evet canım benim annemde aynı durumdacanım yeni cicilerini güle güle kullan çok güzeller. benim durumumda seninle aynı ev koli doldu annem sanki yarın evleniyorsun yeter bu kadar aldığın deyip duruyor
evet yaa ortak kader malesefBu koli durumu hepimizin ortak kaderi sanırımçok şükür bizim dolap arkasında bosluk var iyiki o bosluk var yoksa annem 1 hafta dayanamazdı o kolilere zaten bazamın altıda isgal
Cicilerin çok güzel ama artık sana tepsi ve nevresim almak yasakkoyacak yer bulamayacaksın kuzum
çok teşekkür ederim canım uyumlu almaya çalışıyorum mümkün olduğunca sade ve şık olsun istiyorum inşallah güzel birşeyler çıkacak ortayaçeyizciklerine bayıldım hepsi birbirinden güzel ve en önemlisi uyumluuuu güle güle kullan canm
kuzucum son aldıklarına bayıldım, hepsi birbirinden güzel canımmm
güle güle kullan böceğinle
Ba...yıl...dım...
Bayıldım
Ya tuğçe sen nasıl bişeysin ya
Ben böyle düşünceli bir gelin görmedim maşallah subhanallah.
Yok balkon hortumu yok kablo düzenleyici
Valla tebrik ediyorum seni.
İlk mesajındaki en son nevresim takımını nerden aldın ?
Bir de kuğu mu ne o sürahi var ya onu nereden aldın ?
oyy canım benim ya teşekkür ederim ne güzel şeyler söylemişsin öyledüşününce daha neler var aklıma geldikçe alacağım hepsini en sondaki nevresim takımı derken sanırım parisli pemvbe olanı diyorsun ben hepsiburada.comdan aldım onu markası: city in bad fiyatıda 59 tl ben indirim çekimle kargo dahil 15 tl ye aldım ördek sürahimide esseden almıştım %50 indirimle 25 mi 30 mu öyle bişeye almıştım tam hatırlamıyorum .
yeni ciciler geldii
anneciğimle beraber çookk beğenerek aldığım tepsimm(kızlar tepsi faslını kapatmalımıyım artık ? 3 büyük 2 küçük tepsim oldu )
english home indiriminden çarşaflarımı ve 4 yastık kullanacağım için ikinci yastık kılıflarını almış bulunmaktayım setlrim tamamlandı kızlar nevresim faslım kapanmıştır3 adet 2 li yastık kılıfı ve 3 adet çarşaf aldım yeşil ve bej rengi olan nevresimlerin ikisine tek çarşaf ve yastık kılıfı aldım aynı renk düşündüğüm için. işte setlerimin son hali
aslında bununda çarşafını ve ikinci yastıklarını tek renk istiyordum ama malesef kalmamış
kızlar bunlarda balkonumuzun ve odamdaki dolabımın üstünün son hali birazda annemin dolabının üstünde var ama onların resmini çekemedim annem çıldırmak üzere beni bu sene zorla evlendirebilir
canım teşekkür ederimBende o nevresim takımına BAYILDIMÇok şeker, harika bişey, rica etsem bana satıcının adını yollar mısınız?.. Yada link atın.. Bu arada zevkiniz çok güzel Hepsi birbirinden şık, şeker Güzel günlerde kullanın :123:
ayy canımm çok teşekkür ederimmTuğçee her şeyin çok güzel maşallah
Sonra mutella niye konu açmıyor? İşte bu yüzden
Azcık bişeyim var benim
ilahi valla güldüm annene çok selam söyle öpüyorum ellerinden idare etsinler azıcık anneciğimde şikayetçi ama ne yapalım mümkün olduğunca balkona tıkıyorum hepsini anca bukadar oluyor ama şimdide balkonumu işgal ettin çamaşır asamıyorum diyor sırf bişe demesin diye kurutma makinası aldım vallaTuğçecim nevresimlerini çok güzel tamamlamışsın çok begendim güle güle kullan cnmm , ayy benim odadan farkı yok valla ağzına kadar koli dolu bizimde annemede gösterdim diyokii ee gidin artık gari
teşekkür ederim meralcim daha güzelleri hepinizin olsunkuzucummm çok zevklisin sennnnnnbayıldıımmm güle güle kullan
ayy canım bayıldım çeyizlerine :) hepsi harika güle güle kullan. çok tatlı bir evin olacak :)
Canım anneminde çok selamı var bnde senin annenin ellerinden öpüyorum
Canım yaa bunlar çok güzel aslında bütün her şeyin şahane bayıldım hepsineBunları nerden aldın acaba?
canım teşekkür ederimlink paylaşımı yasakmı bilmiyorum ama linki paylaşıyorum şimdiden hayırlı olsun bu arada ben çok beğendim yakından daha güzel kumaşıda harika ve ertesi gün elime ulaştı için rahat olsun
City In Bed Paris Çift Kişilik Nevresim Takımı - Ev Tekstili - Hepsiburada.com