Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

ayy canım ya benimde öyle olmuştu bu topiklerden birinde görmüştüm şimdi hatırlamıyorum kimde olduğunu ama sonradan bende almaya başladım şimdi deli gibi peçete alıyorum :KK1: santa marka olanları bimden alıytoruz canım tanesi 2.10 :KK1: çok daha güzel modeller oluyormuş kızlar söylemişti bende yeni başladım bimden almaya başka yerlerdeki modellerin hepsini aldımda :KK1: :KK9: :KK9:

:)) bekleyin az kaldı çok yakında yetişicem size heheh sağol canım artık bim den çıkmam :p

evet kızlaar yeni cicilerim geldiii :KK16: :KK16:
önce telefonumla başlamak istiyorum perşembe akşamı eve dönerken gördüm yükleyeceğim ilk resimdeki telefonu çookk beğendim direk içeri dalıpp fiyatını sordumm ve 169 tl dediler :KK47: :KK47: :KK50: fiyat çok geldi çıktım sonra cuma sabahı işe giderken tekrar geçtim dükkanın önünden camdan baktım iyice resmini çektim böceğime göstermek için gözümü kararttım internetten falan aradım her yerde fiyatlar aynı :KK47: :KK50:

ve sonra bugün çeyizcimde günlük yemek takımı ve süpürge bakarken çerçeveler gördüm kardeşimde abla seni biryere götüreceğim orda daha çok model var dedi almadan oraya gittik (yemek takımımı aldım daha eve gelmedi gelince resimleyeceğim kızlar) ve orda bu telefonu buldum 65 tl ye :KK1: :KK16: :KK16: hemen aldımm çokk mutlu oldum hemde daha güzelini almış oldumm :KK16:

ve yine oradan tanesini 15 tl ye aldığım çerçevelerim

büyük boy pembe çerçevemm 20 tl :!6: :KK16:

buda en büyük boy çoklu ve tabikii yine pembe çerçevemm 35 tl :KK16:

bu çerçeveyide dayıcığıma aldım 13 tl gemide bakıp bizi hatırlasın diye içinede beraber çektidiğimiz fotoğrafı koyacağımm :KK16:

bunuda a101den buldum canım uğurböceği magnet saatimm kuzu böcek koleksiyonumun yeni üyesi:KK16:

yeni peçetelerimmm biri yine uğurböcekli oyy ya böceğimi hatırlatıyo bana :KK16: :KK16:

ve uzun araştırmalarım sonucu aldığım dik süpürgem fakir darky normalde mordan nefret ederim ama koyu mor olunc gözüme sempatik geldi alıverdim fiyatı 100 tl aslında internetten daha ucuza alabiliyordum ama çeyizcimden aldım garantisini başlatmıyorlar evlenince başlatcam :KK16: özlemim sağolsun çok yardımcı oldu :KK16: :KK16:

Son düzenleme:
Battın kuzum sen bu ara :KK1: ama maşallah canım valla bitti neredeyse ceyiz ne eksik kaldı ki :44:

Battın kuzum sen bu ara :KK1: ama maşallah canım valla bitti neredeyse ceyiz ne eksik kaldı ki :44:

yok bebeğim diğerlerinin borçlarını bitirdim rahatladım biraz pek bişey kalmadı büyük olaak elektrikli süpürgem ve ütüm kaldı onun dışında bitane çift kişilik şişme yatak alcam bide ıvırzıvırlar var işte bıçak seti vs alıncak günlük bulaşık kapları kesme tahtaları vs aklıma geldikçe gördükçe tamamlanır onlar heralde bilmiyorumki ütümü ve süpürgemi son senemi alsam acaba diyorum karar veremedim ya sürekli yeni modeller çıkıyo onlarda ve her modele değişik özellikler ekleniyo napsamki ya bide edoş günlük yemek takıımın bir kaç resmi topic acmıstım ya karar veremiyorum diye orda ekli bakarmısın nasıl diye

herşeyine bittim ya çok güzel güle güle kullan inşallah nereden aldın bunları yahu :KK17:

herşeyine bittim ya çok güzel güle güle kullan inşallah nereden aldın bunları yahu :KK17:

Tuğcecim tlfona bitdim ya nerden aldın bnde istiyorummm :KK16::KK16:

kizlar sakaryadayim ben burda kucuk bi bujiteri tarzi biyer acildi yeni ordan aldim daha cok sey vardida cok aştim kendimi diye alamadim:KK9: internette cok aradim ben bunu 169 tl dediler obur resimdekine cok istemiatim Allah karsima cikardi :KK16:

kizlar sakaryadayim ben burda kucuk bi bujiteri tarzi biyer acildi yeni ordan aldim daha cok sey vardida cok aştim kendimi diye alamadim:KK9: internette cok aradim ben bunu 169 tl dediler obur resimdekine cok istemiatim Allah karsima cikardi :KK16:
Güle güle kullan canımm :KK16:

Canım gene harika şeyler almışsın mutlulukla kullan inşallah.
Telefonun çok tatlı :)
Ama benim favorilerim çerçevelerin oldu.
Uyumları ve modelleri çok hoş, çok şık.
Güzel günlerde kullan canım.

