Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

canım battal gibi ölçüleri ben takmadım ama büyük gözüküyo olduğunanda büyük geliyo yazanlar olmuş yorumlara benim boyum 1.76 böceğiminde 1.88 yorganlarımızın haliyle 1 i battal o yüzden olur diye düşünüyorum olmazsada bitanede normal yorgan almıştım ç.k ona uyar beğenmezsen geri yollarsın canım illa uyar ya olmadı terzie bi tarafını kestiriverirsin terzide

çok beğendim çeyizlerinigüle güle kullan canım

özellikle beşiktaşlı olanlar çok hoş çay bardağı falan çok şeker.

parisli nevresim takımına da bayıldım.

hepsi birbirinden güzel de sen bunları kullanmak için 2 yıl nasıl sabredeceksin ben olsam sabredemezdim

ayy canım benim teşekkür ederim bi bilsen nasıl bekldiğimi böceğime kavuşabileceğim günleri çeyizimdeki her parçayı binbir özenle seçiyorum kullanırkende inşallah zevkle kullanacağım Rabbim hepimize mutlu ve aşk dolu yuvalar nasip etsin

Tugceee zor tutuyorum kendimi çeyiz almak istiyorum paramı bozdurursam biter diye bir bahane buldum kendime ama olmuyor

canım yeni eklediklerini çok beğendim mutlu günlerde kullan inş

ya ne güzel o kolileri koyacak bir yerin var balkonda yazın keyif yapıyorlar diye ben resmen koli işgali altında yaşıyorum

Canım nevresimi 160*220 çok küçük ben tek kişiyim yatamam Bide tek yastık gönderiyolar, ben yıllardır 2 yastık kullanırım Dün 2 kişilik istettim, olmasa da Aşk'la kullanırız :123: Sizin maşallahınız varmış Canım ölçüleri size göre dediğin gibi =) Ben dün baktım nette 200*220 ye göre 195*215'lik yorganlar varmış o zaman da onlardan alırım hayırlısıyla =)

canım herşeyin harika ya güle güle kullannnnnnnnnnn

Tugceee zor tutuyorum kendimi çeyiz almak istiyorum paramı bozdurursam biter diye bir bahane buldum kendime ama olmuyor
edoos bende ayni durumdayim ama hala aliyorummm
canım yeni eklediklerini çok beğendim mutlu günlerde kullan inş

ya ne güzel o kolileri koyacak bir yerin var balkonda yazın keyif yapıyorlar diye ben resmen koli işgali altında yaşıyorum
tesekkur ederim canim daha guzelleri senin olsun bide kiz annem soylenip dueuyosu camasir asamiyorum diye sirf bisey demesin diye kurutma makinasi aldim ona
hayirlisi olsun bakalim nasil olcak banada haber ver deneyince kiz
canım herşeyin harika ya güle güle kullannnnnnnnnnn

tatlimm cok tesekkur ederiiiiiiimmmmm

mutlulukla kullanmayı nasip etsin Allah canım ya maşallah :123: ben de nerdeyse bitirdim çeyizlerimi ah ah :)

tuğcede görüp ben de o dakika siparis verdim.Kumaşı da umduğumdan da güzel çıktı. :)

tuğcede görüp ben de o dakika siparis verdim.Kumaşı da umduğumdan da güzel çıktı. :)

Benimde bugün elime geçti canım, dediğiniz gibi kumaşı umduğumdan güzel çıktı, üstelik rengi modeli resimdekinden çok çok daha güzel Kullanmak istiyorum bi an önce Güle güle kullan Canım

Benimde bugün elime geçti canım, dediğiniz gibi kumaşı umduğumdan güzel çıktı, üstelik rengi modeli resimdekinden çok çok daha güzel Kullanmak istiyorum bi an önce Güle güle kullan Canım

saol canım sende :) yarim de city in bed'İn newyork'unu beğenmişti onu da aldım o da çok tatlıı :)

kızlar bunu eklemeyi unutmuşum english home tepsim 16 tl

yeni peçetelerimmm

buda bimden aldığım fenerimm ne işe yarayacağını bilmiyorum sadece üstünde pastalar oluğu için aldım

budaaa minik dikiş makinemm dikiş diktim bilee çok pratikk

off sırf şu topikteki harika peçeteleri gördüm diye peçete merakım başladı :)) nerelerden alıyosunuz bunları ya özellikle şu santa markalı olanları süperler gerçekten:))

off sırf şu topikteki harika peçeteleri gördüm diye peçete merakım başladı :)) nerelerden alıyosunuz bunları ya özellikle şu santa markalı olanları süperler gerçekten:))

ayy canım ya benimde öyle olmuştu bu topiklerden birinde görmüştüm şimdi hatırlamıyorum kimde olduğunu ama sonradan bende almaya başladım şimdi deli gibi peçete alıyorum santa marka olanları bimden alıytoruz canım tanesi 2.10 çok daha güzel modeller oluyormuş kızlar söylemişti bende yeni başladım bimden almaya başka yerlerdeki modellerin hepsini aldımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…