- 30 Ekim 2007
- 1.187
- 1
- 681
yine iyi haberlerle dönemedim, yarın saat 14.00 da ameliyat oluyorum malesef tüm dualarıma ve direnişlerime rağmen, 2 gün boyunca drenler takılı olcak en kötüsü ise tek kalcak olmam, bir tek ablam biliyordu ameliyatı oda şehirdışına çıkıyor, ailemin yanına drenlerle gidemem şok olurlar, ne yapıcam bilmiyorum hayatımda ilk defa çaresizliği tattım, yada tadacağım, benim başıma böyle geldi diye başkalarına da olcak diye bir şart yok, ameliyat olcak arkadaşlar korkmasınlar, tabi ihtimal olduğunu bilsinler çok düşükte olsa, doktorum 3 gün önce ameliyat yaptığı birinin çok iyi olduğunu söyleyince iyice moral gitti benim iki haftayı geçti çünkü, şanssızım işte ne diyim ki bunun başka adı yok, yüzde bir ihtimal geldi beni buldu, hiçbir sıkıntım ağrım sızım yok, şişlik yok ödem yok morluk yok, ama ameliyat oluyorum bu daha çok koyuyor tabi, belki iki gün boyunca hastanede kalırım şu an bilmiyorum, nete gelemeyeceğim kesin, hepiniz sağlıcakla kalın arkadaşlarım ve sağolun içten desteğiniz için....
cnm üzülme herşeyde bir hayır vardır biz yanındayız korkma dularımız seninle bursada olsan ben gelir yanında olurdum hastanede inan ama çok yardımcı oluyorlar tek kalmana üzülme cnm inş bunuda atlatıcan cnm moralini yüksek tut herşey düzelicek önce sağlığın önemli Tanrım seni korusun biran önce dön aramıza sağlıkla geçicek bunlarda azıcık sabredicen yanındayız cnm