• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuce89 Meme Estetiği Ameliyatı

cnm çok güzel olmuş herşeyiyle büyüklüğü şekli vücuduna uyumu sağlıkla kullan..umarım bende kendimi bigün böyle görebilirim..sevgiler..:nazar:

kızlar nolurr bir bakınnnn sol göğsümün altındaki dikişte hafif kanama var az önce dıaşrdan geldim, 10.günüm bugün , doktorun sekreterini aradım sızma olur diyor, dikişim açılmış olabilir mi çok korkuyorum bu normal mi :14::14::14::14::14:

kızlar nolurr bir bakınnnn sol göğsümün altındaki dikişte hafif kanama var az önce dıaşrdan geldim, 10.günüm bugün , doktorun sekreterini aradım sızma olur diyor, dikişim açılmış olabilir mi çok korkuyorum bu normal mi :14::14::14::14::14:

Cnm kendini zorlayacak bişey mi yaptın.Ben bile hala dikkat ediyorum.Git bir görün doktora kontrolün ne zamandı.

Canım,büyük ihtimal kendini zorlayacak bir hareket yaptın... Sızan kan devamlı geliyorsa,temizse mutlaka doktorunu ara konuş.Sekreteriyle degil... Ama biraz kan gelip durduysa oraya baticon sür ve temiz bir gazlı bez koy en yakın zamanda yarın doktorunun yanına git ;) Şu anki durumunu sen daha iyi gözlemlersin,doktorunu ara lütfen ihmal etme ...Normal bir durum degil tabiki,olmaması lazım ama senden kaynaklanan bir durumdur ...Çok dikkat et hareketlerine tatlım,ilk bir ay çok çok önemli Allah korusun üzülürsün,üzülürüz...:54:

Son düzenleme:
doktorum yurtdışında,salı günü geliyor.ilgilenecek kimse yok.temizleyip bekleyince gözyaşı kadar kan birikiyor . açık mı kalsın kapalı mı kalsın ? biraz bastırıp pansuman yapar gibi mi yapalım?

doktorum yurtdışında,salı günü geliyor.ilgilenecek kimse yok.temizleyip bekleyince gözyaşı kadar kan birikiyor . açık mı kalsın kapalı mı kalsın ? biraz bastırıp pansuman yapar gibi mi yapalım?

Canım,baticonla pansuman yap,üzerine gazlı bez koy kalsın üzerindende sporcu sütyenini tak.Açma orayı,açtıkça temiz kan gelecektir.Panik yapma o kadarcık kandan birşey olmaz inşallah.Fazlalaşırsa herhangi bir hastanenin aciline gidip gösterebilirsin ;)

güzelim dikkat et kendine. :26: doktorunla görüşmelisin bence de. doğrudan doktorunla görüş, bu tür durumlar için illa randevu alıp o zamanı beklemek saçma olur düşüncesindeyim.

güzelim dikkat et kendine. :26: doktorunla görüşmelisin bence de. doğrudan doktorunla görüş, bu tür durumlar için illa randevu alıp o zamanı beklemek saçma olur düşüncesindeyim.

canım doktorla görüş doğrudan diyorsunuz ama öncedende yazdım doktorum yurt dışında salı gelcek hiçbirşekilde ulaşamıyorum o yüzden sekreterle görüştüm yoksa niye ona anlatayım derdimi :14::14::14: yoksa randevu falan beklemiyorum damla damla hala sızıntım var tam düzeldim mutluyum derken başıma ne geldi, elim kolum bağlı bekliyorum salı gününü, ve kanama hala devam ediyor, herhangi bir acile gitsem doğru düzgün ilgilenmickler, en fazla batikon sürüp üstünü kapatacakalr onu bende yaptım zaten :14::14::14: nerden bulaştım böle bişiye yaaa :14: ya dikişim açılmışsa :14:

canım doktorla görüş doğrudan diyorsunuz ama öncedende yazdım doktorum yurt dışında salı gelcek hiçbirşekilde ulaşamıyorum o yüzden sekreterle görüştüm yoksa niye ona anlatayım derdimi :14::14::14: yoksa randevu falan beklemiyorum damla damla hala sızıntım var tam düzeldim mutluyum derken başıma ne geldi, elim kolum bağlı bekliyorum salı gününü, ve kanama hala devam ediyor, herhangi bir acile gitsem doğru düzgün ilgilenmickler, en fazla batikon sürüp üstünü kapatacakalr onu bende yaptım zaten :14::14::14: nerden bulaştım böle bişiye yaaa :14: ya dikişim açılmışsa :14:
canım herhangi bir başka bir plastik cerraha görün,doktorunun gelmesine daha çok varmış,belki iç dikişlerin açılmıştır,bu ara bence bitki çayı filan içip kanamayı arttırma,asprin filan da alma sakın olur mu...

tuçem korkma inşallah ciddi değildir dikkate al elbet ama telaş yapma arkadaşların dediği gibi başka bir plastik cerraha görün,vakit kaybetme inşallah ciddi değildir dışardaki dikişten kaynaklanıyordur :26: sen kanaman kesilsede doktoruna bu durumu mutlaka söyle :38:

canım doğrudan derken tlf da olur. hiç bir biçimde ulaşamasan da başka cerrahlara sor. bir cerraha görünmende de fayda var. acilde sana kim ne kadar yardım edebilir ki? bir estetik cerrahı ara, mail gönder, durumunu anlat. hareketlerini de doznda yapmaya gayret et. ve ağlama n'olur. bağışıklık sistemini zayıflatıp iyice güçsüzleşirsin. :29:

Acildede plastik cerrahlar var,dikiş açılması gibi bir durumda bütün plastik cerrahlar gibi estetik dikiş yapabiliyorlar.... Ve gereken bütün acil durumlarda müdahale edebiliyorlar....En az özel hastanelerdeki plastik cerrahlar kadar....

canım ne alemdesin, neler yaptın ,gittin mi doktora, ya da doktorunla görüşme fırsatı bulabildin mi tlf la da olsa? meraktayız.

tuçecim çok geçmiş olsun arkadaşım durumun ne nasıl oldun yarın salı dr la grüşünce bizleri muhakkak bilgilendir merakta bırakma emi inşallah önemli bişey değildir:18:

kızlar tuceden haberi olan varmı :26: kaç gündür gözükmüyo umarım kötü bi durum yoktur :50:

mrb arkadaşlar pekte iyi haberlerle dönemedim aranıza, pazartesi doktoruma göründüm erken geldi, ayrı yerden iki kanamam vardı bya şaşırdı, dren yerimi patlattı kanların rahat akması için, pazartesiden beri çok yoğun kanamam var, dün tekrar ameliyat olcaktım hastaneye kadar bile gittim ama vazgeçtim doktor tüm ekip hazırdı, önlüğü görünce korktum işte çünkü hiç hazır değildim, doktorum bekleyelim belki azalır ameliyata gerek kalmaz dedi, ama azalmazsa açıp boşaltıp dren takıcam dedi, tekrar drenlerin acısını yaşamak istemiyorum, tekrar ameliyat masasına yatmak istemiyorum, iki hafta oldu ameliyat olalı, benim çok iyi durumda olmam gerekirken, sürekli hareketsiz yatıyorum, sıcaklar beni mahfetti, sürekli uyuyorum, çok mutsusuzum sadece neden diyorum ? böyle olmak zorundamıydıı, yanlış hiçibişi yapmadım, çok iyiydim, şimdi ise tüm dünyam yıkılmış durumda, stresten tutam tutam saçlarım dökülüyor, çok uzun yazdım kusura bakmayın, bugün 6 da tekrar doktorumun yanında olucam, belki ameliyat olcam öyle korkuyorum ki... neden bilmiyorum, moralmen fiziken ve ruhen tamamen çöktüm, sargılarım kan dolmuş durumda... kendinize çok iyi bakın... gelemezsem merak etmeyin.. hepinizi çok öpüyorum....

mrb arkadaşlar pekte iyi haberlerle dönemedim aranıza, pazartesi doktoruma göründüm erken geldi, ayrı yerden iki kanamam vardı bya şaşırdı, dren yerimi patlattı kanların rahat akması için, pazartesiden beri çok yoğun kanamam var, dün tekrar ameliyat olcaktım hastaneye kadar bile gittim ama vazgeçtim doktor tüm ekip hazırdı, önlüğü görünce korktum işte çünkü hiç hazır değildim, doktorum bekleyelim belki azalır ameliyata gerek kalmaz dedi, ama azalmazsa açıp boşaltıp dren takıcam dedi, tekrar drenlerin acısını yaşamak istemiyorum, tekrar ameliyat masasına yatmak istemiyorum, iki hafta oldu ameliyat olalı, benim çok iyi durumda olmam gerekirken, sürekli hareketsiz yatıyorum, sıcaklar beni mahfetti, sürekli uyuyorum, çok mutsusuzum sadece neden diyorum ? böyle olmak zorundamıydıı, yanlış hiçibişi yapmadım, çok iyiydim, şimdi ise tüm dünyam yıkılmış durumda, stresten tutam tutam saçlarım dökülüyor, çok uzun yazdım kusura bakmayın, bugün 6 da tekrar doktorumun yanında olucam, belki ameliyat olcam öyle korkuyorum ki... neden bilmiyorum, moralmen fiziken ve ruhen tamamen çöktüm, sargılarım kan dolmuş durumda... kendinize çok iyi bakın... gelemezsem merak etmeyin.. hepinizi çok öpüyorum....

uffff cnm çok üzüldüm :50: ne olur dr nu dinle ameliyat olman gerekiyorsa ol kurtul bu kadar acı çekme cnm anlamadan zorladın galiba dikişlerini artık neden arama üzme kendini sonuca bak biran önce ameliyatını ol kurtul ne diyeceğimide bilemedim ama yanındayız üzülme cnm inş buda geçicek kendine dikkat et bizi habersiz bırakma :5:

Tuce89, lütfen strese girme.....bazen olabiliyor...kan toplamış olabiliyor..sen korkma. doktor ne derse onu yap bence geç kalmadan..neden korktun ki???? dren takması çok kötü bişey değil....içeride toplanmış kanı çıkaracaktır....LÜTFEN STRES YAPMA....stres çok etkiler iyileşmeni...derin nefes al, hayırlısı neyse o olsun canım benim...bak hepimiz yanındayız...ve eminim ki buradaki tüm bayanlar senin için el ele olacaklar..yeterki bize bildir, hep beraber çözelim...en önemlisi STRES yapma!!!! öpüyorum...

Back