Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

Tuğçecim yalnız benim bi sorum olcak ya :26: Benim yatağımın yorganımın ebatla-boyutu 180*210 tek kişilikte 160*220 diyo dar gelmez mi?..:26: Çift kişilikte çok büyük gelir, halbuki yorganım çift kişilik niye böyle ki :26:

Canım karar verdim çift kişilik isteticem, olmasa da çeyizime saklarım, ilk çeyiz eşyam olcak =)=)

canım battal gibi ölçüleri ben takmadım ama büyük gözüküyo olduğunanda büyük geliyo yazanlar olmuş yorumlara benim boyum 1.76 böceğiminde 1.88 yorganlarımızın haliyle 1 i battal o yüzden olur diye düşünüyorum olmazsada bitanede normal yorgan almıştım ç.k ona uyar beğenmezsen geri yollarsın canım illa uyar ya olmadı terzie bi tarafını kestiriverirsin terzide :KK1:

çok beğendim çeyizlerini:KK16:güle güle kullan canım:KK16:

özellikle beşiktaşlı olanlar çok hoş çay bardağı falan çok şeker.

parisli nevresim takımına da bayıldım.

hepsi birbirinden güzel de sen bunları kullanmak için 2 yıl nasıl sabredeceksin ben olsam sabredemezdim:KK1::KK9:

çok beğendim çeyizlerini:KK16:güle güle kullan canım:KK16:

özellikle beşiktaşlı olanlar çok hoş çay bardağı falan çok şeker.

parisli nevresim takımına da bayıldım.

hepsi birbirinden güzel de sen bunları kullanmak için 2 yıl nasıl sabredeceksin ben olsam sabredemezdim:KK1::KK9:

ayy canım benim teşekkür ederim :KK16: bi bilsen nasıl bekldiğimi böceğime kavuşabileceğim günleri çeyizimdeki her parçayı binbir özenle seçiyorum kullanırkende inşallah zevkle kullanacağım Rabbim hepimize mutlu ve aşk dolu yuvalar nasip etsin :KK16:

Tugceee zor tutuyorum kendimi çeyiz almak istiyorum :KK30:paramı bozdurursam biter diye bir bahane buldum kendime ama olmuyor :KK1:

canım yeni eklediklerini çok beğendim mutlu günlerde kullan inş :KK16::KK16::KK16:

ya ne güzel o kolileri koyacak bir yerin var balkonda yazın keyif yapıyorlar diye ben resmen koli işgali altında yaşıyorum :KK9::KK9::KK9:

canım battal gibi ölçüleri ben takmadım ama büyük gözüküyo olduğunanda büyük geliyo yazanlar olmuş yorumlara benim boyum 1.76 böceğiminde 1.88 yorganlarımızın haliyle 1 i battal o yüzden olur diye düşünüyorum olmazsada bitanede normal yorgan almıştım ç.k ona uyar beğenmezsen geri yollarsın canım illa uyar ya olmadı terzie bi tarafını kestiriverirsin terzide :KK1:

Canım nevresimi 160*220 çok küçük ben tek kişiyim yatamam :KK9: Bide tek yastık gönderiyolar, ben yıllardır 2 yastık kullanırım :KK1: Dün 2 kişilik istettim, olmasa da Aşk'la kullanırız :123: Sizin maşallahınız varmış Canım :nazar::KK1: ölçüleri size göre dediğin gibi =) Ben dün baktım nette 200*220 ye göre 195*215'lik yorganlar varmış o zaman da onlardan alırım hayırlısıyla =)

canım herşeyin harika ya güle güle kullannnnnnnnnnn:nazar::KK69::KK69:

