herkesin yorumunu teker teker okudum çok sağolun çok , nete gelemesemede biliyorum yanımda olduğunuzu, hareket edemedğimden sık gelemiyorum artık nete, arzumcum okudum yazdıklarını benim hiçbir ağrım sızım yok, görüntüde ne şişlik ne kızarıklık var, hani diyordum ya bir göğsüm büyük diye o şişliktenmiş, içteki sıvı aktığı için şişlik indi, doktorum şu an takip edelim diyor kanama durabilir boşatmaya gerek kalmayacak sanırım diyor, belki sadece bir iki dikiş atarım yolu kapatırız vucüt onu eritir diyor, illaki dren takılması şart değilmiş, tabi herşey değişebilir, haftasonuna kadar bekleyelim öyle karar verelim dedi dün, azalma yok ama kapancak gibi dedi, şu an sargıların üstünden gördüğüm kadarıyla sadece dren yerinden gelmiş, gelen kanama değil vücut sıvısı diyor, gerçekten o sıvının akması beni çok rahatlattı ama işte dursa artık, drende takılsa akacak böylede akıyor, tekrar o dren acısını yaşamak istemiyorum, doktor o drenleri çekerken canımdan can gitti
hergün kontrole gidiyorum umarım bugün güzel şeyler söyler doktorum
dursun artık diye dua ediyorum illaki durur sabaha diyorum bir kalkıyorum sonuç hayal kırıklığı
akşam tekrar gelicem umarım mutlu bir şekilde gelirim azalmış kanaman durcak der
kendinize çokkk iyi bakın iyki varsınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...