evet damla bugün bir tane daha aldım artık çok beğenmesemde alıyorum durduramıyorum kendimi peçete bağımlısı oldumm aaaaa
teşekkür ederim arzucumHepsini Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah
Öncelikle cicilerin çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..
Hani şu sevgililer gününde yapılacak 7 şeyi anlatan kalpli çöp adamlı çerez tabakları varya onlardan bende de var..
Ama bende 6 tane var.
7.sini hep merak etmişimdir..
Bir ara kaselerin üzerindeki yazıları paylaşabilir misin aceba?
hahaha bende mi bağımlı oldum acaba markete gittiğimde ilk gittiğim yer peçete reyonu oluyo
başlarda 4 tane çok oldu artık yeter diyordum aldıkça 10 olsun 15 olsun yuvarlak hesap yapar oldum
haha kaçtane oldu damlam senin benim peçeteler küçük bi koliyi doldurdular bunlar açıkta olanlar toplam 30 olmuştur artık almamalıyım yaa
ben daha 20 civarındayım canımalmayayım artık diye diye 20yi geçtim hayırlısıyla
daha evlilik tarihimde belli değilken bu kadar olunca evlendiğimde hangi sayıya ulaşacağımı merak ediyorum valla
sence senin çeyiz toplamda kaç peçeteyle biter
Ben taç da çalışıyorum o kadar skıldım ki nevresim pike görmekten inanır mısın kendi aldığım bi tane bile ev tekstili ürünm yok :) ama bunu çok beğendim aliciğim sanırımayy canım bende onu çok beğenerek aldım markası city in bad hepsi buradada 59 tl fiyatı renkleri yakından dahada güzel tavsiye ederim gerçekten düşünürsen daha hiç yıkamadım ama baskı gibi durmuyor annem solmaz kumaşı çok güzel dedi ben pek anlamamda
ve işte peçetelerimmresimlemek aklıma gelmemişti hiç edoşum ve damlam'dan özenerek resimliyorum daha çok var ama kolilere koydum resmini çekmem diye
bendede 6 tane var tek rakamları hiç sevmem 7 de neymiş ben aldığımda 6 şey yazıyordu canım sanırım artık 6 tane yapıyorlar
korkarım 50 civarında bitcekseninki tahminin varmı bide edanında çok oldu peçeteleri oda bizden
Öncelikle cicilerin çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..
Hani şu sevgililer gününde yapılacak 7 şeyi anlatan kalpli çöp adamlı çerez tabakları varya onlardan bende de var..
Ama bende 6 tane var.
7.sini hep merak etmişimdir..
Bir ara kaselerin üzerindeki yazıları paylaşabilir misin aceba?
canım yok sanırım ama kredi kartı kullanabilirsin güvenilir bir site ben çok alışveriş yaptım sorunsuz geldi çok memnunummBen taç da çalışıyorum o kadar skıldım ki nevresim pike görmekten inanır mısın kendi aldığım bi tane bile ev tekstili ürünm yok :) ama bunu çok beğendim aliciğim sanırımkapıda ödeme var mı hepsi burada da??
ayy canım benim ne güzel şeyler söylemişsin çookk teşekkür ederimBenim sevdiceğimle söz olayına girmeme de yaklaşık bir yıl var ve modası geçer diye hiçbir şey almaya elim gitmezken
sizin peçeteleri gördüm, ve şimdi ben de peçete almaya başladım.
Allah sonumuzu hayretsin. =P
Seni takipteyim canım, neşeni gördükçe benim de içim açılıyor. Umudum artıyor veee gençleşiyorum galiba. =)))
Her şeyin çok güzel.
Allah tamamına erdirsin. =)
=))))
Hiç öğrenemeyeceğim desene..
canım yok sanırım ama kredi kartı kullanabilirsin güvenilir bir site ben çok alışveriş yaptım sorunsuz geldi çok memnunummbu arada ben taçın nevresimlerini pek beğenmiyorum birtek bjk li nevresimim ve bornoz takımım taç başka beğendiğim yok
ayy canım benim ne güzel şeyler söylemişsin çookk teşekkür ederimbu arada kızz benimde 1 yılı aşkın süre var ama alıyorum herşeyimi kendim alacağım için almam lazım yani bu sene kasımda sevdiğim gelcek ben aralıkta çeyiz işini sonlandırmayı düşünüyorum herşeyimi alacağım kısmetse sonra 2 ayda 1 bilezik yaza kadar ve son 1 sene de yatak odam için para biriktircem inşallah bakalım hayırlısıyla çıkmak istiyorum bu telaştan ama çok mutlu oluyorum birşeyler aldıkça inanırmısın peçete bile alsam çocuk gibi seviniyorum peçeteleri açıp açıp bakıyorum
aklımızdakileri yazalım mutlaka çıkar
sırayla değil ama hatırladığım kadarını yazcam numaralandırarak
1-araba gezintisi
2-romantik akşam yemeği
3-sinemaya gitmek
4-yağmurda yürümek
5-dans etmek
6-hediye vermek
7-hayal kurmak
hatırladımmmm
aklımızdakileri yazalım mutlaka çıkar
sırayla değil ama hatırladığım kadarını yazcam numaralandırarak
1-araba gezintisi
2-romantik akşam yemeği
3-sinemaya gitmek
4-yağmurda yürümek
5-dans etmek
6-hediye vermek
7-hayal kurmak
hatırladımmmm
kızlar bu yardımcı olur sanırım bende de var o kaselerden ve sitede paylaşan bi arkadaştan resmi kopyalamıştım paylaşayım bütününü görünEki Görüntüle 663218
ayy evet ya benimde 2 şer 2 şer alırken birden baktım 16 olmuş sonra almadan duramaz oldum her geldiğimde 2 -2 aldım şimdi yer gök peçete olduşuan senden 10 civarında bi eksiğim olduğuna göre benimde 40 falan olabilir
ya sorma 2 tane var derken birden 7 yaptı çok fena hızlı geliyo
kızlar bu yardımcı olur sanırım bende de var o kaselerden ve sitede paylaşan bi arkadaştan resmi kopyalamıştım paylaşayım bütününü görünEki Görüntüle 663218
niye el koydu kızvarmış varmışş :))benim kredi kartıma yarim el koyup iptal ettirdi de kartsızım
bak mutlu oldum kapıda ödeme olduğuna :))
Sanırım bende sinemaya gitmek yok, evet evet..
Bende olmayanını gördüm ama okuyamadım yahu üzerindeki yazıyı..
Sanırım bende sinemaya gitmek yok, evet evet..
Bende olmayanını gördüm ama okuyamadım yahu üzerindeki yazıyı..
tamamdır sorun çözüldü
canım eğer a101den aldıysan ki bende oradan aldım sadece 6 tane gelmişti ve 2 numara yani sinemaya gitmek yoktu bende çıktım gezerken şokada uğrayayım dedim birde ne göreyim orada da sadece 2. olan var bi şans eseri takımım tamamlandı yani
ayy evet ya benimde 2 şer 2 şer alırken birden baktım 16 olmuş sonra almadan duramaz oldum her geldiğimde 2 -2 aldım şimdi yer gök peçete olduannem kayınvaliden kız alcak bişey bulamamış kalabalık gözüksün diye peçete doldurmuş çeyizi diyecek diyor
ayy canım sağol bitek çiçek vermeyi hediye diye hatırlıyordum şimdi resimden hatırladım
Okuyamadım ki ama..
Okuyabiliyorsan bi daha sıralayabilirsin mi..