yine iyi haberlerle dönemedim, yarın saat 14.00 da ameliyat oluyorum malesef tüm dualarıma ve direnişlerime rağmen, 2 gün boyunca drenler takılı olcak en kötüsü ise tek kalcak olmam, bir tek ablam biliyordu ameliyatı oda şehirdışına çıkıyor, ailemin yanına drenlerle gidemem şok olurlar, ne yapıcam bilmiyorum hayatımda ilk defa çaresizliği tattım, yada tadacağım, benim başıma böyle geldi diye başkalarına da olcak diye bir şart yok, ameliyat olcak arkadaşlar korkmasınlar, tabi ihtimal olduğunu bilsinler çok düşükte olsa, doktorum 3 gün önce ameliyat yaptığı birinin çok iyi olduğunu söyleyince iyice moral gitti benim iki haftayı geçti çünkü, şanssızım işte ne diyim ki bunun başka adı yok, yüzde bir ihtimal geldi beni buldu, hiçbir sıkıntım ağrım sızım yok, şişlik yok ödem yok morluk yok, ama ameliyat oluyorum bu daha çok koyuyor tabi, belki iki gün boyunca hastanede kalırım şu an bilmiyorum, nete gelemeyeceğim kesin, hepiniz sağlıcakla kalın arkadaşlarım ve sağolun içten desteğiniz için....
evet arkadaşlar tekrar ameliyat oluyorum malesefdualarınız için teşekkür ederim bir süre nete gelemiycem
evet arkadaşlar tekrar ameliyat oluyorum malesefdualarınız için teşekkür ederim bir süre nete gelemiycem
Hayatım şansızım diye sakın üzülme bir tek sen değilsin cnm çoğumuzunda başına muhakkak böyle aksi şeyler gelmiştir mutlaka.Kendimden örnek vereyim ben iki doğum yaptım ikisindende çok çektim iyileşemedim.2.doğumumda daha fazlaydı açık açık anlatıyorumki seninkinin ne kadar kolay ve iyi olduğunu anlayacaksın belki doğum farklı bir durum ama nede olsa can acısı var.2.doğumdaki dikişlerimin acısını hep duydum uyuşmadı ağlaya ağlaya zor dayandım.1 hafta zaten yatamadım hiç hareket edemedim çok fazlaydı dikişlerim o dikişlerim patladı hep açıldı başka doktora gittim oda enfeksiyon kapmışsın yarayı açmaya kanatmaya çalıştı bir de üstüne tekrar uyuşmadan dikti yine canımdan can gitti.Yine hareketsiz yattım bebeğimi bile emziremedim.1 hafta içinde tekrar dikişlerim patladı bu sefer daha kötü oldu başka prf dr a gittim o tedavi etti ama parçalandım tabi.Zaman içinde kötü yönlerini yaşadım moralim bozuldu habire doktora gidip durdum çok çabuk enfeksiyon kaptığım için.En sonunda iyi bir jinekolg dr buldum 10 martada estetik ameliyatımı oldum.Zorluğunu yaşadım ama sonunda zaman hızlı geçiyo elbet iyileşecek dedim oturamadım yatamadım yine çok şükür iyileştim tabi.
Sende iyileşeceksin merak etme hayatımız hep inişli çıkışlı bunuda biz başaracaz.Bu zorluklarıda kendi irademizle sabrımızla aşacaz.Hastanede de kimsem yok diyede üzülme doktor ve hemşireler yakından ilgileneceklerdir.Benimde kimsem yoktu hiçkimse bilmiyodu eşim de çocuklara bakması gerekiyodu.Sağolsunlar hemşireler sürekli ilgilendiler kontrol ettiler.Allah yardımcın olsun hadi senin için akşam 1 yasin okuyacam rabbim içtenlikle yapılan duaları kabul eder muhakkak.
