Burun ameliyatı sonrası deneyimlerim

Geçmiş olsun benimde üç gün oldu:) arnica jel sizde işe yaradımı benimde morluklarım çok fazla bende dün akşam kullanmaya başladım
Bence işe yarıyor ama günde 3 kereden fazla sürmenin aşırı bi faydası olduğunu düşünmüyorum :) bu işteki dokorlar diyorsa vardır bir hikmeti, yani sanırım :)

Bu arada alçım alındı. Ciddi bası yapıyormuş meğersem ve ağrılarım sebebi oymuş. Doktorum bant taktı ama dikişlere dokunamadı. Çünkü enfekte olmuş. Sanırım kongre varmış, bu nedenle cuma uzmana aldıracak dikişlerimi ama whatsapp'tan fotosunu önce bana gönder dedi :) terramycin merheme devam ve daha kuvvetli bir antibiyotiğe geçtik.

Selamlar ve gçmiş olsun bende ameliyat olalı 5. Günüm şişliklerim bitti tek gözümde morluk var o da dik yatmaktan bıkıp dün gece normal yattığım için oldu biraz burnumda pek bişi yoktu düz bi burnum vardı bide burnumun ucu düşüktü biraz çok belirgin olmasada hafif bi kavis bide ucundaki düşük yeri toplamalarını istemiştim çok büyük bi değişiklik olmasını istememiştim yuvarlak bir burun ucum vardı ama şuan üçgen duruyo bu atelden mi yoksa burnuöu mu böyle yaptılar merak ediyorm ve baya üzülüyorm benmde psikolojim bozuldu evden çıkmıyorm kapıya bile bakmıyorm umarım bu görüntü burnumdaki atelden (alçı) kaynaklıdır benim doktorum nenyazıkki bu kadar ilgili değildi sorularıma bile cevap vermedi o yüzden daha fazla canım sıkıldı moralim bozuldu yani neyin neden olduğu hakında bi fikrim yok şuan bende baya pişman oldm ama herkes pişman oluyomuş sanırım ilk günler konuştuğum herkes aşağı yukarı aynı psikolojik durumlardan geçmiş ama sizin ameliyatınız baya zor geçmiş anladığım kadarıyla çok geçmiş olsn
Fotodan göründüğü kadarıyla çok da üçgen değil gibi :) moralinizi bozmayın bence, ameliyat öncesi ne yapılacağı konuşulduysa o olmuştur. Alçı çıkınca masajla falan değişecektir belki. Size de geçmiş olsun bu arada ^^

Benimde yarın çıkacak alçım bende çok merak ediyorum umarım ikimizinkide istediğimiz gibi olur ☺️
Umarım alçın çıkınca görüntüsünde ne dibi değişiklikler oldu paylaşır mısın ☺️ Hatta bi alçılı bi alçısız foto paylaşsan çok güzel olr

Fotodan göründüğü kadarıyla çok da üçgen değil gibi :) moralinizi bozmayın bence, ameliyat öncesi ne yapılacağı konuşulduysa o olmuştur. Alçı çıkınca masajla falan değişecektir belki. Size de geçmiş olsun bu arada ^^
İnşallah öyle olur hepimizinki istediğimiz gibi olsun

Alçıyı bugün çıka
Umarım alçın çıkınca görüntüsünde ne dibi değişiklikler oldu paylaşır mısın ☺️ Hatta bi alçılı bi alçısız foto paylaşsan çok güzel olr
alçıyı bugün çıkarmadı malesef sadece tamponları çıkarttı pazartesi çıkartacakmış alçıyı kulak çöpüyle içini temizlerken acıyor ama kremi sürerken sizdede oldumu öyle :KK43:

Alçıyı bugün çıka

alçıyı bugün çıkarmadı malesef sadece tamponları çıkarttı pazartesi çıkartacakmış alçıyı kulak çöpüyle içini temizlerken acıyor ama kremi sürerken sizdede oldumu öyle :KK43:
Bana krem vermedi damla verdi burnumda hiç acı yok sıfır yani ama bazen böyle ani iğne batar gibi acılar kramplar oluya ama çok az benim tamponumertesi gün çıktı senin bu kaçıncı gün ki

Bana krem vermedi damla verdi burnumda hiç acı yok sıfır yani ama bazen böyle ani iğne batar gibi acılar kramplar oluya ama çok az benim tamponumertesi gün çıktı senin bu kaçıncı gün ki
Dördüncü gün bugün benim ödem çene kısmıma indi umarım yarına geçer morluklarımada arnica krem kullanıyorum bakalım ne zaman geçecek:)

Bende tamponun çıkcağı günün gecesinde zor uyumuştum stresten :)
Bide doktor eliyle burnu sıktı ucu değil üst tarafı kemikli yeri, beynim yerinden çıkıcaktı hiç unutamıyorum :KK43:

Heyyoo alcim cikti cok sukur sonuctan memnum herkes cok begendi foto yuklemeye calistim ama beceremdim galiba :) 10. Gunum sis cok ama yinede sevdim bakalm zamanla sekil alcak zaten :)

Merhabalar benim de ameliyatımın 4. günü ve hiçbir ağrım yok 2. günden sonra ağrı yaşamamaya başladım.İlk gün ve ikinci gün sadece boğazım acıdı o da ameliyatta solunum aleti konulmasından ve evde ağzımdan nefes almam dan dolayı tahriş olduğu için acıdı. Bahsedilen kanlı balgam meselesini de ameliyattan çıkar çıkmaz kan kusarak hallettim. Tamponlarım çıktıktan sonra çok rahat nefes almaya başladım. Sıkıntılı süreç sadece tamponun olduğu süreç :)
Şimdi pazartesiyi bekliyorum ki dikişlerim alınsın. Şu an tek sıkıntım dikişlerimin kaşınması :)

10. Gunum :)

Eklentiler

• Snapchat-5138694764814460966~2.jpg
    Snapchat-5138694764814460966~2.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 1.154
  • IMG_20160122_133553.jpg
    IMG_20160122_133553.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 1.107
X