kendimi annem sığmayacak eşyaların evine diyor :) eşyalar yüzünden büyük ev bulmak zoruna kalcakmışım :) ama ben hala ısrarla abartmadığımı düşünüyorum

yeni ciciler kızlar hatırlarsanız burdada topic açmıştım kavanoz bulmak uğruna bikaç arkadaşımda aramıştı sağolsunlar geçen internette tantitoni sitesine bakarken aa bide ne göreyim benim pembe kavanoz stoğa girmiş hemen almalıydım ama bi sorunum vardı sarı olandan 2 tane almıştım birde pembe alırsam kavanozlar 4 olacak ve büyük oldukları için çok yer kaplıyorlardı bende hemen aradım tantitoniyi onların stoğa tekrar girmeyeceğini söyledikleri için 2 tane sarı aldığımı çeyiz için olduğunu anlattım birgüzel onlarda sağolsun değişimi kabul ettiler ve kavuştum kavanozuma ve tabi böylelikle baharat takımım tamamlanmış oldu
işte pembiş kavanozum ve onu alırken kahvaltı için düşündüğüm çatalları ve bıçaklarıda almış bulundum

ve işte baharat takımımın son hali mor olan kavnozumda üstteki küçük kavanozlarımla aynı boyda 10 adet oldular baharatlar için, onun yanındaki 3 adet yazdığım kavanozlar türk kahvesi, nescafe ve krema için ve diğerleride şeker, çay , tuz içinn

bende aynen bide dönem dönem değişiyor takıntılarım şu aralar saklama kaplarına sardım ondan önce su bardağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…