Ay sorma özlemim ya engelleyemez oldum kendimikuzucum hepsine bayıldım hepsi çok güzeller ama sen bunları evlenince nereye sığdırcaksın :26: ev kendinizin olacaksa sıkıntı yok da kirada olursan çok sıkıntı çekersinbiraz frenlemeye çalış kendini herşeyin en güzelinden fazla fazla aldın zaten meleğim
Tesekkur ederim canim daha guzelleri senin olsunmaşallah diyorum hepsi cok hoş..
bornoz takımını nerden aldın cnm? tam aradıgım gibi
kuzuuuuuu bunlar ne yaaaa bayılıyorum ben burda kalp krizi geçiricem ):):):hepsi şahaneee
ve işteee havlularımda tamam
yüz havlularım
Eki Görüntüle 778460 Eki Görüntüle 778472 Eki Görüntüle 778471 Eki Görüntüle 778470 Eki Görüntüle 778469 Eki Görüntüle 778468 Eki Görüntüle 778467 Eki Görüntüle 778466 Eki Görüntüle 778461 Eki Görüntüle 778459 Eki Görüntüle 778465 Eki Görüntüle 778462 Eki Görüntüle 778473
el havlum 1 tanecik
Eki Görüntüle 778460
ayak havlum
Eki Görüntüle 778464
canım güzel ügnlerde kullan bende bakıyordum benden başka duyan olmamışmı diye neyse sende bitirmişsin ben azar azar aldım havlu derdimde ayak havlularıyla sonlandı güzel günlerde kullan
benimde bitti tatlım başka almıcam bunlardan hariç 10 tanede dantelli falan var 15 tanede el havlum var onları mutfakta kullanmayı planlıyorum bittihadi gözümüz aydın bi bölümü daha kapattık sende güle güle kullan sevdiceğinle inşallah
Tuğçe havluların çok güzel güle güle kullan maşallah
teşekkür ederim bebeğim indirim var %50 ihtiyacın varsa al hemen kaçırma
Dogru soyluyosun tatlim ama ben durduramiyorumki kendimi ama biti artik bisey almiyorum mutfaga sadece gunluk yemek takimim kaldi okadar havlularda tamam zaten havlular nekadar degisebilirki yada farkli olsa nolur hepsi ayni nevresim kapasitemide doldurdum artik almiyorumcanım bide bişi dicem en az şeyleri al çünkü englsh home kendini sürekli yeniliyor belki sıkılmazsın bende sıkılma huyu yok ama sürekli yeniliyo ve hepimizde hep yeni daha iyidir mantığı var o yüzden aklımız kalıyor vallla evlere zor sığacak alıyoruz ama ben gittim yaşıcağım evi gördüm ondan beri uyarabildiğimi uyarıyorum en azını alın kullancağınız kadarını havlu nevresimden zarar gelmez ama mutfak konusunda çok açılmayın aman canım heleki dekor amaçlı şimdi tutuyorum kendimi dekor amaçlı hiçbirşey almıycam fikirler değişiyor bide uymuyor felan o yüzden dikkatli gidin çeyizde
bide bide şafağın azalmış hadi hayırlısı çok çok az kaldı maşalllah plakalarıda bitircen
git tatlim ama kalirmiki bilmem internetten al istersen ordada tükeniyormus kizlar öyle dedizaten duydun mu duydun mu falan ne konuştuğunuzu anlamadım telime baktım %50 yi görünce akşam english home a gitmeye karar verdim
canım havluların çok güzel hepsine ayrı ayrı bayıldım. bizim bakmamıza gerek kalmadı sanırım çünkü sen hepsini bitirmişsin heralde
Dogru soyluyosun tatlim ama ben durduramiyorumki kendimi ama biti artik bisey almiyorum mutfaga sadece gunluk yemek takimim kaldi okadar havlularda tamam zaten havlular nekadar degisebilirki yada farkli olsa nolur hepsi ayni nevresim kapasitemide doldurdum artik almiyorumtabi insallah asik olcagim bi nevresim cikmaz karsima o yuzden bakmigorum begenirim dayanamam diye haklisin nereye koyarim okadar seyi zaten 13 tane var
Evet bebegim cok az kaldi bugun kilisinsallah bigun adana diyecegim
git tatlim ama kalirmiki bilmem internetten al istersen ordada tükeniyormus kizlar öyle dedi
TesekkurlerYok bitanem hepsinden 1 tane aldim sizede biraktim
Tatlim dikkat etmeye calisiyorum ama su internet satislari beni bitiriyor ya engelleyemez oldum kendimi bagimlilik yapti alisveria resmen sanki hersey lazimmis gibi geliyor bide hicbisey eksik kalmasin isfiyorum sanirim o yuzden boyle oluyor. Ama bitirdim artik gercektende bitek havlu ihtiyacim vardi onlarida aldim bide belki bi supeiz olup 2014 te dugun olabilir bitirmem gerekiyodu artik almamaliyim sizinde hatirlatmalarinizla almamaya caliscam insallah gercektende hicbi eksigim yok bitti ceyizim burda sizin aldiklariniza bakarak gecireyim bari 2 seneyidekuzum vallla beni dinle bak 2 senedir çeyiz alıyorum madam cocodan aldım çoğu havluyu farketmeden her indirimde aldım yeni çıkanları onu geç bu sene tuttum kendimi nevresim konusunda valla bende almak isterdim ama giz koycak yer yok sakın sakın diyorum kendimevalllaha yazık günah evlilik süreci zor yani herşey para sen çeyizini fazla fazla yapıyon yaa az at kenara ilerde nişanlanınca ortak alırsınız ev için alacaklaırnızı destek olursunuz bizim çeyizler hazır oluyor ama erkekler birikim yapamıyor eksik gediklede evlenmek istemiyor insan o yüzden fazla fazla alma varya çok güzel nevresimler çıkıyor insanın aklı kalıyor en basit dediğim bu düşün şu kancaev biev tantitoni bunlar sürekli kendini yeniliyor yakında englısh home cupcake furyasına katılmıcakmı o cupcakeli yaptığı ürünlerin satışı bitmediğine eminim yeni bir furya daha başlatcak o yüzden az allllll onlar çıkar aklın kalırrr canım dizginle kendini
bu topike ara ara bakıcam sana hatırlatcam ki kızlarda sölediler nütfen nütfen dizginle kendini canım
git tatlim ama kalirmiki bilmem internetten al istersen ordada tükeniyormus kizlar öyle dedi
kalır kalır akşam gidicem nasıl olsa
%50 indirimi evet bende üç -beş bişiler aldım
almak istediklerimi almışsın
güle güle kullan şekercim:)
Tuğçee yine muhteşem şeyler almışsın canım yaaaaa hepsini güle güle kullan