Tugçecigim,hiç korkma canım.Çok rahat bir ameliyat olacak,uyandığında herşey bitmiş rahatlamış,bütün sorunlar geride kalmış olacak.Bu sorun ameliyat olmadan çözülmezdi bebeğim.Yanında olamasakta kalbimiz seninle,dualarımız seninle.Hayırlısıyla aramıza dön inşallah,seni bekliyoruz birtanem.Allah yardımcın olsun.
sağolun canlarım atlatıcam, döndüğümde herşey iyi olmuş olcak, üzüntüler acılar geride kalacak, yazdıklarınızı okuyunca korkum geçiyor az da olsa, lioncum üzüldüm olanlara, tabi doğuma benzemez ama baya zorlanıyorum ve ruhende acı çekiyorum, sürekli yatmak ve tv bakmak boş boş, insanı depresyona itiyor,bunaldım baya, düzelip balkonumda kitap okumanın soğuk birşeyler içmenin hayalini kuruyorum, birazdan burdan nası kalkıcam tekbaşıma diye düşünmeden... benim olduğum hastanede hemşirelerin hepsi çok soğuk ve sert , iticiler baya, biz seslenmesek gelmiyorlar bile, ağrıkesici yapıp tek kelime etmeden gidiyorlar hatta, ölsek haberleri olmucak desem yeri sanırım buda benim şanszlığımın ayrı bir göstergesi :) ameliyathane biraz ürkütücü yatırıp heryerime bişiler bantlayıp falan duruyorlar, kalbim küt küt atıyor, etrafımda dolanıp duruyorlar ama sanki ben yokmuşum gibi :) tuhaf histi şimdi tekrar yaşıcam,buraya hislerimi dökmek iyi geliyor, duygularımın içinde boğulmuş ve sıkışmış gibiyim, çığlık çığlığa bağırasım var, ama sadece susuyorum, aslında ilkinden korkmam lazımdı ama ben şimdi daha çok korkuyorum ikinciden, umarım gülen yüzümle dönerim aranıza, hepinizi çoookk seviyorumm
sağolun canlarım atlatıcam, döndüğümde herşey iyi olmuş olcak, üzüntüler acılar geride kalacak, yazdıklarınızı okuyunca korkum geçiyor az da olsa, lioncum üzüldüm olanlara, tabi doğuma benzemez ama baya zorlanıyorum ve ruhende acı çekiyorum, sürekli yatmak ve tv bakmak boş boş, insanı depresyona itiyor,bunaldım baya, düzelip balkonumda kitap okumanın soğuk birşeyler içmenin hayalini kuruyorum, birazdan burdan nası kalkıcam tekbaşıma diye düşünmeden... benim olduğum hastanede hemşirelerin hepsi çok soğuk ve sert , iticiler baya, biz seslenmesek gelmiyorlar bile, ağrıkesici yapıp tek kelime etmeden gidiyorlar hatta, ölsek haberleri olmucak desem yeri sanırım buda benim şanszlığımın ayrı bir göstergesi :) ameliyathane biraz ürkütücü yatırıp heryerime bişiler bantlayıp falan duruyorlar, kalbim küt küt atıyor, etrafımda dolanıp duruyorlar ama sanki ben yokmuşum gibi :) tuhaf histi şimdi tekrar yaşıcam,buraya hislerimi dökmek iyi geliyor, duygularımın içinde boğulmuş ve sıkışmış gibiyim, çığlık çığlığa bağırasım var, ama sadece susuyorum, aslında ilkinden korkmam lazımdı ama ben şimdi daha çok korkuyorum ikinciden, umarım gülen yüzümle dönerim aranıza, hepinizi çoookk seviyorumm
kızlar Tuce den haber var mı????
ben de çok merak ediyorum inşallah iyi geçmiştir ameliyatı..Allah yardımcısı olsun, bir an önce gelsin aramıza..
en kısa zamanda iyileşmeni, bu kötü günleri geride bırakmanı diliyorum. çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun
canım tabii ki üzüntü ve acıların geride kalacak,canım çok yanacak diye korkma sonuçta ilk ameliyatından fazla bir acı çekmezsin. Güzel görüntünün hayallerini kur,bak fuşyalı,mavili bikiniler ,dekolteler seni bekliyor,hadi bir an önce ol ameliyatını kurtu şu stresten kalbimiz ve dualarımız seninle canım
ah tuğçem içimi acıttın sen
bak gör hepsi geçecek,nolursun bırakma kendini
sen o istediklerin hepsini yapacaksın
bunu da aşman gereken bir engel gibi gör bak karşında çok mutlu günler var
keşke yakınlarında olsam da ben kalsam yanında
önce içinde yaşadıklarından kurtul kötü düşünceleri kov gitsin sen güçlüsün bak ilk ameliyatın zorluklarını atlattın inan narkazu attıktan sonra ilk ameliyattaki gibi olmadığını anlıcaksın direnlerinde senin sağlığın için olduğunu düşün bir daha bunları yaşamaman için
nolursun güzelim iyi ol çok iyi ol...
