hadi bakalım daha güzel günlere canım :)
kızlar nolurr bir bakınnnn sol göğsümün altındaki dikişte hafif kanama var az önce dıaşrdan geldim, 10.günüm bugün , doktorun sekreterini aradım sızma olur diyor, dikişim açılmış olabilir mi çok korkuyorum bu normal mi
kızlar nolurr bir bakınnnn sol göğsümün altındaki dikişte hafif kanama var az önce dıaşrdan geldim, 10.günüm bugün , doktorun sekreterini aradım sızma olur diyor, dikişim açılmış olabilir mi çok korkuyorum bu normal mi
doktorum yurtdışında,salı günü geliyor.ilgilenecek kimse yok.temizleyip bekleyince gözyaşı kadar kan birikiyor . açık mı kalsın kapalı mı kalsın ? biraz bastırıp pansuman yapar gibi mi yapalım?
güzelim dikkat et kendine. :26: doktorunla görüşmelisin bence de. doğrudan doktorunla görüş, bu tür durumlar için illa randevu alıp o zamanı beklemek saçma olur düşüncesindeyim.
canım herhangi bir başka bir plastik cerraha görün,doktorunun gelmesine daha çok varmış,belki iç dikişlerin açılmıştır,bu ara bence bitki çayı filan içip kanamayı arttırma,asprin filan da alma sakın olur mu...canım doktorla görüş doğrudan diyorsunuz ama öncedende yazdım doktorum yurt dışında salı gelcek hiçbirşekilde ulaşamıyorum o yüzden sekreterle görüştüm yoksa niye ona anlatayım derdimiyoksa randevu falan beklemiyorum damla damla hala sızıntım var tam düzeldim mutluyum derken başıma ne geldi, elim kolum bağlı bekliyorum salı gününü, ve kanama hala devam ediyor, herhangi bir acile gitsem doğru düzgün ilgilenmickler, en fazla batikon sürüp üstünü kapatacakalr onu bende yaptım zaten nerden bulaştım böle bişiye yaaa ya dikişim açılmışsa
canım doktorla görüş doğrudan diyorsunuz ama öncedende yazdım doktorum yurt dışında salı gelcek hiçbirşekilde ulaşamıyorum o yüzden sekreterle görüştüm yoksa niye ona anlatayım derdimiyoksa randevu falan beklemiyorum damla damla hala sızıntım var tam düzeldim mutluyum derken başıma ne geldi, elim kolum bağlı bekliyorum salı gününü, ve kanama hala devam ediyor, herhangi bir acile gitsem doğru düzgün ilgilenmickler, en fazla batikon sürüp üstünü kapatacakalr onu bende yaptım zaten nerden bulaştım böle bişiye yaaa ya dikişim açılmışsa
kızlar tuceden haberi olan varmı :26: kaç gündür gözükmüyo umarım kötü bi durum yoktur
mrb arkadaşlar pekte iyi haberlerle dönemedim aranıza, pazartesi doktoruma göründüm erken geldi, ayrı yerden iki kanamam vardı bya şaşırdı, dren yerimi patlattı kanların rahat akması için, pazartesiden beri çok yoğun kanamam var, dün tekrar ameliyat olcaktım hastaneye kadar bile gittim ama vazgeçtim doktor tüm ekip hazırdı, önlüğü görünce korktum işte çünkü hiç hazır değildim, doktorum bekleyelim belki azalır ameliyata gerek kalmaz dedi, ama azalmazsa açıp boşaltıp dren takıcam dedi, tekrar drenlerin acısını yaşamak istemiyorum, tekrar ameliyat masasına yatmak istemiyorum, iki hafta oldu ameliyat olalı, benim çok iyi durumda olmam gerekirken, sürekli hareketsiz yatıyorum, sıcaklar beni mahfetti, sürekli uyuyorum, çok mutsusuzum sadece neden diyorum ? böyle olmak zorundamıydıı, yanlış hiçibişi yapmadım, çok iyiydim, şimdi ise tüm dünyam yıkılmış durumda, stresten tutam tutam saçlarım dökülüyor, çok uzun yazdım kusura bakmayın, bugün 6 da tekrar doktorumun yanında olucam, belki ameliyat olcam öyle korkuyorum ki... neden bilmiyorum, moralmen fiziken ve ruhen tamamen çöktüm, sargılarım kan dolmuş durumda... kendinize çok iyi bakın... gelemezsem merak etmeyin.. hepinizi çok öpüyorum....
mrb arkadaşlar pekte iyi haberlerle dönemedim aranıza, pazartesi doktoruma göründüm erken geldi, ayrı yerden iki kanamam vardı bya şaşırdı, dren yerimi patlattı kanların rahat akması için, pazartesiden beri çok yoğun kanamam var, dün tekrar ameliyat olcaktım hastaneye kadar bile gittim ama vazgeçtim doktor tüm ekip hazırdı, önlüğü görünce korktum işte çünkü hiç hazır değildim, doktorum bekleyelim belki azalır ameliyata gerek kalmaz dedi, ama azalmazsa açıp boşaltıp dren takıcam dedi, tekrar drenlerin acısını yaşamak istemiyorum, tekrar ameliyat masasına yatmak istemiyorum, iki hafta oldu ameliyat olalı, benim çok iyi durumda olmam gerekirken, sürekli hareketsiz yatıyorum, sıcaklar beni mahfetti, sürekli uyuyorum, çok mutsusuzum sadece neden diyorum ? böyle olmak zorundamıydıı, yanlış hiçibişi yapmadım, çok iyiydim, şimdi ise tüm dünyam yıkılmış durumda, stresten tutam tutam saçlarım dökülüyor, çok uzun yazdım kusura bakmayın, bugün 6 da tekrar doktorumun yanında olucam, belki ameliyat olcam öyle korkuyorum ki... neden bilmiyorum, moralmen fiziken ve ruhen tamamen çöktüm, sargılarım kan dolmuş durumda... kendinize çok iyi bakın... gelemezsem merak etmeyin.. hepinizi çok öpüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?