Tugceee zor tutuyorum kendimi çeyiz almak istiyorum :KK30:paramı bozdurursam biter diye bir bahane buldum kendime ama olmuyor :KK1:
edoos bende ayni durumdayim ama hala aliyorummm :KK52: :KK52: :KK52:
canım yeni eklediklerini çok beğendim mutlu günlerde kullan inş :KK16::KK16::KK16:

ya ne güzel o kolileri koyacak bir yerin var balkonda yazın keyif yapıyorlar diye ben resmen koli işgali altında yaşıyorum :KK9::KK9::KK9:
tesekkur ederim canim daha guzelleri senin olsun :KK16: bide kiz annem soylenip dueuyosu camasir asamiyorum diye sirf bisey demesin diye kurutma makinasi aldim ona :KK1: :KK9: :KK9:
Canım nevresimi 160*220 çok küçük ben tek kişiyim yatamam :KK9: Bide tek yastık gönderiyolar, ben yıllardır 2 yastık kullanırım :KK1: Dün 2 kişilik istettim, olmasa da Aşk'la kullanırız :123: Sizin maşallahınız varmış Canım :nazar::KK1: ölçüleri size göre dediğin gibi =) Ben dün baktım nette 200*220 ye göre 195*215'lik yorganlar varmış o zaman da onlardan alırım hayırlısıyla =)
hayirlisi olsun bakalim nasil olcak banada haber ver deneyince kiz :KK1:
canım herşeyin harika ya güle güle kullannnnnnnnnnn:nazar::KK69::KK69:

tatlimm cok tesekkur ederiiiiiiimmmmm :KK16: :KK16:

mutlulukla kullanmayı nasip etsin Allah canım ya maşallah :123: ben de nerdeyse bitirdim çeyizlerimi ah ah :)

Asıl ben teşekkür ediyorum:KK71: Çoook Sevdim Ki ben bu nevresim takımını, bayıldım bayıldım :KK69: Hemencecik üye oldum, akşama istetiyorum inşallah:KK16: Kumaşı güzelse bide çabuk geliyosa daha da sevindim :KK52: Tekrar teşekkürler Canım

tuğcede görüp ben de o dakika siparis verdim.Kumaşı da umduğumdan da güzel çıktı. :)

tuğcede görüp ben de o dakika siparis verdim.Kumaşı da umduğumdan da güzel çıktı. :)

Benimde bugün elime geçti canım, dediğiniz gibi kumaşı umduğumdan güzel çıktı, üstelik rengi modeli resimdekinden çok çok daha güzel :KK16: Kullanmak istiyorum bi an önce :KK52: Güle güle kullan Canım :KK16:

Benimde bugün elime geçti canım, dediğiniz gibi kumaşı umduğumdan güzel çıktı, üstelik rengi modeli resimdekinden çok çok daha güzel :KK16: Kullanmak istiyorum bi an önce :KK52: Güle güle kullan Canım :KK16:

saol canım sende :) yarim de city in bed'İn newyork'unu beğenmişti onu da aldım o da çok tatlıı :)

kızlar bunu eklemeyi unutmuşum english home tepsim 16 tl :KK16:

yeni peçetelerimmm :KK16:

buda bimden aldığım fenerimm :KK16: ne işe yarayacağını bilmiyorum sadece üstünde pastalar oluğu için aldım :KK1: :KK9: :KK9:

budaaa minik dikiş makinemm :KK16: :KK16: dikiş diktim bilee çok pratikk :KK16:

off sırf şu topikteki harika peçeteleri gördüm diye peçete merakım başladı :)) nerelerden alıyosunuz bunları ya özellikle şu santa markalı olanları süperler gerçekten:))

off sırf şu topikteki harika peçeteleri gördüm diye peçete merakım başladı :)) nerelerden alıyosunuz bunları ya özellikle şu santa markalı olanları süperler gerçekten:))

ayy canım ya benimde öyle olmuştu bu topiklerden birinde görmüştüm şimdi hatırlamıyorum kimde olduğunu ama sonradan bende almaya başladım şimdi deli gibi peçete alıyorum :KK1: santa marka olanları bimden alıytoruz canım tanesi 2.10 :KK1: çok daha güzel modeller oluyormuş kızlar söylemişti bende yeni başladım bimden almaya başka yerlerdeki modellerin hepsini aldımda :KK1: :KK9: :KK9:

X