tucecim mesajlarını şimdi gördüm,bizler yine kendini üzme canını sıkma diyeceğiz elbette ama senin ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum,ameliyattan sonraki ilk günlerimde benimde çok ağrılarım olmuştu hatta öyleki doktora kontrole giderken arabanın en ufak bir sarsıntısında bile canım çok yanıyordu, o zaman eğer bir aksilik olupta protezlerin çıkması veya tekrar ameliyat olmam gerekirse bunları çıkarttırım ve bir daha da asla taktırmam demiştim bende yanımdaki arkadaşımda çok iyi hatırlıuyoruz bunun,fakat şimdi, o günleri geçirdim hepsini unuttum gittiiiii,, hatta tekrar büyütme ameliyatını düşünür oldum bilee :) eminim sende bu opersayondan sonra çok daha kısa bir sürede toparlayacaksın ilkinde bu aksilikten dolayı iyileşme sürecin uzamış,ama inşallah allahın izniyle çok çabuk atlatacaksın,seni en çok yanlız olmak üzüyor anlıyorum seni,nerde ameliyat olacaksın hangi hastanede hafta sonu istanbul dışında olacağım ama elimden birşey gelirsede yardıma hazırım yarın akşam müsait olabilirim sana refaket etmeyi isterim canım kabul edersen, bana mail atabilirisn vesileozden34@hotmail.com çok öpüyorum seni dualarımız seninle unutma
canım benim çok geçmiş olsun .çok üzüldüm okuyunca ama herşeyın ıyısını düşün aklına kötü şeyler getirme iyileşecegın günlerin hayalini kur zamanla zaten unutup gıtceksın yeterkı sen moralını bozmamaya çalış herşey çok güzel olucak zaten.. ALLAH yardımcın olsun canımm ıyı haberlerını beklıyoruz .
Tuçecim öncelikle çok geçmiş olsun. Epeydir tatil modunda olduğum için forumları pek okumamıştım ama sana yazılanları görünce okumadan edemedim. Büyük hayal kırıklığı olmuştur senin için tekrar ameliyat olmak zorunda kalmak, ama düzelmeyecek bir durum değil, maalesef her ameliyat gibi bunun da riskleri var, her bünye de farklı tepki veriyor, Allah beterinden korusun demek lazım. En kısa zamanda iyileşmeni diliyorum.
tucecim çok geçmiş olsun canım ikinci kez ameliyat olucağına çok üzüldüm kimse böyle bişeyin başına gelmesini istemez ama ameliyat olmadan düzelmiycekse mecburen olucaksın ameliyatını canım korkma hiç ameliyattan sonra bütün sıkıntıların bitmiş olucak yeni bir iyileşme sürecine giriceksin ve herşey daha güzel olucak. yanlız olucağın içinde üzülme hastanede yardımcı olurlar ilkinde refaketçin var diye ilgilenmemiş olabilirler ama tek olunca yeterince ilgilenirler diye düşünüyorum. sıkma canını bizler yanındayız tatlım sağlıkla aramıza dön biranönce
cnm ameliyatın bitmiştir dün geceden bu yana sana dua ettim inş ağrın sızın olmaz bunuda atlattın cnm inş bu dönemide sorunsuz atlatıcan yanındayız seninleyiz Tanrım seni korusun biran önce iyileş aramıza dön
tuceciğim inşallah ameliyatını sorunsuz bir şekilde atltmışsındır, dualarımız seninle canım Allah yardımcın olsun.. bunu sağlıkla atlat da sonra inşallah hepsini zaman içinde unutacaksın canım..bazen attığımız adımlarda aksilikler çıkabiliyor ne yazık ki ama hep diyelim ki Allah dermenı olmayan dert vermesin, çaresi var çok şükür,,inşallah 2.ameliyatın başarıyla sonuçlanacak ve sen bir an önce iyileşme sürecine gireceksin canım..sana dua ediyoruz..
kızlar Tuce den haber var mı????
ben de çok merak ediyorum inşallah iyi geçmiştir ameliyatı..Allah yardımcısı olsun, bir an önce gelsin aramıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?