ayy evet canım ya aynen gözüme batmasın diye kandırdım kendimi dediğin gibikendini kandırma metodlarından bu da dimi:) şunu almıycam zaten şunu alıyım ben
teşekkür ederim tatlımmİkisinede bayıldım çok güzeller güle güle kullan
Tatlım bitanem ben yokken ne güzel ciciler almışsın sen
Herbirine ayrı ayrı aşık oldum, yatak örtülerin ayrı şahane, çerçevelerin ayrı, telefonun apayrı
Hepsini aşkla mutlulukla kullan tuğçem,
Bana dua et, inşallah ben gerçek aşkı, sevgiyi bana yaşatacak, iki cihanda eşim olacak insanı tez zamanda bulurum
ayşegülcüm teşekkür ederim tatlımmcanım yeni cicilerin çok şeker telefonun çerçevelerin hepsi harikanazar değmesin:) güle güle kullan
teşekkür ederim anımTelefon ve çerçeveler harika :)) güle güle kullan canım :)
teşekkür ederim bebeğimmEvet evet canım gördümhepsi cok güzel valla ve gercekten telefon uyguna almıssın evine gelip görsem çok pahalıdır diye düşünürüm
kansum teşekkürler tatlımtuğçe çerçevelerine bayıldım özellikle pembeli beyazlı olan hepside çok şık aşkla kullan canım bayıldım bayıldım
ayy evet canım ya aynen gözüme batmasın diye kandırdım kendimi dediğin gibi
teşekkür ederim tatlımm
ayy özlemim nerelerdesin sen ya hiç konuşamıyoruzteşekkür ederim canım benim
ayy bitanemm inşallah en kısa zamana seni çok çok çooookk mutlu edecek prensi bulursunçeyiz zaten hazır bize bitek düğün yapmak kalır
Evet canım görüşemiyoruz maalesef
İnternetimin kotası dolmuştu evden giremedim bir süre, iş yerinde de çok yoğunum bu ara, vakit bulamadım
Amin tuğçem, inşallah tez zamanda hayırlı güzel haberler vermek nasip olur
neler yapıyosun nasılsın atlattınmı bakalım birsürü ciciler almşısınferforjelerine bayıldım benimde aklımda onlar indirim bekliyorum ilk indirimde toplayacağım hepsini
neeeeee sözlendimiiiiiatlattım canım atlattım, atlatılmıycak birşey yok ki
beyfendi geçen hafta sözlendi bile,
hayat kaldığımız yerden devam ediyor tuğçem
ferforjelerin hepsini ben de alıcam, kafaya koydum ama indirime girer mi, girse de kalır mı sorunsallarından dolayı maaşım yatınca azar azar almak gibi bir düşünce içeriisndeyim kuzucum
neeeeee sözlendimiiiiikiminle ne çabuk ne acelesi varmış demekki birisi varmış o yüzden bititrmiş
ayy canımm teşekkür ederim iyi dileklerin içinCanımmm gene harika şeyler almışsın.
Yatak örtülerin gerçekten çok şık. Mutlulukla sereceğin günler gelsin İnşallah.
Bu gidişle biz seni 2014 gelini yaparız Almadığın bir oda takımıyla Beyaz eşyaların kaldı heralde
hayır bitanem ben ayrılmıştım zaten,
onun ailesinin zihin yapısı farklıydı biraz, beni de zor kabullenmişlerdi,
beyfendi ailesinin ağzına çok bakardı zaten, benden ayrıldıktan sonra görücü usulü biriyle görüştürmüşler, onunla sözlendi
ayy canımm teşekkür ederim iyi dileklerin içinlistem bayağı azaldı pek bişey kalmadı gibi ütüm ve elektrikli süpürgem kaldı onları son sene alacağım modeller değişiyor diye onun haricinde 2 tane misafirlerim için 4 mevsim set, masa örtüleri (bunları kendim dikeceğim) ve mutfak ıvır zıvırları banyo paspasları ve banyo seti kaldı onlarda en son alınır zaten evim belli olunca başkada bişiycikler yokk ama 2014 zor bebeğim ya 2015 olacak kesin tabi Allah nasip ederse
yok tatlım senin ayrıldığını biliyorumda hani gelmeyi falan kabul etmiyodu bişey demiydu ya ailesine bende dedim acaba başka biri olduğu içinmi ama valla saflığındanmış kendisi kaybetti mutlu olamayacak ömrü boyunca iyi oldu ona biz sana daha yakışıklı ve daha iyii daha çok seven bi sevgili bulacağıızz inşallah
amin bitanem inşallah Rabbim bana ve bekar tüm müslüman kardeşlerime helal süt emmiş,ahlaklı dürüst, kalbi sevgiyle dolu hayırlı eşler bulmayı nasip eder
şuan uzak gelse de inşallah bir gün eski aşk ve şevkimle çeyiz alışverişi yaptığm günler geri gelir
ayy canımm teşekkür ederim iyi dileklerin içinlistem bayağı azaldı pek bişey kalmadı gibi ütüm ve elektrikli süpürgem kaldı onları son sene alacağım modeller değişiyor diye onun haricinde 2 tane misafirlerim için 4 mevsim set, masa örtüleri (bunları kendim dikeceğim) ve mutfak ıvır zıvırları banyo paspasları ve banyo seti kaldı onlarda en son alınır zaten evim belli olunca başkada bişiycikler yokk ama 2014 zor bebeğim ya 2015 olacak kesin tabi Allah nasip ederse
Canım herşeyin hayırlısı tabi.
Sıkıştırmaye gerek yok. Herşey zamanında güzel güzel olur diymi
Süpürge için şunu diyebilirim canım;
Philips en iyi marka benim için süpürgede ve modelleri 2 3 senedir hatta 4-5 senedir olan modeller piyasada.
İstersen bu kışa doğruda alabilirsin. Yada istediğin gibi seneye falan :)
Hoş süpürgeyi bazen beyaz eşyalaarın yanına hediyede verebiliyorlarmış :)
Ohh ohh masa örtüleri falan hamaratsın bakıyorum :)
Banyo bencede en son canım.
Hayırlısı olsun canım benim
ayşegülcüm teşekkür ederim tatlımm
teşekkür ederim anım
teşekkür ederim bebeğimmbeğenmene çok sevindimm gelirsin tatlım evime misafir ederim seni pastalar yaparım sana
kansum teşekkürler tatlım
canım dün yorum yazmadın senin yatak örtülerini görünce bende kayış koptu hemen bende aldım ilham kaynağımsın yani bir nevigüle güle aşkla kullanalım inş
evet canim bu borclarimi bitirince dusunebilirim ama biraz dinlenmek niyetindeyim ufak tefek biseyler alirim alirsam bitti gibi cunku ama uzuluyorum bittigi icincok heycanli gidiyodu philios benimde aklimda bakalim canim slmdilik dursun. hamarat degilim kizz kucuk dikis makinasi aldim ya yeni annem.ogretiyor cok seviyorum ben biseylerle ugrasmayi ne cikcak ortaya bilemiyorum