Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yeni aldıklarımı beğenilerinize sunuyorummm pek bişey yok ama ben çok sedim onları
önce English Home cicilerim 16 lı kokulu keselerim, 8 li bonbon kokularım yine hediye gelen bereket kuşum, dikiş kutum kapı önü ağırlıklarımm ve ayakkabı kokularımm
Eki Görüntüle 729004
Eki Görüntüle 729007 Eki Görüntüle 729008 Eki Görüntüle 729009
şimdide evim.net çıkartmalarım gelin&damat tuzluk biberliğim(sadece tuzluk vardı 2 adet alıp tuzluk&biberlik yaptım) yine gelin damat açacağım ve gelin damat metal biblolarımız biri ben diğeride böceğimm
Eki Görüntüle 729010 Eki Görüntüle 729011 Eki Görüntüle 729012
ve son olarakta tantitoni patates soyacağıımm çok şirin değilmi ama
Eki Görüntüle 729013
tesekkurler tatlim o kokulari daha kullanmadim malum ceyiz icin ama kokulari baya yogun icinde kurutulmus cicek gibi biseyler var yumusak degiller yani suan innirimdeyken al istersen bitane deneTuce cnmm cokk guzellerr..bisi sorcam bu bonbon kokular ise yariyomu kullananlarada sorayum ona gore alicamm
tesekkurler canim cieklerle ilgili özelden msj atmistimCanım herseyin cok guzel özellikle cicek şeklindeki mumluklarina bayıldım banyom icin oyle bise ariyodum. Nerden aldın acaba
damlacim tesekkur ederim bitanem daha guzelleri senin olsunhepside birbirinden tatlı yeni cicilerin hayırlı olsun Tuğçem
tesekkurler canim dugunume 2 yil var ama ben herseyimi.kendim yapiyorum tatlim bide evlendikten sonra annemlere yine destek olmam gerekiyor o yuzden erkenden basladim kapali balkonumuz var annemin isyanlarina ragmen oraya yigmis durumdayim bide dolaplarin ustune bazalara vs yer buluyorum ya zaten bitmek uzere yer ihtiyacimda kalmadi pekAldıklarının tümü çok güzel baya baya yoruldu gözlerim biraz erken değil mi evde nereye koyuyuyosun bunları
tesekkur ederim bebegim bende bayildimm onlara ya dayanamadim aldimtuğçe yeni cicilerini gördüm çok şekelrler aşkla kullan canım gelin damatlarına bayıldım ama
Bende aldığım birkaç parçayı odamın bir köşesine koydum ama gelip gidip gözüm takılıyo 11 ayı aldıklarıma baka baka geçiririm, baka baka eskitirim artık aldıklarımı
sorma ya bendede var o hastalik kolileri acip acip bakiyorum okadar heycanlaniyorumki bocegimle kullanacagimiz gunleri hayal ediyorum
o hastalık bende de var kuzuuuu ben de ikide bir çeyizlerime bakıp bakıp geri kapatıyom çok mutlu oluyorum her baktığımda kafamda planlar yapıyorum kardeşimde gülüp gülüp hııı görende kamyon kapıya dayandı gelin olacan sanıyor diye dalga geçiyor hayali ble güzel bu çeyizciklerin[/QUOT
inşallah en kısa zamanda ceyizinizi güle güle kullanırsınız
dik süpürgem fakir darkyHerkesin olduğu gibi benimde önceleri ne gerek var deyip sonradan heveslenerek başlayınca içinden çıkamadığım bi çeyiz telaşım var. Kısmetse düğünüm 2015 yazında olacak. İnşallah o zamana kadar aldığım çeyizlerimi burada sizinle paylaşacağım ve tamamlayacağım. burdaki hemen herkesten bi kaç fikir aldım o yüzdn hepinize çookk teşekkür ediyorum inşallah aldıklarımı beğenirsiniz fikirleriniz benimiçin çok önemli
işte benim cicilerimm
tepsilerimm ve mutfak ürünlerim
bunlarda kanca evlerimin devamı
cupcake kupalarımm cupcake kutularımm ve migros demliğimm
ıvır zıvırlarım bir bunlar eksikti zaten
kolalarımın gazı kaçmasın diye kapaklar
yemeklerimi saklamak için hava geçirmez silikon kapaklar
evimde klasik telefon kullanacağım için telefon kablo düzenleyici (aman Allah'ım bu olmasa ne yapardım )
patatese dokunamadığım için bunu ne zamandır düşünüyordum valla
avuç içi hortum balkonlarımı yıkayacağımm arkadaşım kullanıyor çok memnun çok pratik olduğunu söyledi ona kanıp aldım bakalım nasıl gelecek benimki
askılarımm
minik çiçek mumluklarımm
sıvıyağ pompası ayy ne kadar saçma şeyler almışım şimdi farkettim
ferforjelerim ve diğer ev aksesuarlarım
telefonummmm
aksesuarlarım
English Home Ashley Serisi
English Home yatak örtülerimm
English Home nevresim takımlarım
Karaca Home firuze pamuk saten nevresim takımım ,Karaca Home Alissa nevresim takımım , Karaca Home love battaniyeli nevresim takımım ,Karaca Home petra pembe dört mevsim setim, Karaca Home surya yeşil dört mevsim setim
city in bad istanbul ve paris nevresim takımım
