Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

Canımm :KK16: Çok sağolasın. Bende 250 civarı gibi genelde Karacanın modelleri ondan sordum, cevapladığın için sağolasın canım benim.
Kaşıkları ve bardakları benim çok dikkatimi çekti canım çok güzel gerçekten :KK16:
Yemek takımım grili olduğundan günlüğümde renkli olsun istiyorum :)
Fikir veriyorsun vermez misin canım benim :KK16:
Mutlulukla kullan hepsini İnşallah :KK16:
ne demek tatlımm tam fiyatını öğrenince yazacağım sana:KK16: bencede günlük renkli al benimde misafirlik takımlarım düz beyaz bunu renkli aldım seninde öyle güzel olur :KK16:
ne güzel şeyler almışsın öylee... :KK16::KK16: her şey şahanee... güle güle kullan.. yemek takımın da bir ayrı güzel bu arada:nazar::nazar:
bir de ne çok peçete almışsınnn... bir peçete çılgınlığı var anlaşılan :KK52::KK52:
ama hepsi de çooook güzeelll...

ayy canımm teşekkür ederim :KK16: evet bi peçete çılgınlığıdır gidiyor burda kızlarla bi takıldık ama galibiyet özlemde şuan :KK52: 50 yi aşkın peçetesi var onun :KK52:

Kuzucum yine döktürmüşsün, güle güle kullan hepsiciğini :KK16:

Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.... Ben evliyim ama çeyiz topiklerine bayılıyorum... Sakıncası yoksa şu cıvıl cıvıl yemek takımınızın fiyatını öğrenebilir miyim?

güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.... Ben evliyim ama çeyiz topiklerine bayılıyorum... Sakıncası yoksa şu cıvıl cıvıl yemek takımınızın fiyatını öğrenebilir miyim?

teşekkür ederim canım :KK16:o aldığım kavanoz fanus servis kaseleri vs toplam 12 kişilik 400 tl

merhaba tuğçe. cookienin çeyizinde bahsettiğin organofosfat (yanlış yazmış olabilirim) olan kaplar nasıl bir şeydir?
bakır gibi satılanlar mı, bizde var bir sahan ve bir cezve:KK53:
görsel koyarsan çok sevinirim:18:

ben bu çeyizi nasıl görmemişim ki gördüğüm en kapsamlı ve güzel çeyizlerden hattaha karaca home ürünlerini nereden aldın canım bir siteden bahsetmişsiniz karaca home ürünleri satan site varsa banada sölermisin

birde mutfak aletlerinin hepside en kaliteli hatta phılıpsın airfryeri ne kadara aldın canım bende şu sıra nettenmi alsam mağazadanmı diye düşünceler içindeyim

ben bu çeyizi nasıl görmemişim ki gördüğüm en kapsamlı ve güzel çeyizlerden hattaha karaca home ürünlerini nereden aldın canım bir siteden bahsetmişsiniz karaca home ürünleri satan site varsa banada sölermisin

birde mutfak aletlerinin hepside en kaliteli hatta phılıpsın airfryeri ne kadara aldın canım bende şu sıra nettenmi alsam mağazadanmı diye düşünceler içindeyim

canim.ben alali 1 yil olcak tam hatirlamiyorum fiyatini 200 civari olmasi lazim 250 yi gecmez benim sana tavsiyem.tanidik kucuk bi dukkan bulursan ordan al hem garantilerini baslatmazlar evlenince baslatirsin benim herseyim oyle evlenince baslayacak garantileri. karaca home kendi sitesi var tatlim ama fiyatlar orda pahali mesela orda kac yaziyo bilmiyorum ben 4 mevsim setleri yine ayni dukkandan 95 e aldin sitede 130 yada 140 olmasi lazin

merhaba tuğçe. cookienin çeyizinde bahsettiğin organofosfat (yanlış yazmış olabilirim) olan kaplar nasıl bir şeydir?
bakır gibi satılanlar mı, bizde var bir sahan ve bir cezve:KK53:
görsel koyarsan çok sevinirim:18:

bunu yazmıştım :44::44::44:

bunu yazmıştım :44::44::44:

yok canim dogru organofosfat zehirlenmesi ben bizzat vakayi aldigim icin biliyorum iki hastamizida.kaybettik kurtarilmasi cok zor hastalar bilirsin bakirlar kalaylanip kullanilir ve o kalay zamanla gider ona bagli oldugunu soylemisti o zaman zehir danisma ama kalayli olsada garntisi yok ben korktum kullanmam asla kullanirsamda icine porselenle kullanirim tercih sizin valla ama bence kullanmayin milyonda 1 ihtimal bile olsa o ihtimalle karsilasmak cok aci bisey benim gittigim vakada kari koca yumurta yemisler bakir sahanda arkasindan bilinc kaybi asabiyet saldirganlik baslamis biz gittik olay yerindede asiri huzursuz saldirgan tutumluydular zaten 2 gun icinde ikiside olmus cok uzulmustum o zaman :KK50:

anladım canım,çok teşekkürler bilgiler için. Allah hayırlı ölüm nasip etsin hepimize.

kuzuuuuuu yeni aldığın cicilerin nerde hani eklememişsin :26::26:

X