Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

tuğçe sen bu gidişle tüm çeyizi bu yaz bitirirsin:KK1::KK1:aşkla sevgiyle kullan canım benim hepside mis misss runnerlerini ne kadara aldın canım

Tuğçe cim hepsi birbirinden güzel ya yerim ben bunları güle güle kullan bende runner ve peçetelik istiyorum ama peçetelerin açık pembesini beğendim napıcağımı bilemedim pembiş bir salonum olcağını sanmıyorum :KK55:

Canımmm gene ne kadar güzel şeyler almışsın :nazar:
Bakmaya doyamıyor insan :KK16:
O fiyonk ne kadar tatlı öylee :)))
İnşallah herbirşeyini mutlulukla kullanmak nasip olsun canımm:KK16:

Canımmm gene ne kadar güzel şeyler almışsın :nazar:
Bakmaya doyamıyor insan :KK16:
O fiyonk ne kadar tatlı öylee :)))
İnşallah herbirşeyini mutlulukla kullanmak nasip olsun canımm:KK16:

tesekkur ederim canim sen havlunu degistircektin aldinmi bohcani :)

ayy daha ne olsun:KK1: bütün english homu toplamışsın valla bak bak bitmedi:) zaten bitsin de istemedim çok güzel şeyler almışsın canım hepsi birbirinden güzel güle güle kullan:nazar:
tesekkur ederim aysegulcum :KK16: :KK16: english homa ugrayinca elim bos cikamiyorum ya bagimlilik yapti :KK1::KK9::KK9:
vuhuuuuu :KK16: hepsi çok güzel görünüyor tatlım güle güle kullan :21:
tesekkur ederimm tatlimm :KK16: :KK16: begenmene sevindim :KK69:
Tugcemm hepsi çok güzel doldurmussun yine :KK16::KK1: şimdide nevresim bitti sanırım mutfak önlügü vs merakın tuttu 3 takımın oldu dimi :KK1::KK76: hepsini güle güle kullan :KK16:
edosum tesekkur ederim canim benim :KK16: evet aimdide mutfaga takmis durumdayim ama baska almam yeter bukadar aklimdaydi yedeklemek zaten iyi oldu :KK1: :KK9: 3 takik oldu farketmeden :KK52:
tuğçe sen bu gidişle tüm çeyizi bu yaz bitirirsin:KK1::KK1:aşkla sevgiyle kullan canım benim hepside mis misss runnerlerini ne kadara aldın canım
canim cok tesekkur ederimm :KK16: evet planlarimda bu kis bitene kadar herseyimi almak aslinda ama bakalim hayirlisiyla tamamlayacagim insallah :KK16: tatlim tek fiyatibi bilmiyorun ama %25 indirim.vardi oyle aldim internet sitesine bi bak istrrsen
Tuğçe cim hepsi birbirinden güzel ya yerim ben bunları güle güle kullan bende runner ve peçetelik istiyorum ama peçetelerin açık pembesini beğendim napıcağımı bilemedim pembiş bir salonum olcağını sanmıyorum :KK55:
tatlim tesekkur ederim :KK16:bende pembe vardi ashley serisi o yuzden bunlardan aldim ama sende indirimdeyken alabilirsin bence cok guzeldi onlarda :KK16:

tesekkur ederim aysegulcum :KK16: :KK16: english homa ugrayinca elim bos cikamiyorum ya bagimlilik yapti :KK1::KK9::KK9:

tesekkur ederimm tatlimm :KK16: :KK16: begenmene sevindim :KK69:

edosum tesekkur ederim canim benim :KK16: evet aimdide mutfaga takmis durumdayim ama baska almam yeter bukadar aklimdaydi yedeklemek zaten iyi oldu :KK1: :KK9: 3 takik oldu farketmeden :KK52:

canim cok tesekkur ederimm :KK16: evet planlarimda bu kis bitene kadar herseyimi almak aslinda ama bakalim hayirlisiyla tamamlayacagim insallah :KK16: tatlim tek fiyatibi bilmiyorun ama %25 indirim.vardi oyle aldim internet sitesine bi bak istrrsen

tatlim tesekkur ederim :KK16:bende pembe vardi ashley serisi o yuzden bunlardan aldim ama sende indirimdeyken alabilirsin bence cok guzeldi onlarda :KK16:

canım ben alim diyene kadar bitmiş ya off moralim bozuldu :KK25:

