Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

Aynen 101'den aldıydım..
Çok şanslısın yahu.. :)
Teşekkür ederim ızdırabıma çare olduğun için..
Tuğçee sıralama tamamdır, tamam..
artık çok geç yapmış bulundum

eveett katılıyorum bu arada damla sanırım ben mum koleksiyonuda yapacağım mumları çok severim ya birsürü mumluk aldım daha alacağım büyük yer mumlukları alcam

ya bende çok seviyorum mumları ama henüz 1 tane bile yok bi ara bu iş içinde kolları sıvasam hiç fena olmayacak

ya bende çok seviyorum mumları ama henüz 1 tane bile yok bi ara bu iş içinde kolları sıvasam hiç fena olmayacak
bende almak istiyorum ama koçtaşta falan zor durduruyorum kendimi daha erken diye almıyorum mumluklarımı tamamladıktan sonra onlara göre alacağım diyorum ama küçüklerden almaya baklayacağım galiba

bende almak istiyorum ama koçtaşta falan zor durduruyorum kendimi daha erken diye almıyorum mumluklarımı tamamladıktan sonra onlara göre alacağım diyorum ama küçüklerden almaya baklayacağım galiba

ya ben gönlüme göre mumluk da bulamıyorum ki beğendiklerim hep ikea tarzı yerlerde ama bana çoookkk uzak

bende önce mumlarımı tamamlarım sonra onlara göre mumluk alırım ne yapayım

ya ben gönlüme göre mumluk da bulamıyorum ki beğendiklerim hep ikea tarzı yerlerde ama bana çoookkk uzak

öylede olur canim tabikii bu arada kusura bakma nobetteyim vaka vardi yazamadim
Tatlim benim iradeyle ilgili problemim var da :))

anladim tatlim benim olsun kullanmayiverirsin ne olcak

korkarım 50 civarında bitcek seninki tahminin varmı bide edanında çok oldu peçeteleri oda bizden

şuan senden 10 civarında bi eksiğim olduğuna göre benimde 40 falan olabilir

ya sorma 2 tane var derken birden 7 yaptı çok fena hızlı geliyo

Heee ne cok ne cok ben daha cıragınızım sizin ama yolunuzda gidiyorum ustalarım kızlar ama çok misafir geldigini düşünün zaten 1 paket 2 kullanmada bitecek belkide yetmeyecek

Kuzum ya bizde mumları koklayıp duruyoruz henüz alamadık alırsak evlenene kadar kokusu gecer gibi geliyor :26:

sonradan atak yaparsın bi bakmışsın biz çırak olmuşuz ya onu hiç sorma zaten bazen paranoyak oluyorum ya bi kullanmada biterse yok 2 paket alayım yok 3 sonra diyorum ki kendine gel başka desen alıp arayı kapatırsın

bak bu benim aklıma hiç gelmemişti bekledikçe kokuları geçer mi dersin :44:

bi paranoya konusu daha çıktı bana desene

bende gecen diyorum ya 1 tane kalırsa ne yapacagım diye hesaplı kullanmak lazım
işte bilmiyorum ki öyle düşünüyoruz ama ne kadar dogru bilmiyorum aman yok yok düşünme canım sen gitmez inşallah

bende gecen diyorum ya 1 tane kalırsa ne yapacagım diye hesaplı kullanmak lazım
işte bilmiyorum ki öyle düşünüyoruz ama ne kadar dogru bilmiyorum aman yok yok düşünme canım sen gitmez inşallah

canım kullanalım bitsin de yeni yeni modeller alalım nasıl olsa çeyiz hazırlarken öyle alışveriş kolik olduk ki bizi kimse durduramaz

ya ambalajı koruması falan vardır illaki hemen uçup gitmesin terbiyeli olsunlar lütfen

yatak örtüsüne bayıldımm markası modeli nedir ? bende Alabilirim :)

oda dogru canım ama işte kıyamam onlara
Evet çok yaramazlar güven olmaz onlara

oda dogru canım ama işte kıyamam onlara
Evet çok yaramazlar güven olmaz onlara

ya acaba ikişer paket mi alsak birini kullanır birini saklardık

hani annelerimizin çeyiz sandıklarında kullanmaya kıyamadıkları el emekleri olur kızlarına kalır ya bizimde sandığımızda peçete koleksiyonumuz olur bizim kıyamadıklarımızı kızlarımız kullanır

o zaman bende Tuğçe gibi mum almadan mumluk alayım garanti olsun

olabilir aslında ama anne çeyizi gibi sararırsa peçetelerimiz
Evet canım önce mumluk al aslında o kadar eksik var ama işte insan özeniyor mumuda olsun istiyor

ayy nasıl özendim bunları görünce çok güzel çeyizin canım Allah ağzınızın tadıyla kullanmayı nasip etsin bunların darısı da başıma ayıptır söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…