tuce89 Meme Estetiği Ameliyatı

8. günüm ağrım sızım hiç yok bu kadar çabuk düzelceğimi düşünmüyordummm sayenizde moralimde tavan süperim

canım hayırlı olsun güle güle kullan cicşlerini çok sevindim senin için.Nasıl durumun cicişlerin :)

8. günüm ağrım sızım hiç yok bu kadar çabuk düzelceğimi düşünmüyordummm sayenizde moralimde tavan süperim

Ne güzel cnm inşallah daha da düzelecek çok daha iyi olacak herşey tatlım.Bekle bebeğim herkesin gözü sende olacak kıskananlar çatlayacak alımlı alımlı yürüyeceksin dekolteni göstereceksin şöyle düğmeler açıkta aman Allahım hadi bakalım gösterin kendinizi fıstıklar.:82:

ah bebegim benim seni boyle mutlu gordum nasil sevindim.mutlulugunun daim olmasini diliyorum canim :) bunlar daha neki cok daha guzel gunler bizi bekliyor yalnizca sabir optum canimm :)

canım hayırlı olsun güle güle kullan cicşlerini çok sevindim senin için.Nasıl durumun cicişlerin :)

teşekkür ederim biraz sorunlar yaşadım kendi içimde amliyattan sonra, birazda duygusaldım ondan belki ama atlattım şu an

inşallah tatlım hepimiz için yeni bir hayat demek, gidip bir sürü gömlek alıcam bu yaz bizim

ah bebegim benim seni boyle mutlu gordum nasil sevindim.mutlulugunun daim olmasini diliyorum canim :) bunlar daha neki cok daha guzel gunler bizi bekliyor yalnizca sabir optum canimm :)

sağol tatlım gerçektende tüm samimiyetimle söylüyorum sizin sayenizde hepimizin mutluluğu daim olsun sabredicemmm

Maşallah canım,hep böyle neşeli ol tamammı?? Zaman geçtikçe kendindeki degişikligi görecek ve daha mutlu olacaksın inşallah...

tamam tatlım bida kafaya takmak yokk baştada seni dinleyip üzmemem lazımdı kendimi ama duygusaldım işte neyse ki çabuk atlattım

tucecim ilk haftanda bile o kadar güzel görünüyorlar ki sonrasını düşünemiyorum mutluluktan uçtuğuna eminim. beni de bekle canım.

hımm dogru canım ben senı de hazıran dıye hatırlıyodum yanlış oldu demek
neyse hersey gönlünce olsun hayatım

tucecim ilk haftanda bile o kadar güzel görünüyorlar ki sonrasını düşünemiyorum mutluluktan uçtuğuna eminim. beni de bekle canım.

bekliyorummmm canımm benimkiler daha birşeye benzemiyor sende aramıza katıl beraber mutlu olalım az kaldı ben bile heycan yaptım nasıl olcaklar acabaaa istediğin gibi olsunlar ve hemencicik iyileş en büyük dileğim bu senin için son hafta beklemek çokkk zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…