ne demek tatlımm tam fiyatını öğrenince yazacağım sanaCanımmÇok sağolasın. Bende 250 civarı gibi genelde Karacanın modelleri ondan sordum, cevapladığın için sağolasın canım benim.
Kaşıkları ve bardakları benim çok dikkatimi çekti canım çok güzel gerçekten
Yemek takımım grili olduğundan günlüğümde renkli olsun istiyorum :)
Fikir veriyorsun vermez misin canım benim
Mutlulukla kullan hepsini İnşallah
ne güzel şeyler almışsın öylee...her şey şahanee... güle güle kullan.. yemek takımın da bir ayrı güzel bu arada
bir de ne çok peçete almışsınnn... bir peçete çılgınlığı var anlaşılan
ama hepsi de çooook güzeelll...
Amin tatlım inşallahayy canim benim cok mutlu oluyorum siz begenincebu arada bende senin ceyizlerini cok begeniyorum sende ask dolu yuvanda kullanirsin insallah
hepsi çok güzel çok şirin ağız tadıyla kullanın güzl ve sağlıklı günlerde.
Kuzucum yine döktürmüşsün, güle güle kullan hepsiciğini
güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.... Ben evliyim ama çeyiz topiklerine bayılıyorum... Sakıncası yoksa şu cıvıl cıvıl yemek takımınızın fiyatını öğrenebilir miyim?
tesekkur ederim bebegim durduramiyorum kiz kendimi ceyiz canavari oldum ben ya
ben bu çeyizi nasıl görmemişim ki gördüğüm en kapsamlı ve güzel çeyizlerden hattaha karaca home ürünlerini nereden aldın canım bir siteden bahsetmişsiniz karaca home ürünleri satan site varsa banada sölermisin
birde mutfak aletlerinin hepside en kaliteli hatta phılıpsın airfryeri ne kadara aldın canım bende şu sıra nettenmi alsam mağazadanmı diye düşünceler içindeyim
Ama niye bana cevap vermedin
merhaba tuğçe. cookienin çeyizinde bahsettiğin organofosfat (yanlış yazmış olabilirim) olan kaplar nasıl bir şeydir?
bakır gibi satılanlar mı, bizde var bir sahan ve bir cezve
görsel koyarsan çok sevinirim:18:
bunu yazmıştım :44::44::44:
anladım canım,çok teşekkürler bilgiler için. Allah hayırlı ölüm nasip etsin hepimize.