Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

Maşallah canım neler almışsınnn
Hepsi birbirinden güzelll
Mutlulukla kullanmak nasip olsun...
Yok yok ben diyorum sizi seneye evlendiririz İNşallah nasip olursa :)

MASALLAHHHH herseyy cokk güzell canımmm :) hayırlısıyla kullanmak nasip etsin Allah bendede basladı 2 aydırr topluyoruumm ceyiz hergün mutlaka birseyler alıp gidiyorum evimee

Maşallah canım neler almışsınnn
Hepsi birbirinden güzelll
Mutlulukla kullanmak nasip olsun...
Yok yok ben diyorum sizi seneye evlendiririz İNşallah nasip olursa :)
teşekkür ederim bebeğim son alışverişlerim bunlar bitti sayılır artık birkaç bişeyler kaldı sonra para biriktirmeye başlayacağım inşallah
ayy gizemim keşke olsa aslında biyandan istiyorum biyandan daha erken yaşım küçük diyorum bakalım herşey olacağına varır hayırlısıyla olsun inşallah
MASALLAHHHH herseyy cokk güzell canımmm :) hayırlısıyla kullanmak nasip etsin Allah bendede basladı 2 aydırr topluyoruumm ceyiz hergün mutlaka birseyler alıp gidiyorum evimee

teşekkürler tatlım inşallah sende bittiği günü görürsün hayırlısıyla ama dikkat et alışveriş hastalık yapıyor ya bende oldu atlatmaya bçalışıyorum şu aralar resmen 2 senedir doğru dürüst kıyafet almıyorum :!:

İnşallah canım herşey gönlünce olsun
Seni maddi olarak zor durumda bırakmayacaksa bencede 2014 e alın bitanem. Eğer sıkıntı yaratacaksa beklersiniz birazcık daha...
Canım yaşı düşünme bence, 1 yıl önce veya sonra. Sonuçta hayatında doğru insanı buldun.
Ayrı şehirlerde olmamıza karşın, gönülden inanıyorum sizin sevginize...
Herşey güzel olacak buna inan

İnşallah canımm yaaaa :) bnde senden oldum artk gözümm kıyafetleree hiçççççç gitmiyorr yaa :)))) bu hastalık oldu bende de bide zor begenen biriyim aklımmm hep magazalardaa ::) senin yaş kaç tatlım

İnşallah canımm yaaaa :) bnde senden oldum artk gözümm kıyafetleree hiçççççç gitmiyorr yaa :)))) bu hastalık oldu bende de bide zor begenen biriyim aklımmm hep magazalardaa ::) senin yaş kaç tatlım

22 tatlim benim yasim sen kac yasindasin bide braz frenlemeye calis tatlim kendini bide benim böcegim askerde o yuzden yapcak bisey bulamadikca alisveris yapiyorum ama artik almamaliyim herseyim var ihtiyacim olan bitek elektrikli supurgem gunluk yemek takimim ve ütüm kaldi onun disinda hicbisey yok kalan ufak tefek plaatik legenler mandallar fLan alincak onlarida evlendigimde alirim kocacigimla beraber

hepsi güzelde oturacağın ev kendi evin değilse böyle ufak tefek şeyler çoookkk yoruyo insanı kiracı olaksan çookk fazla abartma az az ihtiyacıcın kadar al

bende 21 tatlımm :) benmde ceyiz serüvenim 2 ay oldu baslayalı kaptırdım kndimi yaa bnmkide uzaklarda maleseff kndimi mutlu ediyorum özlemim birazz azalıyo tabii benm eksikler cok daha

hepsi güzelde oturacağın ev kendi evin değilse böyle ufak tefek şeyler çoookkk yoruyo insanı kiracı olaksan çookk fazla abartma az az ihtiyacıcın kadar al
Insallah kendi evimiz olacak canim Allah izin verirse alacagiz aksesuarlari cok seviyorum suandada evimiz aksesuar dolu dayim yurt disindan getirdigi icin cocuklugumdada evimiz aksesuar doluydu alistim bende simdi bisey olmasa bombos geliyor
bende 21 tatlımm :) benmde ceyiz serüvenim 2 ay oldu baslayalı kaptırdım kndimi yaa bnmkide uzaklarda maleseff kndimi mutlu ediyorum özlemim birazz azalıyo tabii benm eksikler cok daha
Hadi hayirlisi olsun ozaman kazasiz belasiz bitirmek nasip olur insallah koycak yerin varmi tatlim annem ara ara isyan ediyo benimkilere hatta kapali balkinumuz var oraya atti ceyizciklerimi

aminn canımmm :) benm annem simdiden basladı şaka yapıo ceyizlerini indirdim kömürlüğe diyee :) koliler alıyo toparlıyayımm diye büyük bir kolim doldu henüz mutfk esyasıı

aminn canımmm :) benm annem simdiden basladı şaka yapıo ceyizlerini indirdim kömürlüğe diyee :) koliler alıyo toparlıyayımm diye büyük bir kolim doldu henüz mutfk esyasıı
hadi hayırlısı olsun bakalım annen daha 1 kolide isyan ettiyse gerçekten indirir kömürlüğe dikkatli ol benimki 3 koli ve bütün küçük mutfak aletlerinden sonra isyan etmeye başlamıştı en son nevresimlerde olaya katılmaya başlayınca çeyizlerimi balkonda buluverdim

hayrlısı tatlımmm yaa en yakın zamnda evine dizmek nasip olur inşallah :) tabi bana da
Arkadasına da hayrlı tezkereler

hepsine bayıldım valla çok güzeller güle güle kullan :)

hayrlısı tatlımmm yaa en yakın zamnda evine dizmek nasip olur inşallah :) tabi bana da
Arkadasına da hayrlı tezkereler
inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum o günleri zaten ay bebeğim amin bi gelse sevdiğim hayırlısıyla başka bişey istemiyorum zaten senin sevdiğin nerelerde canım uzakta demişsin
çok güzeller ne kadar sürede aldın bunları
tatlım ben 2012 mayısta almaya başladım bugün bu şekilde oldu biraz çabuk ilerlediler
hepsine bayıldım valla çok güzeller güle güle kullan :)

teşekkürler canım beğenmene sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…