Tuğçemmİyi akşamlar canım.
Aamaa ben her senin topiğinde mesaj olunca hoplayarak geliyorum yaa
Gerçekten aldıklarını çok beğeniyorum canım.
Hergün senin topiğine giriyorum yeni mesaj alınca Tuğçe cim gene ne almış direkten.
Zevklerimiz çok uyuyor...
Yine aldıkların hem çok güzel hemde ince detay olarak atlanmayacak şeyler.
Binlerce kere Maşallah canım.Güzel günlerde hepsini mutlulukla kullanman nasip olsun
Bu arada canım tek birşey söylemek istiyorum(Sakın yanlış anlama) bu şekil rendelerde ben hep elimi kesiyorum yahu :26:
Bende var sanıyorum bir beceriksizlik. Ama bu huni tarzında kim kullansa aynısını söylüyor.
Çok şık görünümünün yanında; Hızlanırken çabuk elden kaydığı için.
Tek tavsiyem canım birde farklı türlü rende alman. Tabi almadıysan.
ayy bebegim tesekkur ederimm bende her aldigimi eklemeye calisiyorum cok mutlu oldum begenmene canim benimcanim niye yanlis anliym cok tesekkur ederim uyardigin icin bende bitane daha alayim bari bide nicer dicer plus gelecek bime ondan alacagim evde kullaniyoruz memnunuz onunda rendesi var oda hazneli ama bitane daha mi almaliyim korkmazinkileride begeniyorum celik onlardanmi alayim
ayy bebegim tesekkur ederimm bende her aldigimi eklemeye calisiyorum cok mutlu oldum begenmene canim benimcanim niye yanlis anliym cok tesekkur ederim uyardigin icin bende bitane daha alayim bari bide nicer dicer plus gelecek bime ondan alacagim evde kullaniyoruz memnunuz onunda rendesi var oda hazneli ama bitane daha mi almaliyim korkmazinkileride begeniyorum celik onlardanmi alayim
anladim canim tesekkur ederimmNicer Dicer Plus gerçekten güzel birleye benziyor. Bende istiyorum almayı.
Çelik olanlar sanki daha iyi gibi tatlım. Korkmazı bende çok beğeniyorum, düşündüklerim arasında.
tesekkur ederim canimdha şimdi gördüm ve hepsine hayretle baktım gercekten bunların hepsini aldın mı :) ben dha hiç bişeye başlamadığımı farkettim gercekten tebrik ederim sni
aysegulcum tesekkurler tatlimmcanım yeni cicilerin çok güzel güle güle kullan
özlemim tesekkur ederim canim benim begenmene sevindimtuğçem yeni cicilerini güle güle kullan canım benim ne tatlılar pembiş pembiş
yeni cicilerin hayırlı olsun canım
tesekkur ederim canimben biraz hizli aliyorum okadar seninde olur hemde daha guzelleri bu arada bunlarin hepsini 1 yıl icinde aldim
bende başlıcm ama hangisinden baslasam bilemedm bide ben genelde netten alısvers yapmayı seviyorum.aynı anda dha cok sey alablmek için bol taksitli bi yer bulmam lazım senn netten aldığın bi yer var mı canm :))
tatlim ben bir cok seyimi normal bi zuccaciyeden aldim normalde internette buldugum en ucuz fiyattan bile cok cok asagida fiyatlar biz indirim var zannedip aliyoruz ama onun haricinde zuccaciyelerde bulamayacaklarimi internetten aldim mesela kanca ev lerim kate aspenlerim ivir zivirlarim var aldigim simdiye kadar hepsiburada,bonvagon,altincicadde,dekoreko,markafoni,limango,trendyol,evim.net,madalion,morhipo hatirladiklarim bu kadar bu sitelerden hic hir problem yasamadim ama markafoninin ambalajlamasi cok iyi sayilmaz ben hic bi problem yasamadim ama yasayan arkadaslar olmus sans isi sanirim
olsun tatlım sağlam gelsinde geç gelsin moralini bozma markafoni evim.net altıncıcadde bonvagon gec gönderiyo bilgin olsunanladım canım çok sağol birçoğunu bilmiyodum bu sitelerin.markafoniden bende sipariş verdim 20 nisanda ama hala gelmedi böyle oluncada iştahı kaçıyo insanın.diğer siteleri incelıycm canım tek tek :)
teşekkürler canımgerçekten süperler :)
canım sen herşeyini almışsın sen ya ne kaldı geriye :) ama çok çok güzeller iyi günlerde aşkla kullan inşallah :)