ayy canım ya benimde öyle olmuştu bu topiklerden birinde görmüştüm şimdi hatırlamıyorum kimde olduğunu ama sonradan bende almaya başladım şimdi deli gibi peçete alıyorumsanta marka olanları bimden alıytoruz canım tanesi 2.10 çok daha güzel modeller oluyormuş kızlar söylemişti bende yeni başladım bimden almaya başka yerlerdeki modellerin hepsini aldımda
:)) bekleyin az kaldı çok yakında yetişicem size heheh sağol canım artık bim den çıkmam
Battın kuzum sen bu araama maşallah canım valla bitti neredeyse ceyiz ne eksik kaldı ki :44:
herşeyine bittim ya çok güzel güle güle kullan inşallah nereden aldın bunları yahu
Tuğcecim tlfona bitdim ya nerden aldın bnde istiyorummm
Güle güle kullan canımmkizlar sakaryadayim ben burda kucuk bi bujiteri tarzi biyer acildi yeni ordan aldim daha cok sey vardida cok aştim kendimi diye alamadiminternette cok aradim ben bunu 169 tl dediler obur resimdekine cok istemiatim Allah karsima cikardi
teşekkür ederim tatlım istersen alıp yollarım sana bulamazsanGüle güle kullan canımm
Canım gene harika şeyler almışsın mutlulukla kullan inşallah.
Telefonun çok tatlı :)
Ama benim favorilerim çerçevelerin oldu.
Uyumları ve modelleri çok hoş, çok şık.
Güzel günlerde kullan canım.
tamam anlaştık bitanesiiiiiiiiiinteşekkür ederim tatlım istersen alıp yollarım sana bulamazsan
yok bebeğim diğerlerinin borçlarını bitirdim rahatladım biraz pek bişey kalmadı büyük olaak elektrikli süpürgem ve ütüm kaldı onun dışında bitane çift kişilik şişme yatak alcam bide ıvırzıvırlar var işte bıçak seti vs alıncak günlük bulaşık kapları kesme tahtaları vs aklıma geldikçe gördükçe tamamlanır onlar heralde bilmiyorumki ütümü ve süpürgemi son senemi alsam acaba diyorum karar veremedim ya sürekli yeni modeller çıkıyo onlarda ve her modele değişik özellikler ekleniyo napsamki ya bide edoş günlük yemek takıımın bir kaç resmi topic acmıstım ya karar veremiyorum diye orda ekli bakarmısın nasıl diye
insallah cani onlar kalain biraz ama belkide ani bi karar verip alabilirimBencede canım seneye al en azından anneler gününde alırsın indirim olur belbi oncekiki..Maşallah canım borclarını bitirmen cok güzel
Dedigin gibi artık onlarıda alırsın yavas yavas tamamdır
Avuc içi hortumun bile var daha ne olsun
Valla canım cok güzel hemde tam istedigin renkte hayırlı olsun..evdeki resimlerinide bekliyorum ayrıca bu sekilde 2 kahvaltı takımında oldu
Bencede canım seneye al en azından anneler gününde alırsın indirim olur belki..Maşallah canım borclarını bitirmen cok güzel
Dedigin gibi artık onlarıda alırsın yavas yavas tamamdır
Avuc içi hortumun bile var daha ne olsun
Valla canım cok güzel hemde tam istedigin renkte hayırlı olsun..evdeki resimlerinide bekliyorum ayrıca bu sekilde 2 kahvaltı takımında oldu
insallah cani onlar kalain biraz ama belkide ani bi karar verip alabilirimevet kiz avuc ici hortumum.bile vaarr oleeyy edosum evet tam istedigim gibi buldum ya cok mutlu oldum yarin gelecekler insallah cekip koyacagim hemen resimlerini
bu arada yeni telefonumu ve ceecevelerimi gordunmubi onceki sayfada ekledim
AVUÇİÇİ HORTUMU ney ki.....arkadaşlar....?