şimdi kızlaar english home patlaması yaşadımben ya oraya girince kendimi kaybediyorumtaksitle verseler magazayı alcam galiba :!: yine yine yeni ciciler aldımm ben çok çookk beğendim alırken inşallah sizde beğenirsiniz
önce loella mutfak serisiyle başlıyorummönlüğüm-eldivenim-tutacağım-runnerim-amerikan servisim(resmini çift taraflı çektim diğer yüzüde hoşuma gitti)-kurulama bezlerim-çaydanlık kılıfım-ekmek sepetim-ekmek torbam-poşet torbam ve kırlentim Eki Görüntüle 717337 Eki Görüntüle 717338 Eki Görüntüle 717339 Eki Görüntüle 717340 Eki Görüntüle 717344 Eki Görüntüle 717345 Eki Görüntüle 717346 Eki Görüntüle 717347 Eki Görüntüle 717348 Eki Görüntüle 717357
yine Rina mutfak setim bunu tam set almadımönlüğüm-eldivenim-tutacağım-kurulama bezlerim((bunu fotograflayamadım kızlar deseni amerikan servis ve peçetelerinin karışımı bişey) ve amerikan servisim
Eki Görüntüle 717366 Eki Görüntüle 717367
salonuma aldıgım 2 adet runnerim (biri masa üzerine diğeri dresuarın üzerine)-1 adet yuvarlak örtüm (orta sehpa üzerine ve 8 adet bardak altlığım
ve s0n 0larak aksesuarlarımenglish home siparişimle beraber hediye gelen bereket kuşum-çiçek şeklinde iğneliğim-takı mankenim-12 adet tül fiyonk peçeteliğim ve kapı önü paspasım(unu mutfak balkonumda kullanacağım)
Eki Görüntüle 717381 Eki Görüntüle 717382 Eki Görüntüle 717380
bunu unutmuşumm canım kırlentimm migrostan 6.95 tl ye aldım
işte bukadar kızlarr
teşekkür ederim begüşcümGüle güle kullanın valla tek bişi dicem evde bunları koymak için ayrı bi odanız mı var 2015 gelini olcaksın galiba hayırlı olsun bize seneye düşünüyoruz ama ben düşünüyorum bu kadar şey alsam evde koycak yerde yok
Mutluluklar diliyorum valla helal olsun her şeyini almışsın daha 2015 te olmasına rağmen
tatlım teşekkürler inşallah hepimiz sağlıklı mutlu ve aşk dolu günlerde kullanırız. bu arada artık banada hediye göndermiyorlarenglish home mudavimleri nasılda belli oluyor :) canım herşeyin çok güzel çok cici sağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullan tatlımbu english home kızıyorum bi bana hediye göndermiyo okadar alışveriş yaptım
bebeğim teşekür ederim daha güzelleri senin olsun artık gitmemeye çalışıyorum ama indirimi görünce dayanamıyorum kredi kartı extrem evden english home yol olurTuğçe yine magazayı satın almışsıııııııııınçok güzeller valla güle güle kullan muhteşemler kırlentlerde çok ciciymiş
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olur inşallahNasıl güzel bir çeyizdir buuu...insanın içi açılıyor bakınca. Güle güle kullan her şeyini
Tuğçemm nasılsın caanım, neler yapıyorsun? Görüşemedik gene
Hayırlı olsun güzelim herşeyin çok güzel
teşekkür ederim ayşegülcüm beğenmene sevindimcanım son eklediğin çeyizlerin çok güzel çok şeker bak bak doyamadım:)) güle güle kullan
ayy sorma bebeğim battım battımenglish home ı talan etmişsin yine ya içim gitti hepsi birbirinden güzel maşallah nazar değmesin bi maaş yatırdın heralde buraya
teşekkür ederim ayşegülcüm beğenmene sevindim
ayy sorma bebeğim battım battım
bende batmak istiyorum bende bişeyler almak istiyorum yaaaaaaa
tatlım bayramdan sonra nevresimler çarşaflar girebilir demişlerdi english homda takip et madem linenstede 3 al 2 öde var çoğu yer indirimde sezon sonu olduğu için bi dolaş zaten batıp gelirsin eve
Masallah canım daha ne kaldı diye düşünüyorum
aynı ben yaben o zaman yarın english home bi uğrayım ne var ne yok linens ede başkalarını gönderirim of of bitmez bu açgözlülük
ne güzel şeyler almışssın yine :)
valla helal olsun inan takdire şayan yani söze 11 ay kala :)
evlenince eşine bir şey aldırmıcaksın sanırım :)