evet canim gule.gule kullanalimmm aakla dolu gunlerdeecanım dün yorum yazmadın senin yatak örtülerini görünce bende kayış koptu hemen bende aldım ilham kaynağımsın yani bir nevigüle güle aşkla kullanalım inş
tesekkurler edacimm begenmene sevindimGelmem mipastalarrr he
Aysegül ve Tugce canlarım yatak örtülerinize bayıldımmm hatta güllü şeyleri cok sevmedigim halde gidip alasım geldii
insallah guzel olurlar canim yaÇok güzel şeyler çıkacak ben eminimm
Alması gerçekten çeyizler için çok heyecanlı zevkli tarifsiz birşey :)
Hayallerle alınıyor herşey ...
süperlerr canım ya bende alıcagım bugun ama anneler gunu dıye anneme kendımede alırım bıgun bısey olmaz
Tugce az önce şöyle bir ceyizleri gezeyim dedim. Yorum yapmadan gecemedim. İlk sayfana baktım nerde gerekli sey hepsini almıssın mşlhhortum çekicek vs vs aklıma gelmezdi valla . El feneri bile ayrıca o pecetelerin sonu ne zaman gelicek diye düşünerek ilerledim. Bi an bitincede ayrılmak cok zor oldu bir burukluk oldu içimde , öyle bakmaya cok almıstım
şaka bir yana cok şirin cok güzel bir ceyiz cok beğendim. Özellikle tepsiler nevresimler , yatak örtüleri, ve gecen dediğim gibi telefon ve cerceveler. Umarım huzurla, mutlulukla kullanırsın. Tekrardan hepsi hayırlı olsun :) güle güle kullan.
oyy canımm teşekkür ederimmCanım annemle baktık ceyizlerine hepsi cok güzel annem en cok tuzluklarını begendi hatta bayıldı
canım bir sürü şey almışsın hepsi birbirinden güzel güle güle kullan
oyy canımm teşekkür ederimmsanada alırım kız annenin ellerinden öpüyorum çokk
teşekkür ederim tatlımm
oy canım benim sagolgelince söylerim bol ceyizli kız ellerinden öpüyormus diye adını bol ceyizli koyduk
tuğçe yeni cicilerini aşkla kullan canım benim hepside mis mis en en en çok yemek takımına bittim bayıldım benim olsa kullanmaya kıyamam hepside çok güzel
tuğce ya bn bayılıyom senin çeyizlere bakmya güle güle kullan hepsi muhteşem
2015'e kadar sizin ev çeyizlerle dolup taşar maşallah valla :) fazla detaycısın sanırım :) şimdiden telefon kablosu düzenleyici falan :)
Tam annemin kızı olmalıymışsın valla benim hiç alakam yoktu çeyizle falan annem aldı hepsini.İlgilen bak beğendiğini al diye yalvarırdı resmen :) Bi tek evdeki temel eşyaları ben gittim beğendim aldım :)evet canim biraz detayciyim galiba bende nasil oluyo bilmiyorum ama suda lazim budablazim derken bi bakiyorum herseyi almisim bide aliskanlik yapti bende ceyiz almadan duramiyorum ya
kiz benim annemde ne bunlar boyle ne kadar gereksiz sey varsa aldin diyorTam annemin kızı olmalıymışsın valla benim hiç alakam yoktu çeyizle falan annem aldı hepsini.İlgilen bak beğendiğini al diye yalvarırdı resmen :) Bi tek evdeki temel eşyaları ben gittim beğendim aldım :)
Canım ya neler almışsın gene.
Senin çeyizlerine yeni aldıklarına inan bakarken zevk alıyorum.
Yemek Takımın ayrı bir güzel... Bende böyle renkli olsun istiyorum.
Ben çay takımı istemiyordum seninki gerçekten çok güzelmiş.Ayıp olmazsa, Ne kadara aldın cnm?
İyiki topik açmışsın hem herkese faydalı oluyorsun.
Güzel günlerde kullan güzel eşyalarını canım
kiz benim annemde ne bunlar boyle ne kadar gereksiz sey varsa aldin diyorne guzel seninki ilgiliymis iste
canimm benim perimmtesekkur ederim tatlim canim cay takimim karacanin fiyat 200 civari tam bilmiyorum canim yeni cikmis daha cok begendim hele bide cay kasiklarina bittim cok degisik benim vardi onu verip bunu aldigim icin tam fiyatini bilmiyorum senin icin sorarim birdaha gittigimde haber veririm sana yemek takimimi.bende cok aradim hicbiryerde icime sinen bi takim bulamadim en sonunda bunu buldum cok hosuma gitti aliverdim siz begendiginiz zaman benim daha bi icime siniyo aldiklarim iyiki varsiniz kizlar sizede fikir olabiliyorsam ne mutlu bana