tuce89 Meme Estetiği Ameliyatı

Bugün doktoru gelecekti yurtdışından,gitmiştir doktrunun yanına mutlaka..Hadi Tugçe cigim,güzel haberlerle aramıza dön inşallah...

Arzum Tuce ye yardım et ne olur...bu konuları çok iyi biliyorsun...eminim senin bildiğin konudur.....((((((((...çok üzüldüm...

tuce cim lütfen üzme kendini eğer tekrar ameliyat olman gerekiyorsa ol biran önce kurtul canım ama bu kanama için ameliyata gerek varmı bilemiyorum tabiii bu konuda doktoruna güvenmek zorundayız,çünkü sende bir haftadır onu bekliyordun ,gelemezsem falan da ne demek canım benim aklına kötü şeyler getirme,biran evvel çok sağlıklı ve mutlu birşeklide aramıza döneceğinden hiç kuşkumuz yok, bütün dualarımız seninle,allah beraberinde olsun canım , bizlerde seni çok öpüyoruz lütfen moralini yüksek tut canım

Çok geçmiş olsun arkadaşım...yaşadığın tatsız bir durum ama şunu da unutmayalım ameliyat sonrası komplikasyon yaşamıyacağımızın garentisi yok canım...herkesin başına gelebilir aksilikler...bozma moralini ...ameliyatını yapan doktor sana doğru bilgiyi verecek gerekliyse ameliyatını yapacaktır...en kısa zamanda sıkıntından kurtulman dileğiyle,haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
tuçecim çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah hayırlısıyla ameliat olur yada olmazsın ne gerekir bilemiyorum ama güzel harerlerle sağlıkla aramıza dönmeni bekliyoruz dualarıız seninle cnm...

inşallah iyidir, ,inşallah düzelir çok merak ediyorum, Allah yardımcısı olsun.

Tugçecigim,canım benim..Korktugum olmuş,aklıma gelmişti ama panik yapmak istememiştim.Kanaman artarsa herhangi bir plastik cerraha yada acile gidebilecegini söylemiştim sana.Neyseki ileri safhada degilmişki bekleyebildin..Şimdi yazacagım şeyleri iyi oku canım.

Biliyorsuzun ben ameliyattan bir hafta sonra sag gögsümdeki rahatsızlıktan dolayı acil ameliyata alınmıştım.Herşey bir günde olmuştu.Önce tek gögsüm yani sadece sag gögsümde hafif bir kızarıklık olmuştu.Akşama dogru şişmeye başladı.Saat gece yarısı 23-00 civarı yüksek ateş ve daha sonrasında kolumu hiç kıpırdatamama durumu gelişmişti.Agrıdan sabaha kadar inlemiştim.Gögsüm davul gibi şişmiş kolum resmen felç olmuş gibiydi.Sabahı zor ettik annemle beraber.Zavallı kadın benimle beraber sabaha kadar oturdu başımda.Sabahın ilk ışıklarıyla beraber hafif birşeyler atıştırıp ilaçlarımı aldım ve dogru hastaneye doktoruma götürdü eşim.Doktor benim o halimi görünce şaşırdı.Acil ameliyat denildi ve ameliyat için hazırlıklara başlandı.Sabah birşeyler yedigim için birkaç saat bekledik tabi,kan tahlillerim yapıldı,anestezi doktorum gördü ve ameliyat oldum.Ameliyatta serum baglanması için kolumu açamadım,düşünün yani o derece kötüydüm.Ameliyat bittiginde o agrılardan ve hareket kısıtlılıgından eser yoktu.Sadece mide bulantım vardı sabah kahvaltı yaptıgım için.Birkaç kez kustum ve rahatladım...
Gögsümde sıvı birikmesi olmuştu.Ameliyattan sonra gögsümde dren vardı,içerde biriken yada birikecek olan kanın dışarı çıkması içindi bu.Birkaç gün kaldı dren taaki tertemiz olana kadar.Dren biraz hareket sıkıntısı yapıyor.Ama gerekli durumlarda takılıyor.Bu ameliyatın ve diger ameliyatın birçok komplikasyonları var.Ameliyattan önce o sayfalar dolusu imzaladıgımız kagıtları okusaydınız belkide ameliyattan vazgeçerdiniz.Ben birazını okumuştum evet,ama eşim zaten gözlerimin içine bakıyordu bu ameliyattan vazgeçmem için.Ona bu fırsatı vermezdim asla...Ne olursa olsun ameliyat olduguma pişman olmadım.Belki sıkıntılar yaşadım evet ama beni anlayan,bana destek olan,sıkıntımda bana sevgiyle yaklaşan,benimle ilgilenen bir doktorum vardı.Ona güvendim ve ahh bile demedim.
Tugçecigim,ameliyattan hiç korkma.İnan bana çok rahat geçirecegin bir ameliyat.O kanın içeride iyice temizlenmesi için ameliyat olman şart.Lütfen korkupta,tekrar sıkıntı çekecegini düşünerekten ameliyattan kaçma.Bu senin ilerde başına daha başka dertler açar.Allah korusun birkaç ay sonra kapsül olur bu sefer gerçekten canının yanacagı,çok sıkıntı çekecegin büyük bir ameliyata girersin..Hiç korkma,inşallah şu saatlerde tekrar ameliyat olmuştursun,inan bana ameliyattan başka çözümü yok bunun..Üzülme,herşey çok çok güzel olacak.Yaşayan benim,biliyorum çünkü..
Güzel haberlerle aramızda ol inşallah.Ben,bizler buradayız.Seni bekliyoruz gülüm...Bizi habersiz bırakma lütfen..Seni seviyoruz,yanındayız arkadaşım..Çok çok öpüyorum....