bornoz takımım ve havlularımm
anneciğimin kermesten aldığı liflerimm ve madame coco havlu terliklerim
Eki Görüntüle 704284 Eki Görüntüle 704285
Kuzu&Böcek koleksiyonum
minik dikiş makinemm
evet canim ya masallah size insallah en yakin zamanda sorunsuz hallolur herseyiniz insallah bizde o zamanlara gelelimde varsin gideri olsun böceğim askerden bi gelse gerisi corap söküğü gobi gelcek ama ooff hergun safak tablomdan bir gn daha eksiliyor ama ne zormus bu asker yolu beklemek uyuyorum uyaniyorum yine yok yine yokO zaman sadece ben değilmişim bu ruh hastası
Biz bide ev tadilatı ile uğraşıcaz bikaç aya kadar o başlicak artık o yapı market senin bu yapı market benim dolaş dur
Şaka bi yana da baya bi gideri oluyomuş bu ufak tefek şeylerin
tatlim inan ayni benim kardesim gibi oda biktim senin ceyiz muhabbetinden diyo bu topikte olmasa ne yapcam bilmiyorum yani bende gidip gidip aciyorum kolileri kargolarin biri geliyo biri gidiyo balkonum tika basa dolddu gozum hala ceyiz alisverisinde aldigim ufacik biseyle bile kendimi hayallerin icinde buluyorum gecen gelin damat kasiklarim var ya kanca ev den onlar elime gecti uzun uzun hayaller kurdum kiz bocegimle evlenmisizde dondurma yiyormusuzo hastalık bende de var kuzuuuu ben de ikide bir çeyizlerime bakıp bakıp geri kapatıyom çok mutlu oluyorum her baktığımda kafamda planlar yapıyorum kardeşimde gülüp gülüp hııı görende kamyon kapıya dayandı gelin olacan sanıyor diye dalga geçiyor hayali ble güzel bu çeyizciklerin
insallah canim ya sen ne guzel evlenmissin masallaho hastalık bende de var kuzuuuu ben de ikide bir çeyizlerime bakıp bakıp geri kapatıyom çok mutlu oluyorum her baktığımda kafamda planlar yapıyorum kardeşimde gülüp gülüp hııı görende kamyon kapıya dayandı gelin olacan sanıyor diye dalga geçiyor hayali ble güzel bu çeyizciklerin[/QUOT
inşallah en kısa zamanda ceyizinizi güle güle kullanırsınız
maşallah hepsi birbirinden güzel çiçekli böcekli özellikle sıcak su torbasının kesesine bayıldım.. yanlız keşke mutfak elektrikli aletleri renkli alsaymışınız... daha da güzel olurdu ... güle güle kullanın...
canim tesekkur ederim begenmene sevindim sicak su torbam mudodan belki almak istersin fiyatiji hatirlayamadim simdi elektrikli aletleri aslinda bende renkli istiyodum ama ben biraz takintiliyim hepsi ayni renk olcak diye malum hepside ayni renk hulunmuyor bide philipse ve brauna guveniyorum kucuk ev aletlerinde o yuzden tercih etmedim bir diger konuda diger renklerde zamanla bozulmalar oluyor beyazlar mutlaka sarariyor falan o yuzden riske atmak istemedim en dayaniklisi siyah diye dusunuyorum renklilerde guzel gozukuyor ama yinede kullanis acisindan degerlendirdim ben insallah pisman olmam
evet yeni başladım aslında böceğim askerde olduğu için meşgale arıyorumda denebilir inşallah canım benim teşekkür ederim güzel dileklerin için sanada Allah çok mutlu bir hayat versin inşallahevet mantıklı düşünmüşsün ev aletleri konusunda gerçekten braun çok başarılı birde şunu merak ettim dikiş dikmeyi seviyorsunuz sanırım saglıkla güle güle kullanın gercekten degerinizi bilen bir insanla
hepsi birbirinden güzel aşkla kullanmak nasip olsun canım
evet yeni başladım aslında böceğim askerde olduğu için meşgale arıyorumda denebilir inşallah canım benim teşekkür ederim güzel dileklerin için sanada Allah çok mutlu bir hayat versin inşallah
çok teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun
tatlım çok teşekkür ederim begemene sevindim hemen herşey tamam ama yaşım küçük daha 21 yaşındayım bileğinde askerde bi gelsin hayırlısıyla kendisini koparması biraz bide Allah nasip ederse ev almak istiyoruz inşallah herşey güzel olur sorunsuz evleniriz aslında bende iple çekiyorum o günleri ama bekliyorumama bunlaar çoook tatLııı
evini hayal bile edemiyorum nekadar tatLı olacak kimbilir(kısmetse evlenince birde yerleşmiş halini görebilirsek iyi olur)
inşaLLah aşkLada kuLLanın canım..daha var ama madem herşey hazır demekki erken olma ihtimali var
ben senin yerinde olsam,bunlarda hazır olsa hemen şu saniye kaçarım dayanamam
güle güle kullanın canım inşallah.. (telefona bayıldım)
yok kuzuuuuuuuuuuu ne evlenmesi benim daha ortada hiiiiiç bişe yokkkk:18: