canım karaca home dan aldım tuğçe neresimli pike takımı adı canımCeyizlerin cok guzel gercekten; ozenle secilmis. Mutlu gunlerde kullanirsin ins.
Ekru rengi dantelli nevresim setine bayildim, Nerden aldin ?
ayyy aminn bebeğim ağzından bal damlıyoson aldıklarına da bayıldım canım Allah hayırlısıyla sevdiceğine kavuştursun da mutlu mesut günlerde kullan hepsini inş
ayrıca peçetelerine diyecek söz bulamıyorumaşk dolu sofralarda kullan inş canım
kuzucum son english home cicilerini de gördüm ve çok beğendim, güle güle kullan canımm
Çok şık gerçekten. Ben de almak istedim şimdi :) Ne kadara almıştın hatırlıyor musun ?
evet canım normal fiyatı 299 am ben 260 a aldım aklında bulunsun pazarlıksız aalma sakın
Çok çok iyi almışşsın. Hayırlı uğurlu huzulu olsun inş :)
Ben de Avmdeki Karaca home mağazasından mı alsam diyordum, ama en iyisi Çeyiz mağazasından pazarlıkla almak gibi duruyor.
Bir tane de Taçtan evlilik seti aldım ben. Onlar da bu tarz danteller falan, hamam seti de var içinde. Yani: 1 nevresim takım 1 pike, hamam seti bayan ve erkek için, jakarlı falan takım tabi: 485 etiket fiyatı, pazarlıkla 350 ye geldi bana.
canım çok iyi almışsın sende ama ne diyeceğim madem var öyle bi setin başka alma bence böyle şeyler çok kullanılmıyorki zaten kalacak öyle bir kenarda
ayyy aminn bebeğim ağzından bal damlıyobiran önce gelsinde böceğim kavuşayım evet peçeteye taktım çok 2 senelil peçetem hazır ve hala alıyorum durduramıyorum kendimii
kızlaar English home ashley serisinin çaydanlık sıcak tutma kılıfını vee poşet torbasınıda alıp seriyi tamamlmış bulunmaktayımmönceki mesajda yazmıştım kızlar poşet torbası bulamadığım için ekmek torbası aldım poşetlik olarak kullanacağım diye ama artık onuda kendi amacın uygun olarak kullanırım ekmek torbasının resmini bulamadığımdan iki resimdede poşet torbasının resmi var
anneciğimin kermesten aldığı liflerimm
ve A101 den aldığım bana ve böceğime gülümseyecek olan kaselerimizz
migrostan kaptığım büyük boy fenerimm
Kuzu&Böcek koleksiyonumun en yeni üyesi magnet termometremm
ve diğerlerii; kirazlı cam kesme tahtam, ayakkabı çekeceğim , kalp desenli bardak altlıklarım ve minik fırçam masa üstü kırıntılar için
ben baktım hepsine zaten bi bu kaseleri beğendim tatlım aklın kalmasın güzel değillerdiyeni cicilerinde pek güzelmis ben alamadım a101 den bisey 2 kere gittim ürünler gelmedi dendi..gelenler işe yaramayanlardı :44:
teşekkür ederim canımhepsi birbirinden şık canım bayıldımo kaselerde benimde gözüm kaldı ama dört bir yanım boy boy kase olduğu için artık dur dedim ve durdum
evet ya bağımlı oldukhakikaten yaa peçete panzehiri falan bulmak lazım yoksa bir desen eksik olsa olmuyormuş gibi tüm seriyi tamamlamak isteği oluşuyor çok fena
yok canım bunlar kullanışlı değil terletiyor çok pamuk saten alabilirsin ama bence onlarıda renkli al çiçekli böcekli birsürü model var ki bide bu sene country modaı olduğu için her yer pembeler çiçeklerle dolu bence çok hoş bunlarıda özel günlerde çıkarmak için mutlaka 1 takım bulunsun yeter doğum vs bide ben evlilik yıldönümlerimde sercem inşallahHadi ya. Ben tum ceyizi boyle dantel jakar yapip gundelige kullanayim diyorum. Olmaz mi ki
Güle güle kullan tuğçecaan çok güzeller
teşekkür ederim canımmCanım çok güzel şeyler almışsın gene.
Mutlulukla kullan inşallah.
Koliler sanki 2 3 aya evleniyormuşsun havası veriyor :)
Maşallah ne kadar çok :))
teşekkür ederim tatlımYeni cicilerin çok hoş canım güle güle kullan valla anneler de haklı, çıldırsalar yeri..