tuce89 Meme Estetiği Ameliyatı

malosa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
774
8
96
Birbuçuk yıl süren araştırmalarım ve tabiki de kadınlar klubü sayesinde bende hayallerime kavuştum ,tek bildiğim kadınlar klubünü keşfetmesem imkanı yok karar veremezdim... tıpkı şu an ben birine sölediğimde ayıplar gözle baktıkları gibi biri eskiden bana söylese benimde tuhafıma giderdi, ama burda çok normal birşey olduğunu her bayanın psikolojisini düzletmek için yaptırabileceği birşey olduğunu anladım, önce benimsedim bunu içimde, öyle karar aldım...

Bu süreçte hep yalnızdım kimseyle paylaşamadım... annemle bile... hala da yalnızım bir ablam biliyor bir de arkadaşım, bu çok tuhaf bir duygu yıllarca hayal edip, hayal kırıklığı yaşayıp sonunda ulaşmak...burda hiçbişey sanal değil, verilen destekler ve arkadaşlıklar gerçek... dilerim herkes burayı keşfeder ve bu arkadaşlıklara katılır... göğüslerim küçük diye çok dalga geçildim çok incindim zamanında hemde en hassas yaşlarımda...benim için artık yeni bir dönem başlıyor ...bunu herkesin yaşamasını içtenlikle dilerim... hayat kısa insan kendini nasıl mutlu hissedecekse öyle yaşamalı...biz mutlu olalım, kendimize değer verelim ki başkalarıda bize mutluluk verebilsin...

Bana destek olan, yardımıcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, başta " arzum "olmak üzere... iyi ki varsın iyi ki varsınız

Aramıza tam anlamıyla katıldın,artık..

Hoş geldin, iyi ki geldin..
Bundan sonraki süreçte yine biz buralardayız...
Ameliyat uzun saatler anestezi almana neden olduğundan vücudundan ödemini atmak için yapacağın başlıca şey bol sıvı tüketmek ki bu süreç ilk 3-4 ay bariz bir şekilde ilerlerken sonraki zamanlarda yavaşlayacak..

Bol suyunu eksik etme vücudundan,bitki çayları filan ve tabii ki yaz geldi, buzlu çaylar en yakın arkadaşların olsun..
serinlemek için bir de bol bol denize giiiiiiiirrrr, hem içerden hem dışardan ferahlık iyidir, anladın sen )

üzüntülerini geride bırak artık. geçmiş olsun ve gözün aydın...
bedensel engelli bir insanla nasıl ki dalga geçmek, onlara tuhaf tuhaf bakmak (ya da acımak) korkunç ve bir o kadar insanlık dışıysa göğüslerinin varlığını hissedemeyen bir bayanla uğraşmak da o kadar insanlık dışı bir davranıştır. hepimize yapıldı bu acı verici davranışlar. bana bu acımı hatırlatan insanların gözümde hiç bir değeri kalmadı. üniversiteden bir arkadaşım göğsüme dokunup " aa bunun içi boş" bile diyebilmişti.. hem de evimde.. belki başka yerde deseydi tepki verebilirdim..
önümüz yaz. iyileşecek ve cici sütyenler ve incecik giysilerle keyif yapacaksın. artık sadece bunları düşün ve aynadaki gülen yüzünü.

Son düzenleme:

hoşbuldummmm canım daha bugün kendime geliyorum çok canım yanıyordu nefes bile alamıyordum hep öyle kalcam sandım bir an ben ne yaptım kendime böyle dedim bugün çok şükür kendime geldim tabi şu hissizlik olayı çok kötü göğsümün bir ucunuda hissizlik var geçer değil mi canım

sağol canım çok sağol, evet şimdi dönüp onları düşününce bana yapılanlar değdi mi diye düşünüyorum ? bir insanın eksikliğiyie dalga geçmek onur kırıcıdır bu ne olursa olsun, ama hepsi geride kalcak artı imrenerek bakıcaklar ben bugün kendimi çok iyi hissediyorum sende hemencicik iyileşip mutlu mesut gelceksin canım arkadaşım benimm

foto ekledim canlarım :26: sargılar varken sadece üstten görüyordum ve küçükler bunlar yaaa diyordum şimdiyse sargılar çıktı çok büyük geliyolar gözüme :26: küçülürler değil mi zamanla

şu haline bile bayıldım. sporcudan sıyrılınca, dekolteleri, dantelleri giyince nasıl olacaksın kim bilir.
vauuuww!

Fotomu dedinnnnn.... Hemmenn uçalımmm

Karamek arkadaşımızdan sonra bir -Çokmu büyük oldu???? Vakası daha Dur ben bir gidip bakayım neymiş o büyük olan??

Oyyy... Ben sen yerim yerr,adımıda altın harflerle yazmış Canım Arkadaşımmm...
Burada ,İstanbul da seni seven,anlayan herzaman yardımcı olacak bir dostun,gerçek bir arkadaşın olduğunu unutma sakın olurmu

Şimdi gelelim o Şahane,Sanateseri göğüslerine Hayatımmm,ben cidden çok çok beğendim .Şakir bey yapmış yapacagını.Çok çok güzel göğuslerin olmuş canımm...
Hiçte büyük degil,gayet güzel alımlı,kıvrımlı olmuş valla.Sabah sabah böyle güzel bir sonuç görmek iyi geldi Senn kadar güzel dolulukta göğüslerinin olmasını isteyen ama olmayan,doktoru kabul etmeyen,ameliyattan sonra mutsuz olan o kadar insan varkii... Tadını çıkar,haksızlık etme Allah çarpar

Çok çok öpüyorum benim değerli arkadaşım.Saglık,mutluluk,huzur dolu bir yaşam diliyorum.Herşey gönlünce olsun....

Aman deniz için acele etme,bu sene idare et.güneşlensende ancak Ağustos ayında falan yüksek faktörlü krem kullan dikiş yerine ve sürekli tekrarla olurmu

Son düzenleme:

tamam canım dediklerini uygulayacağımm çok haklısın gözüme büyük gelmesi küçük gelmesinder iyidir çok mutlu oldum beğenmene

Gecmis olsun canim aramiza hos geldin :) gerci bende cok bastayim ama birkacgunde bile olacak degisime hayret edeceksin. İlk 4 gun bende bu agrilar hic gecmiycek sandim ama gecip gidiyor hatta o agrilari unutuyosun :) bu yaz tum bikiniler en guzel dantelli sutyenler bizim olsun :)

sağol canım 3. günüm olmasına rağmen çok şükür iyi hissediyorum baya, aynen gelsin bikiniler, incecik dantelli sütyenler

Çok geçimş olsun Canım, sağlıklı güzel ve mutlu günler diliyorum.. Her şey gönlünce olsun..

çok geçmiş olsun canım sağlıkla mutlulukla kullan inş. memişleri hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…