Tuğçenin aşkla aldığı bizimde aşkla baktığımız çeyizler diye başlığı değiştirmek lazım gerçekten bayılıyorum aldıklarına canım aşkla aldıklarını aşkla kullan inşallah :KK16::KK16::KK16:

Tuğçenin aşkla aldığı bizimde aşkla baktığımız çeyizler diye başlığı değiştirmek lazım gerçekten bayılıyorum aldıklarına canım aşkla aldıklarını aşkla kullan inşallah :KK16::KK16::KK16:

ayy bebegim ya okadar mutlu oluyorumki siz begenince cok tesekkur ederim :KK16:

canım englısh home ciciler çok ama çok güzel kurdeleli peçeteliği internet satışındanmı aldın nereden aldın canım

şimdi kızlaar english home patlaması yaşadımben ya oraya girince kendimi kaybediyorum :KK1: :KK9: taksitle verseler magazayı alcam galiba :!: :KK9: yine yine yeni ciciler aldımm ben çok çookk beğendim alırken inşallah sizde beğenirsiniz :KK16:
önce loella mutfak serisiyle başlıyorumm :KK16: önlüğüm-eldivenim-tutacağım-runnerim-amerikan servisim(resmini çift taraflı çektim diğer yüzüde hoşuma gitti)-kurulama bezlerim-çaydanlık kılıfım-ekmek sepetim-ekmek torbam-poşet torbam ve kırlentim Eki Görüntüle 717337 Eki Görüntüle 717338 Eki Görüntüle 717339 Eki Görüntüle 717340 Eki Görüntüle 717344 Eki Görüntüle 717345 Eki Görüntüle 717346 Eki Görüntüle 717347 Eki Görüntüle 717348 Eki Görüntüle 717357
yine Rina mutfak setim bunu tam set almadım:KK16: önlüğüm-eldivenim-tutacağım-kurulama bezlerim((bunu fotograflayamadım kızlar deseni amerikan servis ve peçetelerinin karışımı bişey) ve amerikan servisim
Eki Görüntüle 717366 Eki Görüntüle 717367
salonuma aldıgım 2 adet runnerim (biri masa üzerine diğeri dresuarın üzerine)-1 adet yuvarlak örtüm (orta sehpa üzerine ve 8 adet bardak altlığım :KK16:

ve s0n 0larak aksesuarlarım:KK16: english home siparişimle beraber hediye gelen bereket kuşum-çiçek şeklinde iğneliğim-takı mankenim-12 adet tül fiyonk peçeteliğim ve kapı önü paspasım(unu mutfak balkonumda kullanacağım) :KK16:
Eki Görüntüle 717381 Eki Görüntüle 717382 Eki Görüntüle 717380
bunu unutmuşumm canım kırlentimm migrostan 6.95 tl ye aldım :KK16::KK16:

işte bukadar kızlarr :KK16::KK52:
kzm napmışsın sen yaa muhteşemler :KK16:

canım englısh home ciciler çok ama çok güzel kurdeleli peçeteliği internet satışındanmı aldın nereden aldın canım
teşekkürler tatlım :KK16: kurdaleliyi direk mağazadan aldım tatlım internet sitesinde yok sorarsan magazaya verirler herhalde :KK16:
kzm napmışsın sen yaa muhteşemler :KK16:

teşekkür ederim bebeğim :KK16: evet ya kendimi kaybettim biraz :KK1: :KK9:

işte yeni cicilerim kızlar Englısh home sağolsun rosabel pikem ve yastık kılıflarım 25 tl hediye çekimle aldım :KK16: $2fe140ad-5505-4418-a5d5-e71de6eae5d4.jpg $64891efe-ce38-44fd-81b0-36364062bd7f.jpg

X