geçmiş olsun canım. doktorun çaresine bakacaktır. bu kadar bozma moralini lütfen.. çaresi olacak sonuçta. sabretmeye gayret et. (mesajını yeni farkettim. hatta foruma girip yazmadığını düşündüm.)

arzum sen harika bir insansın daha fazla bişey yazmıyorum,yazamıyorum inşallah iyi haberlerle gelir çok merak ediyorum

Cnm benim geçmiş olsun çok üzüldüm.Kendini bu kadar sıkıntıya sokma sonrasını da düşün Allahtan aradan fazla zaman geçmedi doktorların gerekeni yapacaktır.Stres yaparsan kendine işlerinde rast gitmez rahat ol daha iyi olacak herşey deki olumsuz negatif olabilecek herşeyi de uzaklaştırmış olursun kendinden.

cnmm çok geçmiş olsun çok üzüldüm :26: merak etme demesi kolay ben şimdi gördüm yazdıklarını inşallah çok kolay olmuştur herşey nolur moralini bozma bunlar olabiliyor ben yazmışsım sana yeterki sen iyi ol moralini yüksek tut inan gerisi halloluyor
şimdi herşey senin üstüne geliyor gibi hissediyorsun bu normal hiç kimse bunları yaşamak istemez
ben hep şöyle düşünürüm başımıza gelen bu işler belkide daha kötü şeylerin omasını engellemek içindir diye
rabbim seninle olsun çok öpüyor merakla yazmanı bekliyorum

cok gecmis olsun canim arkadsim.umarim sorunun cozulurde burdan iyi haberlerini aliriz.merakla seni bekliyoruz..

ooff kızlar çok üzüldüm yaaa ( tucecim çok geçmiş olsun cnm korkma doktorun ne gerekiyorsa yapacaktır. bunlar halledilemeyecek şeyler değil. en kısa zamanda toparlanmış şekilde aramıza dönmeni diliyorum canım :26:

herkesin yorumunu teker teker okudum çok sağolun çok , nete gelemesemede biliyorum yanımda olduğunuzu, hareket edemedğimden sık gelemiyorum artık nete, arzumcum okudum yazdıklarını benim hiçbir ağrım sızım yok, görüntüde ne şişlik ne kızarıklık var, hani diyordum ya bir göğsüm büyük diye o şişliktenmiş, içteki sıvı aktığı için şişlik indi, doktorum şu an takip edelim diyor kanama durabilir boşatmaya gerek kalmayacak sanırım diyor, belki sadece bir iki dikiş atarım yolu kapatırız vucüt onu eritir diyor, illaki dren takılması şart değilmiş, tabi herşey değişebilir, haftasonuna kadar bekleyelim öyle karar verelim dedi dün, azalma yok ama kapancak gibi dedi, şu an sargıların üstünden gördüğüm kadarıyla sadece dren yerinden gelmiş, gelen kanama değil vücut sıvısı diyor, gerçekten o sıvının akması beni çok rahatlattı ama işte dursa artık, drende takılsa akacak böylede akıyor, tekrar o dren acısını yaşamak istemiyorum, doktor o drenleri çekerken canımdan can gitti hergün kontrole gidiyorum umarım bugün güzel şeyler söyler doktorum dursun artık diye dua ediyorum illaki durur sabaha diyorum bir kalkıyorum sonuç hayal kırıklığı akşam tekrar gelicem umarım mutlu bir şekilde gelirim azalmış kanaman durcak der kendinize çokkk iyi bakın iyki varsınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...

çok üzüldüm yaa ameliyat bu tekrar dan olmak kötü olsa gerek ..umarım tekrar sorun yaşamazsın. bende ameliyat olmak istiyorum eşimden onay aldım izinde eskişehirde olacağım ama annemlere söylemeyi düşünmüyorum ..yani gizli olucam inş.ben böyle sorunlar yaşamam görev dolayısıyla doğudayız çocukda var ancak tatilden tatile gideceğim birde sorun yaşarsam eşim benim başıma al sana estetik diye başıma kakar durur

canım benim yaa çok çok geçmiş olsun, sakın moralini bozma beklemeye devam bakalım haftasonuna kadar her şey düzelir inşallah ya sen sıkma canını..hepimizin başına gelebilecek şeylerdi bunlar. sen istirahat etmene bak sıvı akması da durur umarım bian önce

Çok şükürki iyisin ve dahada iyi olacaksın biraz zaman ve sabır arkadaşım.Herşeyde bir hayır vardır bunu unutma sakın.Hadi Allaha emanet ol inşallah Rabbim seni tez zamanda sağlığına kavuştursun tatlım.

yine iyi haberlerle dönemedim, yarın saat 14.00 da ameliyat oluyorum malesef tüm dualarıma ve direnişlerime rağmen, 2 gün boyunca drenler takılı olcak en kötüsü ise tek kalcak olmam, bir tek ablam biliyordu ameliyatı oda şehirdışına çıkıyor, ailemin yanına drenlerle gidemem şok olurlar, ne yapıcam bilmiyorum hayatımda ilk defa çaresizliği tattım, yada tadacağım, benim başıma böyle geldi diye başkalarına da olcak diye bir şart yok, ameliyat olcak arkadaşlar korkmasınlar, tabi ihtimal olduğunu bilsinler çok düşükte olsa, doktorum 3 gün önce ameliyat yaptığı birinin çok iyi olduğunu söyleyince iyice moral gitti benim iki haftayı geçti çünkü, şanssızım işte ne diyim ki bunun başka adı yok, yüzde bir ihtimal geldi beni buldu, hiçbir sıkıntım ağrım sızım yok, şişlik yok ödem yok morluk yok, ama ameliyat oluyorum bu daha çok koyuyor tabi, belki iki gün boyunca hastanede kalırım şu an bilmiyorum, nete gelemeyeceğim kesin, hepiniz sağlıcakla kalın arkadaşlarım ve sağolun içten desteğiniz için....

cnm çok geçmiş olsun buda geçicek azıcık sabret hepimiz yanındayız dua ediyoruz sana biran önce toparlan sorun çıkmasın inş iyi düşün moralini yüksek tutmaya çalış cnm en azından ameliyat olmadın tekrar dinlen hareket etme cnm Tanrım şifanı versin daha kötülerinden korusun seni iyi haberlerini bekliyoruz bunada şükür cnm

canım benim...lütfen moralini yüksek tut...olacağı varsa olacak zaten....dr bizden daha iyi bilir, direnme..ne gerekiyorsa yaptır bence...çalışan bir bayan olduğum için yarın müsait değilim ama pazar yanında olmaya hazırım...lütfen özele cebini yaz..HER ZAMAN YANINDAYIZ .BUNU UNUTMA LTFN !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…