Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

Güle güle kullanın valla tek bişi dicem evde bunları koymak için ayrı bi odanız mı var 2015 gelini olcaksın galiba hayırlı olsun bize seneye düşünüyoruz ama ben düşünüyorum bu kadar şey alsam evde koycak yerde yok

Mutluluklar diliyorum valla helal olsun her şeyini almışsın daha 2015 te olmasına rağmen

Son düzenleme:

english home mudavimleri nasılda belli oluyor :) canım herşeyin çok güzel çok cici sağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullan tatlım bu english home kızıyorum bi bana hediye göndermiyo okadar alışveriş yaptım

Tuğçe yine magazayı satın almışsıııııııııın çok güzeller valla güle güle kullan muhteşemler kırlentlerde çok ciciymiş

Nasıl güzel bir çeyizdir buuu...insanın içi açılıyor bakınca. Güle güle kullan her şeyini

Tuğçemm nasılsın caanım, neler yapıyorsun? Görüşemedik gene

teşekkür ederim begüşcüm önceleri dolap üstlerine falan koyuyordum sığmamaya başlayınca annem balkona attı ayrı bi oda sayılır tatlım kapalı bi balkonumuz var oraya koyuyorum her ne adar annem şu sıralar onada isyan etsede kendi etti kendi buldu ben odamda oyana buyana tıkıştırıyordum o attı balkona şimdi balkon kullanılamaz halde
tatlım teşekkürler inşallah hepimiz sağlıklı mutlu ve aşk dolu günlerde kullanırız. bu arada artık banada hediye göndermiyorlar
Tuğçe yine magazayı satın almışsıııııııııın çok güzeller valla güle güle kullan muhteşemler kırlentlerde çok ciciymiş
bebeğim teşekür ederim daha güzelleri senin olsun artık gitmemeye çalışıyorum ama indirimi görünce dayanamıyorum kredi kartı extrem evden english home yol olur
Nasıl güzel bir çeyizdir buuu...insanın içi açılıyor bakınca. Güle güle kullan her şeyini
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olur inşallah henüz ilk sayfayı güncelleyemedim bu yakınlarda herşeyi ekleyeceğim inşallah.
Tuğçemm nasılsın caanım, neler yapıyorsun? Görüşemedik gene

perim iyiyim talım sen neler yapıyorsun bakamadım ne zamandır topiğe anca cevap yazıyorum hepinize kusura bakmayın kızlar

Hayırlı olsun güzelim herşeyin çok güzel

cemile cupcake tuzluklarım kendileri evmanyadan alındılar diğerleri tantitoni

kancaev peynir bıçaklarım

cam ürünlerim

ferforjelerim

mutfak tekstil

A101 cicilerim

havlularım

kırlentlerim

kokularım

canım son eklediğin çeyizlerin çok güzel çok şeker bak bak doyamadım:)) güle güle kullan

english home ı talan etmişsin yine ya içim gitti hepsi birbirinden güzel maşallah nazar değmesin bi maaş yatırdın heralde buraya

Son düzenleme:
canım son eklediğin çeyizlerin çok güzel çok şeker bak bak doyamadım:)) güle güle kullan
teşekkür ederim ayşegülcüm beğenmene sevindim
english home ı talan etmişsin yine ya içim gitti hepsi birbirinden güzel maşallah nazar değmesin bi maaş yatırdın heralde buraya
ayy sorma bebeğim battım battım

bende batmak istiyorum bende bişeyler almak istiyorum yaaaaaaa

tatlım bayramdan sonra nevresimler çarşaflar girebilir demişlerdi english homda takip et madem linenstede 3 al 2 öde var çoğu yer indirimde sezon sonu olduğu için bi dolaş zaten batıp gelirsin eve

tatlım bayramdan sonra nevresimler çarşaflar girebilir demişlerdi english homda takip et madem linenstede 3 al 2 öde var çoğu yer indirimde sezon sonu olduğu için bi dolaş zaten batıp gelirsin eve

ben o zaman yarın english home bi uğrayım ne var ne yok linens ede başkalarını gönderirim of of bitmez bu açgözlülük

ne güzel şeyler almışssın yine :)

valla helal olsun inan takdire şayan yani söze 11 ay kala :)
evlenince eşine bir şey aldırmıcaksın sanırım :)

ben o zaman yarın english home bi uğrayım ne var ne yok linens ede başkalarını gönderirim of of bitmez bu açgözlülük
aynı ben ya bende kendim gidemeyince kuzenimi yolluyorum bu arada esseyede bak çok indirim var ordada
ne güzel şeyler almışssın yine :)

valla helal olsun inan takdire şayan yani söze 11 ay kala :)
evlenince eşine bir şey aldırmıcaksın sanırım :)

teşekkür ederim tatlım evet böceğime bişey bırakmıyorum elimden geldiğince almaya çalışıyorum bunların borcu bitsin beyaz eşya ve yatak odası parasını biriktircem sonrada evlenmeye hazırımm bu arada belki bi sürpriz olur seneye düğün olabilir ben 11 ay nişan derken belli olmaz böceğim askerde diye okadar ileri düşünüyoruz ama kısmet bakalım

kuzucum hepsine bayıldım hepsi çok güzeller ama sen bunları evlenince nereye sığdırcaksın :26: ev kendinizin olacaksa sıkıntı yok da kirada olursan çok sıkıntı çekersin biraz frenlemeye çalış kendini herşeyin en güzelinden fazla fazla aldın zaten meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…