• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuce89 Meme Estetiği Ameliyatı

Hehh...İşte söyle ol yahu..Pozitif daha çok çok yeniler..Dıştan ne kadar temiz görünürse görünsün,bu seni yanıltmasın.Gögüs içeri bölgen daha çok yara,dikiş dolu.Dış kısım gibi kuru degil.O kadar çabuk kendini toparlayamaz,iyileşemez tabi.Zaman gerekiyor tatlım.Acele etme :34: İnan bana çok çok güzel olacaklar,çok begeneceksin.İnan bana ben fotolarını gördüm zaten,güzel olacakları o kadar belliki :54: Birtanem,sıkma o tatlı canını tamammı :34::29::16:

tamam canımmmm benimm arzumcummmmmm ben senin zevkine çok güveniyorumm :54::54::54: azıcık bikini sütyen falan bakayımda netten neşem yerine gelsin :1::16: alıcaklarımı belirleyim kafamda :16:

8. günüm ağrım sızım hiç yok bu kadar çabuk düzelceğimi düşünmüyordummm:16: sayenizde moralimde tavan :16: süperim :16:

Birbuçuk yıl süren araştırmalarım ve tabiki de kadınlar klubü sayesinde bende hayallerime kavuştum ,tek bildiğim kadınlar klubünü keşfetmesem imkanı yok karar veremezdim... tıpkı şu an ben birine sölediğimde ayıplar gözle baktıkları gibi biri eskiden bana söylese benimde tuhafıma giderdi, ama burda çok normal birşey olduğunu her bayanın psikolojisini düzletmek için yaptırabileceği birşey olduğunu anladım, önce benimsedim bunu içimde, öyle karar aldım...

Bu süreçte hep yalnızdım kimseyle paylaşamadım... annemle bile... hala da yalnızım bir ablam biliyor bir de arkadaşım, bu çok tuhaf bir duygu yıllarca hayal edip, hayal kırıklığı yaşayıp sonunda ulaşmak...burda hiçbişey sanal değil, verilen destekler ve arkadaşlıklar gerçek... dilerim herkes burayı keşfeder ve bu arkadaşlıklara katılır... göğüslerim küçük diye çok dalga geçildim çok incindim zamanında hemde en hassas yaşlarımda...benim için artık yeni bir dönem başlıyor ...bunu herkesin yaşamasını içtenlikle dilerim... hayat kısa insan kendini nasıl mutlu hissedecekse öyle yaşamalı...biz mutlu olalım, kendimize değer verelim ki başkalarıda bize mutluluk verebilsin...

Bana destek olan, yardımıcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, başta " arzum "olmak üzere... iyi ki varsın iyi ki varsınız :kkk:

canım hayırlı olsun güle güle kullan cicşlerini çok sevindim senin için.Nasıl durumun cicişlerin :)

8. günüm ağrım sızım hiç yok bu kadar çabuk düzelceğimi düşünmüyordummm:16: sayenizde moralimde tavan :16: süperim :16:

Ne güzel cnm inşallah daha da düzelecek çok daha iyi olacak herşey tatlım.Bekle bebeğim herkesin gözü sende olacak:27: kıskananlar çatlayacak alımlı alımlı yürüyeceksin dekolteni göstereceksin:23: şöyle düğmeler açıkta aman Allahım hadi bakalım gösterin kendinizi fıstıklar.:82::52:

ah bebegim benim seni boyle mutlu gordum nasil sevindim.mutlulugunun daim olmasini diliyorum canim :) bunlar daha neki cok daha guzel gunler bizi bekliyor yalnizca sabir optum canimm :)

canım hayırlı olsun güle güle kullan cicşlerini çok sevindim senin için.Nasıl durumun cicişlerin :)

teşekkür ederim :16: biraz sorunlar yaşadım kendi içimde amliyattan sonra, birazda duygusaldım ondan belki ama atlattım şu an:16:

Ne güzel cnm inşallah daha da düzelecek çok daha iyi olacak herşey tatlım.Bekle bebeğim herkesin gözü sende olacak:27: kıskananlar çatlayacak alımlı alımlı yürüyeceksin dekolteni göstereceksin:23: şöyle düğmeler açıkta aman Allahım hadi bakalım gösterin kendinizi fıstıklar.:82::52:

inşallah tatlım hepimiz için yeni bir hayat demek, gidip bir sürü gömlek alıcam :9: bu yaz bizim :12:

ah bebegim benim seni boyle mutlu gordum nasil sevindim.mutlulugunun daim olmasini diliyorum canim :) bunlar daha neki cok daha guzel gunler bizi bekliyor yalnizca sabir optum canimm :)

sağol tatlım gerçektende tüm samimiyetimle söylüyorum sizin sayenizde :16: hepimizin mutluluğu daim olsun :16: sabredicemmm:31:

:nazar::nazar: Maşallah canım,hep böyle neşeli ol tamammı??:29: Zaman geçtikçe kendindeki degişikligi görecek ve daha mutlu olacaksın inşallah...

tamam tatlım bida kafaya takmak yokk :31: baştada seni dinleyip üzmemem lazımdı kendimi ama duygusaldım işte :31::16: neyse ki çabuk atlattım :16:

tucecim ilk haftanda bile o kadar güzel görünüyorlar ki :nazar: sonrasını düşünemiyorum :52: mutluluktan uçtuğuna eminim. beni de bekle canım. :52::52::10:

27 haziran burcunun burun ameliyat günü canım. daha erkene almaya çalışıyor. hemen iyileşip benim konuma ilk mesaj gönderen kişi olmak için sanırım :1:
beni ameliyatım temmuzun ilk haftası. http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/503052-ameliyat-olan-olacak-arkadaslar-bilgileri.html
görüldüğü üzere hala en sondayım. :10:

hımm dogru canım ben senı de hazıran dıye hatırlıyodum yanlış oldu demek :9:
neyse hersey gönlünce olsun hayatım

tucecim ilk haftanda bile o kadar güzel görünüyorlar ki :nazar: sonrasını düşünemiyorum :52: mutluluktan uçtuğuna eminim. beni de bekle canım. :52::52::10:

bekliyorummmm canımm :16: benimkiler daha birşeye benzemiyor :9::9: sende aramıza katıl beraber mutlu olalım :21: az kaldı ben bile heycan yaptım nasıl olcaklar acabaaa :31::31::31::31::31: istediğin gibi olsunlar ve hemencicik iyileş en büyük dileğim bu senin için :31: son hafta beklemek çokkk zor olacak :53:

Back