Tuğçecim yalnız benim bi sorum olcak ya :26: Benim yatağımın yorganımın ebatla-boyutu 180*210 tek kişilikte 160*220 diyo dar gelmez mi?..:26: Çift kişilikte çok büyük gelir, halbuki yorganım çift kişilik niye böyle ki :26:
Canım karar verdim çift kişilik isteticem, olmasa da çeyizime saklarım, ilk çeyiz eşyam olcak =)=)
çok beğendim çeyizlerinigüle güle kullan canım
özellikle beşiktaşlı olanlar çok hoş çay bardağı falan çok şeker.
parisli nevresim takımına da bayıldım.
hepsi birbirinden güzel de sen bunları kullanmak için 2 yıl nasıl sabredeceksin ben olsam sabredemezdim
canım battal gibi ölçüleri ben takmadım ama büyük gözüküyo olduğunanda büyük geliyo yazanlar olmuş yorumlara benim boyum 1.76 böceğiminde 1.88 yorganlarımızın haliyle 1 i battal o yüzden olur diye düşünüyorum olmazsada bitanede normal yorgan almıştım ç.k ona uyar beğenmezsen geri yollarsın canım illa uyar ya olmadı terzie bi tarafını kestiriverirsin terzide
edoos bende ayni durumdayim ama hala aliyorummmTugceee zor tutuyorum kendimi çeyiz almak istiyorumparamı bozdurursam biter diye bir bahane buldum kendime ama olmuyor
tesekkur ederim canim daha guzelleri senin olsuncanım yeni eklediklerini çok beğendim mutlu günlerde kullan inş
ya ne güzel o kolileri koyacak bir yerin var balkonda yazın keyif yapıyorlar diye ben resmen koli işgali altında yaşıyorum
hayirlisi olsun bakalim nasil olcak banada haber ver deneyince kizCanım nevresimi 160*220 çok küçük ben tek kişiyim yatamamBide tek yastık gönderiyolar, ben yıllardır 2 yastık kullanırım Dün 2 kişilik istettim, olmasa da Aşk'la kullanırız :123: Sizin maşallahınız varmış Canım ölçüleri size göre dediğin gibi =) Ben dün baktım nette 200*220 ye göre 195*215'lik yorganlar varmış o zaman da onlardan alırım hayırlısıyla =)
canım herşeyin harika ya güle güle kullannnnnnnnnnn
mutlulukla kullanmayı nasip etsin Allah canım ya maşallah :123: ben de nerdeyse bitirdim çeyizlerimi ah ah :)
hayirlisi olsun bakalim nasil olcak banada haber ver deneyince kiz
Asıl ben teşekkür ediyorumÇoook Sevdim Ki ben bu nevresim takımını, bayıldım bayıldım Hemencecik üye oldum, akşama istetiyorum inşallah Kumaşı güzelse bide çabuk geliyosa daha da sevindim Tekrar teşekkürler Canım
tuğcede görüp ben de o dakika siparis verdim.Kumaşı da umduğumdan da güzel çıktı. :)
Benimde bugün elime geçti canım, dediğiniz gibi kumaşı umduğumdan güzel çıktı, üstelik rengi modeli resimdekinden çok çok daha güzelKullanmak istiyorum bi an önce Güle güle kullan Canım
teşekkür ederim canımcanım yeni cicilerin çok şeker güle güle kullan
yeni aldıklarında çok güzel canım bu arada elini gördüm kiiii
off sırf şu topikteki harika peçeteleri gördüm diye peçete merakım başladı :)) nerelerden alıyosunuz bunları ya özellikle şu santa markalı olanları süperler gerçekten:))