Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmm gene ne kadar güzel şeyler almışsın
Bakmaya doyamıyor insan
O fiyonk ne kadar tatlı öylee :)))
İnşallah herbirşeyini mutlulukla kullanmak nasip olsun canımm
tesekkur ederim canim sen havlunu degistircektin aldinmi bohcani :)
tesekkur ederim aysegulcum english homa ugrayinca elim bos cikamiyorum ya bagimlilik yaptiayy daha ne olsun bütün english homu toplamışsın valla bak bak bitmedi:) zaten bitsin de istemedim çok güzel şeyler almışsın canım hepsi birbirinden güzel güle güle kullan
tesekkur ederimm tatlimm begenmene sevindimvuhuuuuu hepsi çok güzel görünüyor tatlım güle güle kullan
edosum tesekkur ederim canim benim evet aimdide mutfaga takmis durumdayim ama baska almam yeter bukadar aklimdaydi yedeklemek zaten iyi oldu 3 takik oldu farketmedenTugcemm hepsi çok güzel doldurmussun yine şimdide nevresim bitti sanırım mutfak önlügü vs merakın tuttu 3 takımın oldu dimi hepsini güle güle kullan
canim cok tesekkur ederimm evet planlarimda bu kis bitene kadar herseyimi almak aslinda ama bakalim hayirlisiyla tamamlayacagim insallah tatlim tek fiyatibi bilmiyorun ama %25 indirim.vardi oyle aldim internet sitesine bi bak istrrsentuğçe sen bu gidişle tüm çeyizi bu yaz bitirirsinaşkla sevgiyle kullan canım benim hepside mis misss runnerlerini ne kadara aldın canım
tatlim tesekkur ederim bende pembe vardi ashley serisi o yuzden bunlardan aldim ama sende indirimdeyken alabilirsin bence cok guzeldi onlardaTuğçe cim hepsi birbirinden güzel ya yerim ben bunları güle güle kullan bende runner ve peçetelik istiyorum ama peçetelerin açık pembesini beğendim napıcağımı bilemedim pembiş bir salonum olcağını sanmıyorum
tesekkur ederim aysegulcum english homa ugrayinca elim bos cikamiyorum ya bagimlilik yapti
tesekkur ederimm tatlimm begenmene sevindim
edosum tesekkur ederim canim benim evet aimdide mutfaga takmis durumdayim ama baska almam yeter bukadar aklimdaydi yedeklemek zaten iyi oldu 3 takik oldu farketmeden
canim cok tesekkur ederimm evet planlarimda bu kis bitene kadar herseyimi almak aslinda ama bakalim hayirlisiyla tamamlayacagim insallah tatlim tek fiyatibi bilmiyorun ama %25 indirim.vardi oyle aldim internet sitesine bi bak istrrsen
tatlim tesekkur ederim bende pembe vardi ashley serisi o yuzden bunlardan aldim ama sende indirimdeyken alabilirsin bence cok guzeldi onlarda
Canım okul dönüşü yorgun gittim, mağaza kalabalıktı havluyu iade ettim ama bohça için sonra tekrar gideceğim
anladim tatlim alinca cek resmini hemencikk
canım ben alim diyene kadar bitmiş ya off moralim bozuldu
canım ben hatları karıştırdım o duruyo zaten bitmezse alıcam bundan pike takımı bitti ona üzülüyorum bencanim istersen internetten benim aldigim sete bak ben cok begenerek almistim hem model olarak benziyor ona
English Home Ev Tesktil Ürünleri | İNDİRİM | Mutfak
Tuğçenin aşkla aldığı bizimde aşkla baktığımız çeyizler diye başlığı değiştirmek lazım gerçekten bayılıyorum aldıklarına canım aşkla aldıklarını aşkla kullan inşallah
ayy bebegim ya okadar mutlu oluyorumki siz begenince cok tesekkur ederim
maşallah diyelim de nazar değmesin canım
kzm napmışsın sen yaa muhteşemlerşimdi kızlaar english home patlaması yaşadımben ya oraya girince kendimi kaybediyorum taksitle verseler magazayı alcam galiba :!: yine yine yeni ciciler aldımm ben çok çookk beğendim alırken inşallah sizde beğenirsiniz
önce loella mutfak serisiyle başlıyorumm önlüğüm-eldivenim-tutacağım-runnerim-amerikan servisim(resmini çift taraflı çektim diğer yüzüde hoşuma gitti)-kurulama bezlerim-çaydanlık kılıfım-ekmek sepetim-ekmek torbam-poşet torbam ve kırlentim Eki Görüntüle 717337 Eki Görüntüle 717338 Eki Görüntüle 717339 Eki Görüntüle 717340 Eki Görüntüle 717344 Eki Görüntüle 717345 Eki Görüntüle 717346 Eki Görüntüle 717347 Eki Görüntüle 717348 Eki Görüntüle 717357
yine Rina mutfak setim bunu tam set almadım önlüğüm-eldivenim-tutacağım-kurulama bezlerim((bunu fotograflayamadım kızlar deseni amerikan servis ve peçetelerinin karışımı bişey) ve amerikan servisim
Eki Görüntüle 717366 Eki Görüntüle 717367
salonuma aldıgım 2 adet runnerim (biri masa üzerine diğeri dresuarın üzerine)-1 adet yuvarlak örtüm (orta sehpa üzerine ve 8 adet bardak altlığım
ve s0n 0larak aksesuarlarım english home siparişimle beraber hediye gelen bereket kuşum-çiçek şeklinde iğneliğim-takı mankenim-12 adet tül fiyonk peçeteliğim ve kapı önü paspasım(unu mutfak balkonumda kullanacağım)
Eki Görüntüle 717381 Eki Görüntüle 717382 Eki Görüntüle 717380
bunu unutmuşumm canım kırlentimm migrostan 6.95 tl ye aldım
işte bukadar kızlarr
teşekkürler tatlım kurdaleliyi direk mağazadan aldım tatlım internet sitesinde yok sorarsan magazaya verirler herhaldecanım englısh home ciciler çok ama çok güzel kurdeleli peçeteliği internet satışındanmı aldın nereden aldın canım
kzm napmışsın sen yaa muhteşemler
işte yeni cicilerim kızlar Englısh home sağolsun rosabel pikem ve yastık kılıflarım 25 tl hediye çekimle aldım Eki Görüntüle 724808 Eki Görüntüle 724809