Hehh...İşte söyle ol yahu..Pozitif daha çok çok yeniler..Dıştan ne kadar temiz görünürse görünsün,bu seni yanıltmasın.Gögüs içeri bölgen daha çok yara,dikiş dolu.Dış kısım gibi kuru degil.O kadar çabuk kendini toparlayamaz,iyileşemez tabi.Zaman gerekiyor tatlım.Acele etmeİnan bana çok çok güzel olacaklar,çok begeneceksin.İnan bana ben fotolarını gördüm zaten,güzel olacakları o kadar belliki Birtanem,sıkma o tatlı canını tamammı
tamam canımmmm benimm arzumcummmmmm ben senin zevkine çok güveniyorummazıcık bikini sütyen falan bakayımda netten neşem yerine gelsin alıcaklarımı belirleyim kafamda
Birbuçuk yıl süren araştırmalarım ve tabiki de kadınlar klubü sayesinde bende hayallerime kavuştum ,tek bildiğim kadınlar klubünü keşfetmesem imkanı yok karar veremezdim... tıpkı şu an ben birine sölediğimde ayıplar gözle baktıkları gibi biri eskiden bana söylese benimde tuhafıma giderdi, ama burda çok normal birşey olduğunu her bayanın psikolojisini düzletmek için yaptırabileceği birşey olduğunu anladım, önce benimsedim bunu içimde, öyle karar aldım...
Bu süreçte hep yalnızdım kimseyle paylaşamadım... annemle bile... hala da yalnızım bir ablam biliyor bir de arkadaşım, bu çok tuhaf bir duygu yıllarca hayal edip, hayal kırıklığı yaşayıp sonunda ulaşmak...burda hiçbişey sanal değil, verilen destekler ve arkadaşlıklar gerçek... dilerim herkes burayı keşfeder ve bu arkadaşlıklara katılır... göğüslerim küçük diye çok dalga geçildim çok incindim zamanında hemde en hassas yaşlarımda...benim için artık yeni bir dönem başlıyor ...bunu herkesin yaşamasını içtenlikle dilerim... hayat kısa insan kendini nasıl mutlu hissedecekse öyle yaşamalı...biz mutlu olalım, kendimize değer verelim ki başkalarıda bize mutluluk verebilsin...
Bana destek olan, yardımıcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, başta " arzum "olmak üzere... iyi ki varsın iyi ki varsınız
8. günüm ağrım sızım hiç yok bu kadar çabuk düzelceğimi düşünmüyordummmsayenizde moralimde tavan süperim
8. günüm ağrım sızım hiç yok bu kadar çabuk düzelceğimi düşünmüyordummmsayenizde moralimde tavan süperim
canım hayırlı olsun güle güle kullan cicşlerini çok sevindim senin için.Nasıl durumun cicişlerin :)
ayyy canım benim seni böyle mutlu görmek cok iyi masallah nazar degmesin :)
Ne güzel cnm inşallah daha da düzelecek çok daha iyi olacak herşey tatlım.Bekle bebeğim herkesin gözü sende olacakkıskananlar çatlayacak alımlı alımlı yürüyeceksin dekolteni göstereceksin şöyle düğmeler açıkta aman Allahım hadi bakalım gösterin kendinizi fıstıklar.:82:
ah bebegim benim seni boyle mutlu gordum nasil sevindim.mutlulugunun daim olmasini diliyorum canim :) bunlar daha neki cok daha guzel gunler bizi bekliyor yalnizca sabir optum canimm :)
Maşallah canım,hep böyle neşeli ol tamammı?? Zaman geçtikçe kendindeki degişikligi görecek ve daha mutlu olacaksın inşallah...
tucecim ilk haftanda bile o kadar güzel görünüyorlar kisonrasını düşünemiyorum mutluluktan uçtuğuna eminim. beni de bekle canım.
canım sıra sende herkes seni bekliyor dört gözle
biliyorum canım.bu heyecanı sizlerle yaşamak mutluluk verici
27 harınmıydı cnm senın
27 haziran burcunun burun ameliyat günü canım. daha erkene almaya çalışıyor. hemen iyileşip benim konuma ilk mesaj gönderen kişi olmak için sanırım
beni ameliyatım temmuzun ilk haftası. http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/503052-ameliyat-olan-olacak-arkadaslar-bilgileri.html
görüldüğü üzere hala en sondayım.
teşekkür ederimbiraz sorunlar yaşadım kendi içimde amliyattan sonra, birazda duygusaldım ondan belki ama atlattım şu an
tucecim ilk haftanda bile o kadar güzel görünüyorlar kisonrasını düşünemiyorum mutluluktan uçtuğuna eminim. beni de bekle canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?