Güle güle kullan canımm :KK16:
teşekkür ederim tatlım istersen alıp yollarım sana bulamazsan :KK16:
Canım gene harika şeyler almışsın mutlulukla kullan inşallah.
Telefonun çok tatlı :)
Ama benim favorilerim çerçevelerin oldu.
Uyumları ve modelleri çok hoş, çok şık.
Güzel günlerde kullan canım.

perimm teşekkür ederim tatlım :KK16: bende çok beğendim çerçeveleri daha alacaktım ama tuttum kendimi :KK1: :KK16:

yok bebeğim diğerlerinin borçlarını bitirdim rahatladım biraz pek bişey kalmadı büyük olaak elektrikli süpürgem ve ütüm kaldı onun dışında bitane çift kişilik şişme yatak alcam bide ıvırzıvırlar var işte bıçak seti vs alıncak günlük bulaşık kapları kesme tahtaları vs aklıma geldikçe gördükçe tamamlanır onlar heralde bilmiyorumki ütümü ve süpürgemi son senemi alsam acaba diyorum karar veremedim ya sürekli yeni modeller çıkıyo onlarda ve her modele değişik özellikler ekleniyo napsamki ya bide edoş günlük yemek takıımın bir kaç resmi topic acmıstım ya karar veremiyorum diye orda ekli bakarmısın nasıl diye

Bencede canım seneye al en azından anneler gününde alırsın indirim olur belki..Maşallah canım borclarını bitirmen cok güzel :nazar:
Dedigin gibi artık onlarıda alırsın yavas yavas tamamdır :KK16:
Avuc içi hortumun bile var daha ne olsun :KK1:
Valla canım cok güzel hemde tam istedigin renkte hayırlı olsun..evdeki resimlerinide bekliyorum ayrıca bu sekilde 2 kahvaltı takımında oldu :21:

Bencede canım seneye al en azından anneler gününde alırsın indirim olur belbi oncekiki..Maşallah canım borclarını bitirmen cok güzel :nazar:
Valla canım cok güzel hemde tam istedigin renkte hayırlı olsun..evdeki resimlerinide bekliyorum ayrıca bu sekilde 2 kahvaltı takımında oldu :21:
insallah cani onlar kalain biraz ama belkide ani bi karar verip alabilirim:KK1: evet kiz avuc ici hortumum.bile vaarr oleeyy :KK1: :KK9: :KK52: :KK52: edosum evet tam istedigim gibi buldum ya cok mutlu oldum :KK16: yarin gelecekler insallah cekip koyacagim hemen resimlerini :KK16: :KK16:
bu arada yeni telefonumu ve ceecevelerimi gordunmu :KK16: bi onceki sayfada ekledim

Bencede canım seneye al en azından anneler gününde alırsın indirim olur belki..Maşallah canım borclarını bitirmen cok güzel :nazar:

AVUÇİÇİ HORTUMU ney ki.....arkadaşlar....?

canım yeni cicilerin çok şeker telefonun çerçevelerin hepsi harika:nazar: nazar değmesin:) güle güle kullan

insallah cani onlar kalain biraz ama belkide ani bi karar verip alabilirim:KK1: evet kiz avuc ici hortumum.bile vaarr oleeyy :KK1: :KK9: :KK52: :KK52: edosum evet tam istedigim gibi buldum ya cok mutlu oldum :KK16: yarin gelecekler insallah cekip koyacagim hemen resimlerini :KK16: :KK16:
bu arada yeni telefonumu ve ceecevelerimi gordunmu :KK16: bi onceki sayfada ekledim

Evet evet canım gördüm :KK1: hepsi cok güzel valla ve gercekten telefon uyguna almıssın evine gelip görsem çok pahalıdır diye düşünürüm :KK1:

tuğçe çerçevelerine bayıldım özellikle pembeli beyazlı olan hepside çok şık aşkla kullan canım bayıldım bayıldım:KK16::KK16:

X